Tisztelt Szerkesztőség, kurucok!

Lelkes  fajvédő lévén a következő, jótékonysági ötletemet szeretném megosztani veletek: tekintettel a szegény, hátrányos helyzetû roma lakosságra, szervezhetnénk számukra egy  gyûjtést, segítve ezzel lakhatási problémáikon, vagyis az összeget albérletek fenntartására fordíthatnánk. Így lehetőséget kapnának, hogy bebizonyítsák, ők csupán a hátrányos megkülönböztetés, és rossz életkörülmények miatt nem képesek beilleszkedni. Természetesen csak budapesti, I. és II. kerületi társasházi lakásokat bérelnénk az összegyûjtött pénzből. A hátrányosan megkülönböztetett, szabolcsi falvakban élő roma lakosokat kizárólag jól ismert, liberális honfitársaink szomszédságába költöztethetnénk, így biztosítva egyben, hogy egyszer végre ne csak szavakkal, hanem tettekkel is példát mutathassanak a lelkes, romabarát közéleti személyiségek a toleráns együttélésből  (pl. Verebes, Kende...). A példamutatást kezdhetné a Magyar Gárda elleni per bírója/birőnője, ügyésze. Esetleg családtagjaik, ha azok nem velük élnek. Ha véletlenül megnőne a környéken az antiszemita lakosok száma, vagy leesnének az ingatlan-, és albérletárak, akkor akár újabb lakásokat is bérelhetnénk szegény elnyomottaknak.

 Üdvözlettel,

Emberbarát

Kérem, az email címemet ne közöljétek, mert a munkahelyemet oly mértékû liberális szellemiség hatja át, hogy azonnal kirúgják azt, aki "másképp" gondolkodik, mint ők.

***

Tisztelt Kuruc Infó!

Megdöbbenve láttam az oldalon, hogy ezek a büdös cigányok mennyire elfaljultak. Gondoltam küldök én is egy érdekes példányt: 'Oláh cigány" Különösen agresszív példány, mert mafia vezérnek képzeli magát... Ráadásul egy olasz mafiavezérnek. Szerintem ilyenkor forognak a régi nagy olasz gengszterek a sírjukban. Szégyen ez az ember...

Üdvözlettel: Egy lelkes olvasó

2 képet mellékeltem a myvipről.





***

Csak egy pár gondolat az iskolai orkbalhékhoz

Sziasztok Kurucok!

Csak egy pár gondolatot közölnék a heti "A cigány iskolába megy " címû meséhez.

Ez a deviáns viselkedés sokkal gyakoribb a cigányoknál(lásd VIII. ker. Erdélyi u. iskola, Zolika vs. fizikatanár, Blaha Lujza téri Maugli, stb. ), mint a magyar, sváb, szlovák, görög, szerb, mittudomén milyen nemzetiségeknél. Miért?  MERT EZT HOZZÁK OTTHONRÓL!!!  Szegregáció? Hátrányos helyzet? Miről beszélnek ezek???  Bocsánat, csak egy példa:Ugyebár mindenkinek alanyi joga hogy jogosítványt szerezzen. Vizsgázni kell hozzá többek között KRESZből is, ami a Közúti REndSZabályok rövidítése. Na de ha az alanyi jogon megszerzett jogsival a zsebében a  jóember 8 pálinka és 10 üveg sör után halálra gázol egy öttagú családot, akkor egy életre ugrik az alanyi jogon szerzett jogsi és ugrik a szabad levegő is jó pár évre. Kíváncsi vagyok hogy mit szólnának a szegregációról, hátrányos megkülönböztetésről ajvékolók, ha ez a jóember kezdené el telekiabálni a médiát hátrányos megkülönböztetésről, mert hogy nem vezethet többé, és még be is zárták... A cigánykérdés pedig sokkal súlyosabb, mint azt a legtöbb ember gondolná. Az a baj, hogy a jogaikkal k***ára tisztában vannak, csak épp a kötelességeikkel nem.  Az én koroszályomból(33 éves vagyok) 10 emberből 3-4-nek van 1 max 2 gyereke. Ez max. 6-8 gyerek. A cigányoknál ez az arány 10-ből 6-7,  és családonként 3-4 gyerek van. Ez 18-28 gyerek. Tehát 15-18 év múlva 6-8 kereső felnőttre 18-28 NEM kereső cigány fog jutni... Ebbe nem sokan gondoltak még bele, pedig  ez egy k***a kemény demográfiai időzített bomba, és már nagyon a végén ketyeg... És még valami:olvastam nemrég egy kimutatást, a cigányoknak adott gyes, szociális segélyek, támogatások egy évben 2-3000 milliárd forintnyi összeggel terhelik meg a költségvetést. Ez több mint a Gyurcsány csomagként elhíresült konvergenciaprogram... Ezért fizetünk ennyi adót, hogy ezeket a parazitákat eltartsuk, hogy aztán hálából leköpjék, lekurvázzák, megverjék a pedagógust. Aki szintén adózik, többek között azért,  hogy a kedves cigányleányzó és zolikafélék bejárhassanak az államilag fizetett iskolába Őt köpködni... AGYRÉM!!! 

Tudjátok mik vagyunk? Rabszolgák. A rabszolgatartó társadalom jellemzője, hogy a többség azért dolgozik, hogy megteremtse a jólétet a kisebbségnek... Ezen mindenki gondolkodjon el...  És azon is, hogy mi az evolúció lényege. A fajfennmaradás, minden áron. A cigányok mit csinálnak?  Nem termelnek, nem hoznak hasznot az országnak, hanem károkoznak(pl. :színesfémlopás, a Nyugati pályaudvar kábelalagútjának felgyújtása, 56-os villamos felsővezetékének ellopása, a XIX. kerületi internet, bankrendszer, telefon, kábelTV hálózat tönkretétele, stb. ). 

És szaporodnak. Nem kicsit, nagyon... Ha belegondoltok ez egy baromi jó túlélési stratégia...

***

Sziasztok!

Hadd közöljek egy friss hírt az egyik levrovba.

Ma reggel közölték az egyik "számomra kedves" tv adóban, hogy az óvodai felzárkóztatás jegyében a "hátrányos helyzetû" családok gyerekenként 20 000 ft-ot kapnak újabb segílyke gyanánt 2009-től. Esélyegyenlőség mi????

Ez előzetes számítások szerint havi 300 000 000 Ft-ot jelent.

Totolya.

***

Egy cigányhír: Június végéig meghosszabbította a bíróság a tavaly júniusban Ózdon különös  kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúsítottjainak előzetesét attól tartva,  hogy újabb bûncselekményt követnek el...

 91 esztendős ózdi férfit ölt meg tavaly nyáron az a 20 és 24 esztendős ózdi  fiatalember, akiknek az előzetes letartóztatását a minap hosszabbították meg a  Miskolci Városi Bíróságon. Mindkét személyt nyereségvágyból, különös  kegyetlenséggel elkövetett emberölés és más bûncselekmények elkövetésével  gyanúsította meg a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság.

 A nyomozás eddigi adatai szerint az elkövetők a gyilkosság estéjén együtt  italoztak, és kábítószert is fogyasztottak. Éjszaka elhatározták, hogy pénzt  szereznek kiszemelt áldozattól, ezért behatolnak hozzá. Mindenre felkészülve  egy méter hosszúságú, és komoly súlyú fémdarabbal felfegyverkezve indultak az  idős férfi lakására. Az ajtó előtti égőt kicsavarták és a sötétség leple alatt  bekopogtak. A házigazda gyanútlanul ajtót nyitott, de esélye nem lehetett az  ellenállásra, mert azonnal lesújtott fejére a vasrúd.

 A lakást átkutatva végül százötvenezer forint készpénzt, és tárgyakat vittek  magukkal a tettesek. Az agyonvert férfi kiürített pénztárcáját az iratokkal  együtt az udvari latrinába dobták.

 A vérben úszó áldozatara dédunokája talált rá másnap. A bûnügyi technikusok a  helyszíni szemle ujj és tenyérlenyomatokat találtak és rögzítettek, ami alapján  már az elfogás előtt azonosították az elkövetőket. A nyomozó bíró a cselekmény  után néhány nappal előzetes letartóztatásba helyezett gyanúsítottak előzetes  letartóztatást meghosszabbító határozatában rámutat, hogy amennyiben a bíróság  megállapítja a gyanúsítottak bûnösségét, akár életfogytiglani fegyházzal is  sújthatják őket. Önmagában ez a körülmény megalapozza a szökés, elrejtőzés  veszélyét. A gyanúsítottak előélete alapján az sem kizárható, hogy szabadlábra  kerülésük esetén újabb bûncselekményt követhetnének el.

***

Tisztelt szerkesztőség!  Múltkor olvastam a cikküket a MyVipes retkescigány képein, és arra gondoltam  ha ő megúszhatja a rasszista beszólásait bûntetlenül akkor miért ne  csinálhatnák én is egy hasonló "adatlapot" ITT. Természetesen ügyeltem rá, hogy  semmi konkrét dologba ne köthessenek bele, amiért letörölhetnék az  adatlapot, természetesen én is csak "viccből" írkálok rasszista uszításokat.  Szeretném ha valamilyen módon publikálnák az adatlapot hogy minél több  magyar bejelölhessen és sok ismerőst szerezzek.  A myvipen "Cyklon Béla" néven találhatjátok meg.  Köszönettel: XY

Kuruc.info: szívmelengető ez a Cyklon Béla név – nehéz nem észrevenni a Zyklon-B kapcsolatot :)








***

Tisztelt Kurucok,

Egy barátommal megtörtént esetet szeretnék megosztani. A történetet ő írta le, hogy beküldjem nektek.

Íme:

 "Március 29-én indultam 9 órakor vonattal Mátészalkáról Debrecenbe. Történt, hogy Nyírmihálydiban felszállt úgy 10 cigány!

A vonat - mint utóbb kiderült, szerencsére - fülkés volt. Egyedül voltam a fülkében. Bejött a hordából egy erősen részeg cigány a fülkébe és cigit kért tőlem:

-Nem dohányzok. -Akkor adj kölcsön, majd megadom!  -Bocsi, de nem ismerlek és nem adok kölcsön. Nekem is kell a pénz! -Buzi magyar! Adj pénzt vagy kiheréllek! (ezt szó szerint így mondta)

A fülke ajtajában odajött még két cigány a hordából, ezért egyre erősödött bennem a félelem...

-Menj ki! - szóltam a legnagyobb szájú cigánynak -Ki vagy te, hogy itt magyarázol nekem he, fasszopó? Mi???

Na akkor láttam, hogy nekem már mindegy. Vagy kirabolnak és összevernek, vagy odaadom mindenem, vagy fellépek!

Erőt vettem magamon, és úgy döntöttem fellépek ellenük: megfogtam a mellkasán a pulóvert, toltam kifele a fülkéből finoman - közben magyarázott - a végén pedig löktem rajta egy nagyot. Nekiesett a másik két cigánynak! Ezután gyorsan behúztam az  ajtót, bezártam, még a lábammal is kitámasztottam! Ők erőlködtek, ütötték-verték az üveget, fenyegetőztek és szídtak.

Néha-néha visszajöttek cigánykodni, de nem jártak sikerrel! Rendőrséget nem akartam hívni, mert ha meghallották volna, hogy 10 cigány, ki se mertek volna nézni, vagy még engem  állítottak volna be, mint erőszakoskodó, vagy felelősségre vonnak, hogy "fölöslegesen hívtam ki a szerveket", vagy... Szóval ennyi a bizalmam a rendőrségünkben.

A történet befejezése szerencsésnek mondható, mert Debrecen-Csapókert megállónál leszálltak, egy megállóval Debrecen előtt.

Így utólag visszagondolva a történetre, abszolút nem bánom, hogy nem hívtam ki a rendőröket, mert ha esetleg ki is jöttek volna, biztos vagyok benne, hogy még felelősségre vontak volna, hogy minek hívom ki őket feleslegesen, nincs itt semmilyen  cigánybanda."

 Ez volt tehát egy barátom esete. Végszónak egy kis "semmiséget" említenék meg: ez velem történt, pénteken (március 28) a Debrecen-Fehérgyarmat közötti 17:15-ös vonaton behajították az ablakot. Még Nyírbátor előtt történt valahol. Pontosan nem  tudom, hogy hol, csak onnan tudom, hogy menet közben vonultak át utasok a kocsinkon (mivel nyitott ablak mellett nem volt valami meleg), és tőlük hallottam fél füllel, hogy mi történt.

Mikor leszálltam, saját szemmel is megbizonyosodhattam sajnos az igazságról. A szerencse az volt, hogy nem történt sérülés  (tudomásom szerint), mert a retkek az ablak felső részét találták el, és az szakadt be. Ennyi volna hát, kívánok szebb jövőt ennek az országnak...

 üdvözlettel, XY (nem szeretném sem az e-mail címet, se nevemet kiíratni)

***
Szebb Jövőt! Kedves barátaim!

Küldenék nektek egy pár darab fotót a hajdúhadházi (Kuruc.info: lásd pl. EZT) leprateleprôl. Hiába kapnak a cigányok bármiféle állami támogatást. Hiába segíti őket bárki, bármi ők nem érzik jól magukat csak a saját környezetükben, ahonnan esténként mehetnek bebûnözni. Patkányként élnek és patkányként viselkednek, de nekik ez a jó mert ezt szeretik. Nézzünk szét egy kicsit náluk.

Magyarságféltő szeretettel: Blaireau




































































































(Eredetik: ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT és ITT.)