Mai cikkében, a Tibor, a hazugságszolgáltatóban Balavány György nyíltan a cigánybűnözésről beszél. Érdemes elolvasni! (A cikknek csak egy részét idézzük; az első fele nem kapcsolódó dolgokról beszél.)

Érdemes a statisztikákra is odafigyelni, például a tavalyi 40%-os cigánybűnözés-aránynövekedésre. Magyar-Ungár Elemérnek, a neves cigányfajvédőnek (ugyanakkor piti, strandra való, kerítésen keresztüli belógása miatt lakóvárosát financiálisan megkárosító tolvajnak) ezeket különösen ajánljuk, aki legutóbbi, gárdaellenes kirohanásában ilyeneket kért számon a radikális nemzeti oldalon. Tessék, Ungár, lehet cáfolni – vagy a pofát befogni.
Frissítés: azóta megjelent a cikk az Interneten is. Hogy ne kelljen a befotózott képet tanulmányozni (és könnyebb legyen a szöveget továbbmásolni, -küldeni), idemásoljuk:

"Úgyhogy, ha már Draskovics Tibor ilyen ügyesen lerázta magáról a demokratikus béklyókat, odaszólhatna a hatóságoknak, hogy e területeken (Kuruc.info: a cikk első része, ahogy már írtuk, a nemzeti vagyon lenyúlásáról, autólopásokról, MSZP-közeli csalásokról, vesztegetésekről szólt, nem közvetlen a cigánytémáról) is neveket és lezárt ügyeket akar a közvélemény, de gyorsan. S mint újságírónak (a közvélemény megbízottjának) volna még néhány szerény javaslatom. Ugyanis - komolyra fordítva a szót - a magyar állampolgárok biztonságérzete elsősorban nem az MSZP-s képviselők házfalának (rendkívül sajnálatos) megrongálása, s nem is a Magyar Gárda alaki gyakorlatai miatt romlik. Sokkal inkább a fent felsorolt ügyek, valamint a mindennnapi rablások, betörések, lopások és garázda bűncselekmények miatt. E cselekményeket nagyobb mértékben cigányok követik el, a rendvédelmi szervek tétlensége - vagyis asszisztenciája - mellett. Ezt mindenki tudja, nincs e megállapításban semmi előítélet, ellenben keserű tapasztalatok, komor tények vannak mögötte. Ahol a cigányok nagy létszámban élnek, a bűncselekmények száma emelkedik.
 
Közben azonban Magyarországon cigánybűnözés nem létezik. Van női bűnözés, fiatalkori bűnözés, sőt gyerekbűnözés is, de cigánybűnözés nincs, mert az nem korrekt politikailag. Ennek a kisebbségvédelmi dogmának megfelelő a rendvédelmi szervek felülről irányított passzív hozzáállása. Ezért aztán Somogy, Dél-Baranya, Szabolcs, Borsod-Abaúj-Zemplén egyes térségeiben és a főváros bizonyos területein mindennapos rettegésben él a lakosság. A talán leginkább veszélyeztetett encsi kistérségben, ahol tavaly 40%-kal emelkedett a lopások aránya, ugyanabban az évben a rendőri állomány 10%-kal csökkent.
A magyarországi roma családok többségében - ez a hazai cigányok kb. hetvenöt százalékát jelenti - norma a bűnözés, szinte az anyatejjel szívják magukba. (Kuruc.info: jól tetszettek olvasni: a magyarországi cigányok ~75%-a bűnöző. Ahogy az összes többi országban: ugye, tetszenek emlékezni a hivatalos finn börtönviseltségi statisztikákra? Arra, hogy ott minden második cigány férfi börtönviselt, 62%-ukat ítélte már el bíróság és 92%-uk került már összeütközésbe a törvénnyel? És, ha valahol, hát az igen gazdag Finnországban anyagilag tényleg mindent megkapnak a cigók (bizonyíték: Kiba Lumberg interjúja az Amaro Drom-ban), így szociális kérdésről sem beszélhetünk! Arra, hogy 40%-uk keménydrogos (ami a szlovákiai cigány szajháknál 90%)? És a sor folytatható a bolgár, szlovák, olasz stb., hivatalos CB-adatokkal... Megint csak bebukott az a cigányfajvédői “érv”, hogy a cigányoknak csak kis része bűnözik.) Köreikben a "szerezd meg mindenáron" sajátos éthosza uralkodik. Nem teszik magukévá, és nem is akarják magukévá tenni (Kuruc.info: ez is az egyik kulcsgondolata a cikknek – a cigányok nem AKARNAK beilleszkedni, nem AKARNAK szakítani a “kultúrájukkal”, amely mindig is bűnöző volt. Ahogy ezt például a Romapage-től tudjuk. Ugye, elég autentikus forrás? Persze, biztos cigánygyűlölők ők is) a többségi társadalom erkölcsi normáit. S erre a többségi társadalom felelős rétege nem is motiválja őket. Sőt. A pozitív megkülönböztetéssel, valamint a kirekesztésről és előítéletkről szóló ostoba mesékkel még szítják is bennük a gyűlöletet a magyarság iránt. Amikor ilyen területeken jártam, mindig megdöbbentett a sokukban munkáló esztelen rombolás- és pusztításvágy (Kuruc.info: erre is számtalan példát hoztunk – pl. szétvert várófülkék, templomok, művházak stb.). Számos esetben az elmenekült magyarok házait porig rombolják; idős, magányos embereket (vagy a túlerőt használva a fiatalokat) bántalmaznak brutálisan. (Kuruc.info: ez utóbbit nem is kell kommentálnunk: mindenki emlékszik mondjuk az elmúlt két hónap idős-gyilkosságaira. Mind cigányok műve.)
 
Mivel hazánkban a szenvtelen hazudozás abszolút korrekt politikailag, engem a továbbiakban a politikai korrektség nem érdekel. A politikai korrektség, vagyis a problémák letagadása jelenti az igazi veszélyt. Cigánybűnözés márpedig van, és lesz is; sőt erősödni fog, míg egy épeszű politika nem kezd a dologgal valamit. Hosszabb távon nyilván rengeteg nevelési és szociális kihívásnak kell megfelelni. Ám ebben az akut, elmérgesedett helyzetben nem valamiféle humanisztikus csodaszerre, csupán egyszerű rendészeti megoldásokra, vagyis a törvények betartatására volna szükség. A veszélyeztetett települések mindegyikén azonnal rendőrőrsöt kell létesíteni, állig felfegyverzett, kemény zsarukkal, olyanokkal, akiknek nem csak a szájuk jár. És akkor – csodák csodája – látványosan visszaszorulna a bűnözés, javulna a közbiztonság. Utóbb megszűnne a félelem, s vele együtt az önbíráskodás reflexe is; sőt a Magyar Gárda is. E célok persze teljesen idegenek az igazságügyi és rendészeti tárca vezetőjétől, hiszen nem igazság-, hanem hazugságszolgáltatásra kérték fel a megbízói. S végül a Magyar Gárdáról valamit. Bár nem esetem a fekete szín, egyenruhában meg kifejezetten utálom, meg kell állapítanom: e szervezet tagjai eleddig gondosan ügyeltek arra, hogy tevékenységük semmi alkotmányos vagy büntetőjogi normába ne ütközzék. Elég radikális véleményeket bírnak hangoztatni, lelkük rajta. Viszont még egy virágágyást sem tapostak le. Fegyelmezettek, udvariasak. Megfelelnek deklarált céljaiknak. Igazán példát vehetne róluk a magyar rendvédelem.”
Kuruc.info - Arppi S.
Zoom