Sok járulékos haszna van még annak, hogy a cigányok olyanok, amilyenek... s a legfaszább az egészben az, hogy az aki tehetne ez ellen, az éppenhogy teljesen ellenérdekelt a változásban. Például, a kiutalt támogatások nem csekély hányada játékgépekre megy el, vagyis éppenhogy a saját vagy lobbi érdekeltségek számláira kerül, méghozzá adózottan és legálisan. Vagy ha nem oda, akkor meg a legolcsóbb (kannás) "borokra".

(Magyarországon a borhamisításban JÓVAL nagyobb összegek forognak, mint mondjuk a hírhedt olajszőkítésben bármikor)

Saját magától meg ugyan ki vonná el a milliárdos "szociális" támogatást...? Ha nekik adunk, kvázi saját magunknak adunk... tehát Isten ments! hogy kolompárék valaha is megváltozzanak.

Na és akkor még ugye ott van még ugye az általad említett politikai jajveszékelések százalékban mérhető szavazatszerző ereje. Mert valóban, ez sem semmi!

S az OCÖ-nak lenne érdeke a cigányság helyrepofozása? Ugyan már. Amíg szimpla érettségivel országos tisztségeket lehet betölteni ennél a szervezetnél, senki nem fogja ott törni magát, hogy valóban sok, jól képzett és karrier építésben motivált riválisa legyen...

Szóval, nagyon úgy néz ki a tendencia, hogy a hozzáállás tekintetében minden marad a régiben, mindaddig míg a helyzet valóban tarthatatlanná válik.”


Minden népnek más a küldetése-funkciója -a teremtésben. A cigányok ugyanazt a szerepet töltik be, mint pl. a hiénák: a dögök eltakarítása, lebontás, hulladék, szemétgyűjtés, elhagyott házak széthordása, lerombolása. Ebben jók.

A számunkra tolerálhatatlan dolgaik is a tőlünk különböző feladatból fakadnak. Nem azok között a keretek között élnek ahol számunkra (és számukra is )hasznos lenne.

Mi a szemét?  -nem helyén lévő anyag.

Mindamellett borzasztóan gyorsan tanulnak /na nem a porosz módszerrel az nekik merev/ átvesznek dolgokat és integrálják, megőrzik.

Átvették, megőrizték táncainkat, a nagycsalád összetartását és védelmező erejét /miközben mi olyan műveltek lettünk, hogy még a természetes önvédelemről is elfeledkezünk /.

Arról nem is beszélve, hogy a hiéna is az elhagyott, sebzett, legyengült állatra támad, így van ez a társadalommal is.
Tudják miért nincs bajom a hétköznapi életemben sem velük? Mert sem a testalkatom, sem gesztusaim , sem viselkedésem alapján nem tűnök sebzettnek. Általában egy rövid másodperces tesztelés után mindegyik a legbarátságosabb hangot üti meg, sőt kritikus helyzetben nem egyszer azonnal mellém álltak  /egészséges, életerős egyedre ösztönből nem támadnak, aki gyáván behúzza fülét, farkát, azt a kutya is megharapja/.

Ezeket kiismerve költöztették őket olyan helyekre, hozták olyan helyzetbe, hogy egymás ellen forduljunk, most pedig véres kardként hordozzák őket rasszizmust kiáltva az igazi rasszisták.

Ha nem tesszük a helyükre őket szemét lesz belőlük, amibe mi is belefulladunk.

Arról nem is beszélve, hogy messze nem homogén csoport a cigányság a magyar cigányok, akik Mária Terézia óta vannak velünk messze jobban beilleszkedtek, ők a sokszor emlegetett világhírű zenészek, dolgoznak, magyarul beszélnek és gyűlölik az oláh cigányokat, akik néhány évtizede jelentek meg nálunk. Ezek a bűnözők, csalók, nehezen beszélik a magyart, egymás között a törzsi nyelvüket használják, erkölcstelen tolvajok, és még büszkék is rá ;ezek a milliomosok. Pl. Győzike, Kolompár Orbán, és az önöknél is látható elrettentő képeken szereplők.

Történész -régész a szakmám, fájdalmas látnom, hogy velünk is ugyanazokat a lépéseket teszik meg vezetőink, mint az elmúlt 100 esztendőben a cigányokkal: ugyanoda taszítva a magyarokat tudatlanságba, segélyekből élésbe primitívségbe stb. A CIGÁNYOK NEM AZ ELLENSÉGEINK, HANEM EGY RETTENTŐ KÉP A JÖVŐNKRŐL HA NEM TÉRÜNK GYORSAN ÉSZHEZ !!!!!

A cigányság nem a bajaink forrása, eszközök, nem pedig kiváltó okok ebben a játékban. Áldozatai, vesztesei velünk együtt a zsidó terjeszkedésnek. Segélyekbe kényszerítik őket, amitől tartásnélkülivé válnak / nem érzik jól magukat benne és ez a  legbiztosabb jele a tudatos irtásnak/ minket pedig kicsontoznak a segélyek megtermelésének terhével.

Ma már mi állunk sorba munkanélküli segélyért, gázár támogatásért, magyarokat látok kukázni és naponta vegzál csip-csup marhaságokért a rendőr-nem ismerős a kép???

Ha bűnösöket keresünk ezerszer bűnösebbek azok a szolgák, akik nélkül a helytartók mozdulni sem tudnának, az a parkolóőr, aki kihúzza a nehezen megkeresett 5000 forintot a zsebedből, mert nem vettél horror áron parkolójegyet a saját KÖZTERÜLETeden és néhány milliárdos külföldi zsebébe tömi. A pribék, aki örömmel ver össze nemzeti lobogóddal a kezedben, vagy csak nem enged rendet tenni az országban, így konzerválja gazdái hatalmát. Hibás az anya, aki hagyja a lányát „modell"-ként újságokban, tv-ben vetkezni, vergődni, kurválkodni. A biztonsági őr, aki Dredd Bírónak képzeli magát/ egyszemélyes rögtönítélő bíró/. A terméketlen szingli, aki rettentő trendi csak gyermeket nem vállal, mert ember nincs aki együtt élne vele, vagy a pap, aki az Ószövetségről azt állítja, hogy Isten igéje, holott egy vadidegen kétes erkölcs érzékű nép története…..és hibás vagy TE kedves olvasó ha ezeket eltűröd, mert ezzel támogatod ezeket a tendenciákat!!!!

ÉBREDJ MAGYAR!!!!!!!!!!

tisztelettel : Székely László”

Kuruc.info / Arppi S.:  sok mindenben nem értek egyet a T. Olvasóval. A magyarok, vagy akármelyik fehér, európai nép (ha egyáltalán még létezni fog a fehér faj(ta) Európában) még mindig sokkal jobbak lesznek 100 év múlva is, mint a cigányok. Hiába minden agymosás, hiába az elhülyítés. A magyarok (fehérek) kultúrája nem a bűnözésre épül. Nem az “anyatejjel szívjuk magunkba a bűnözést”, ahogy a tegnapelőtti Magyar Nemzet-cikk fogalmazott – természetesen a cigánysággal kapcsolatban. A jelenleg bennünket agymosó zsidó, cionista hatalom nem tud annyira elhülyíteni bennünket, hogy egy olyan destruktív, kártékony, csak és kizárólag a bűnözést istenítő “alapkultúránk” legyen, mint a cigányoké. Elhülyíthetnek, ezt aláhúzom. El is hülyítenek. Ma sokkal-sokkal butább, tájékozatlanabb egy átlagmagyar, mint mondjuk 20 éve. A kommunizmusnak sok baja volt, de pár dologban verhetetlen volt (legalábbis a mai állapotokhoz képest), többek között a közoktatás színvonalában. De azt kétségesnek tartom, hogy annyira elcigányosítsanak bennünket, fehéreket, annyira felvetessék velünk a cigányság “kultúráját”, hogy végül, kulturálisan, viselkedésben, bűnözésben magunk is cigánnyá váljunk. Természetesen erre vannak törekvések: a kényszerrel történő iskolai deszegregáció ilyen. Ez utóbbinak az eredménye nem kétséges: a cigányokkal összekényszerített fehérek nem csak, hogy nem tanulnak, de nagyrészt átveszik a domináns (alfahím) cigányok viselkedésmódját.

Ellenberger ne becsüljük le a magyarságot, ill. úgy általában a fehér faj(tá)t. Bármennyire is elhülyítik a magyarokat, a nyugati népeket, ahol (nagyon sok országban) nincs annyira zsidó kézben a média, mint nem, előbb-utóbb robban az etnikai bomba, és a szélsőjobb kerül hatalomra. A történelem megismétli önmagát. Nehéz elképzelni, hogy ez ne lenne (pozitív) hatással a magyarországi eseményekre. Még a mai jobbára teljesen elhülyített, konzumidióta magyarságot feltételezve is nehezen elképzelhető, hogy ilyen pozitív nemzetközi helyzetben talán egyedüli országként megmaradnánk jelenlegi cigánypopó-kinyaló helyzetünkben. Természetesen: ha addig nem robban a bomba, és nem tesszük “helyre” a dolgokat. Amelynek azért nagy a sansza.

Végül, kapcsolódva a “Történész -régész a szakmám, fájdalmas látnom, hogy velünk is ugyanazokat a lépéseket teszik meg vezetőink, mint az elmúlt 100 esztendőben a cigányokkal: ugyanoda taszítva a magyarokat tudatlanságba, segélyekből élésbe primitívségbe stb.” gondolathoz, a cigányság jelenlegi állapota nem annak eredménye, hogy politikusok úgymond “kitaszították” őket. Nagyon-nagyon sok ország a lehető legjobb lelkiismerettel, hihetetlen sok empátiával, törődéssel próbálta felemelni a cigányságot. Például a finnek, immár sok hosszú évtizede. Az eredmény? Semmi. A cigányság sosem volt (és, lássuk be, nem is lesz) civilizált; őket nem a “politikusok” tették tönkre, hanem eleve mindig is ilyenek voltak.
 
Sziasztok!
Régóta tervezem ezen levél megírását. Ha törlitek, az sem zavar, csak régóta terveztem, hogy megírom, most megteszem. Előre leszögezném, nem vagyok rasszista, és ez így történt, ahogy leírom. Nem tudom mennyit hallottatok a Rynart Transport Hungary Kft-ről. A lényeg, hogy Európa egyik legnagyobb raktára. Illetve csak volt, mert csődbement. Egy hónapja nem kaptuk meg a fizetésünket. De nem ez a lényeg. A Tesco divizión dolgoztam. A történethez tudni kell, hogy amióta bejelentették, hogy csődbe megy a cég, a Tesco vállalta, hogy állja a Tescon dolgozók fizetésének terhét. (amit nem kaptunk még meg, azt a Magyar Államnak köszönhetjük) A tesco valami csoda folytán rendesen kifizetett minket mindig. Na tehát, jöttek a Tescos főnökök. Egyik, aki cigány, és buta mint  a föld. A színe is hasonló. Valamint a Másik, aki erősen nagy orral rendelkezett, és még hülyébb volt, mint Egyik. Egyik volt Másik csicskása, de egyre nagyobbakat kamuztak nekünk. Hoztak embereket, mert egy ilyen kiköltözéses dolog nem egyszerű feladat.  Hoztak fegyvernek mellől nekünk körülbellül 200 "tettrekész" cigányt. Akik büdösek voltak. Mondhatni büdös cigányok voltak, anélkül, hogy sértő kifejezést akarnék használni rájuk. Biztos mindnek valami betegsége volt, azért voltak büdösek. Természetesen. Mondjuk a velük jövő fehérek 70%-a szintén büdös volt. No ezek a feketék heti 6-szor 12 órát "dolgoztak" körülbelül 130 ezer forintosért. Reggelente nem mertem elmenni wcre, pedig 130 kg vagyok és körülbelül 190 cm,  mert ott töltötték az időt dohányzással. Utána már nem is akartam. A takarítokkal beszélgetve megtudtam, hogy napi szinten 2 kg csikket szedtek ki  egy wcből, és a wcpapír tekercsekről nem is beszéltem. A zuhanyzóba szarásrt nem említve. Egyszerűen gusztustalan volt az egész banda.  És roppant mód hihetetlenül sötétek. A sorok alatt éltek nemi életet. Olvasni nem tudott a 90%-uk. Az utcákat úgy ismerték meg (utcának hívják a sorokat, 2 betű és számok alapján találhatók meg a termékek) hogy a listáról összehasonlították, hogy stimmel-e.Természetesen a számolás tudományát egy idő után el sem vártuk tőlük. Mondhatni találomra mentek ki a dolgok, körülbelül 30 %-os pontossággal. Ki akartunk rúgatni jó pár versenyzőt. Nem sikerült, mivel a főnökük, (fukszos cigány) közölte, hogy őket nem lehet, mert ők rokonok. Körülbelül 30 emberről volt szó. Így aztán ott élősködtek a nyakunkon, egyfolytában fájt valami testrészük, a fájdalomcsillapítót 2 marokra ették. MP 3 lejátszókat is tároltunk. Hiába zárták be, szétvágták a ketrecet amiben benne volt az mp3 lejátszó, körülbelül 3-4 raklap MP3 lejátszót loptak el. A többi dologról nem is beszélve. Többmilliós kárt okoztak. Felmerült bennünk a kérdés, hogy a Tesco ezt miért tűri. Kiderült. Ez a főcigány, havi 300 ezer forintot fizetett a főnöknek, ha az emberei ott lehetnek. Kíváncsi lennék ő mennyit keresett. Természetesen minden embere 8 órára, minimálbérre volt bejelentve. A Tesco mindenkinek felajánlotta, hogy menjen hozzá dolgozni, mármint a Rynart dolgozóknak. Sokan elmentek.Többen 7-8évet töltöttek a Rynartban, erősen járt volna nekik nem is kevés végkielégítés, de átmentek a Tesco herceghalmi központjába. Másfél hónap után mindenkit kirúgtak.

Feltehetően nem kevés pénzt kaphattak a Tescos főnökök valakitől azért, hogy nagyon sok embert elvittek, és nem kellett őket kifizetni. Sajnos ez megy az országban. Én kapok 27 ezer forint munkanélkülit, természetesen bruttóban. Az átlagkeresetem bruttó 142 ezer forint volt. Mit kezdjek ilyen hatalmas összeggel? Én 27 ezer és a cigány vállalkozó? Szeretnék cigány lenni.

 Üdvözlettel:

Balázs”


Tisztelt Kuruc!!!!!

Mi pedig gyűjtsünk aláírást a cigányok jelenléte országunkat és társadalomunk, kultúránk rombolása ellen, ELVÉGRE TENYÉSZTETTÉK ŐKET IDE RÁKOSIÉK MAJD KÁDÁRÉK NEMZETROMBOLÓ CÉLLAL. HA NEM TETSZIK, EL LEHET MENNI MAGYARORSZÁGRÓL!!!!!

Ősmagyar....“

Kuruc.info / Arppi S.: Rákosi, ill. Kádár cigányügyi működése csak egy kis porszem volt ahhoz képest, amit MOST csinálnak a bibsik. Ami azt illeti, ha Kádár azt csinálja, amit ma a zsidók, már rég nem létezne Magyarország – már rég 5-6 millió cigányunk lenne. Hadd legyek az ördög ügyvédje: ha csak tizedolyan keményen bánnának a rendőreink a cigányokkal, ahogy Kádár alatt tették, menten sokkal jobb lenne a közbiztonság.