2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:44 85 milliós bírságot kapott a pánikoló nézőknek 60 ezres kéztisztítót áruló Ékszer TV - de a bevételük hétmilliárd forint volt12:19 Az Ukrajna nevű tolvajállam szerint csapást mértünk rájuk, "megfelelő válasszal" fenyegetnek11:57 Ki lesz a moslékkirály(nő)? - Voksolhat szavazásunkon11:25 Mentőt hívott a borsodi "öngyilkosjelölt", majd rájuk támadt - és még ezért sem hajlandók lecsukni11:00 Kis híján tragédiát okozott a maszkmánia és a cigány agresszivitás10:06 Felmérés: Fegyőr és Jákob a két vesztes09:30 "Ha zenélsz, és ilyen jellegű szövegeid vannak, akkor túl sok jót ne várj" - interjú Sziva Balázzsal09:04 Szijjártó végre ki merte kérni magunknak - az ukrán nagykövet meghívót kapott a külügyminisztériumba08:57 Nyolc beteg halt meg, 265 új fertőzöttet találtak08:32 Esélye sem volt Tóth Csabának, azért lépett vissza a korábban Jakabék által is támogatott maffiózó07:42 Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtott végre, és bírálta az Egyesült Államok ellenséges politikáját07:21 Egy komlói "rejtett erőforrás" egyszerűen szétverte a közlekedési lámpánál várakozó autót07:15 Készenlétbe helyezték a brit hadsereg teherautó-sofőrjeit az üzemanyag-ellátás segítésére06:52 Moszkva: nem a Gazprom miatt drága a gáz; Amerika ígérgette az LNG-t, de Európa helyett Ázsiába szállít06:43 Bukarest kötelezővé tenné a védettségi igazolást az egészségügyben
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

MÖM: hadrendbe, magyar!

Magyarok vagyunk, és bizonyos értelemben túlságosan toleránsak is, de ami ebben az országban folyik, azt már nem tűrhetjük tovább, írja László Attila Tibor MÖM-vezető, alább a folytatás.
Már nem telik el egy nap sem anélkül, hogy ne rázza meg a vészcsengőt egy kétségbeesett segítségkérés, amely a „szubkultúra alatti tenyészet” által csoportosan elkövetett, erőszakos támadások miatt érkezik hozzánk.
Ebben az anarchiaszerű állapotban, amikor nincs normális rendvédelem, és a magyar jogrendszer nem védi az adófizető állampolgárok jogait és biztonságát, nem maradt más választásunk, mint az önvédelmi összefogás mentén vívott életvédő harcunk meghirdetése.
Ez nem rasszizmus, se nem kirekesztés, hanem a népünk szeretete által vezérelt önvédelmi harc, amely a napjainkra kialakult állapotok miatt már nem tűr halasztást.
Akiben még egy kicsit is ég a lelkiismerete által vezérelt hazaszeretet lángja, az most álljon közénk, vagy fogjon össze velünk, mert ha most nem lépünk, akkor végleg átadjuk a teret a félelemmel átszőtt erőszaknak!
Az alábbi segítségkérő üzenetet tegnap éjszaka kaptam:
Segítségre vagy támogatásra lenne szükségem.
Azt mondták, önhöz forduljak.
Tegnap este a nyílt utcán a romák 15-20 fős társaságban kapákkal támadtak ránk. Az unokaöcsémtől elvették a telefonját erőszakkal. Ezért kérném én a segítséget, mert ez nem egyszeri alkalom, a magyar ember nem tud magában menni az utcán, mert jobb esetben csak belekötnek (mindennapos) a terményt, amit megtermelünk a családunknál, minden egyes évben ellopják és megelégeltem. Segítséget szeretnék kérni, mert ez sok, hogy a Nyírségben rettegésben él a magyar ember. Ez nincs rendjén.
Zoom
Segítünk és együtt, összefogva megvédjük a gyermekeink jövőjét!
Keresd velünk a kapcsolatot!! Állj közénk, vagy fogj össze velünk, mert csak akkor fog sikerülni!
Zoom
Telefon: 06 20 480 5501
Hadrendbe, magyar!Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready