Nagy a csend annak kapcsán, hogy a szeptember 8-án egy idős házaspár háza ellen történt Molotov-koktélos támadást követően másnap éjszaka két újabb gyújtóbomba repült Jászapátin.
Ezúttal egy másik ház volt a célpont, az elkövető viszont ugyanaz a személy, akit a rendőrség a cselekményt követően elfogott, majd nem sokkal rá szabadon is engedték.
Az első támadást követően a térség országgyűlési képviselője, a fideszes Pócs János azonnal "intézkedett": személyesen kérte meg az idős házaspárt, hogy senkinek ne beszéljenek az esetről, így a térfigyelő kamera által készült felvétel sem kerülhet soha nyilvánosságra, illetve másnap emberei eltüntették az égés következtében a házon keletkezett nyomokat. Lefestette velük a megégett ablakpárkányt, csakúgy, mint megkormosodott kőporos házfalat. Ezzel gyakorlatilag Jászapátin "helyre lett állítva" másnapra a közbiztonság is, hiszen amelyik bűncselekménynek nincs nyoma, az minden bizonnyal meg sem történt.
A helyi lakosok elmondása alapján az elkövető mindkét esetben az a Farkas Viktor volt, aki a fideszes Pócsnál dolgozik, és ezért jár neki a különleges jogi védelem. Vagyis a rámért nyolcéves letöltendő és a sorozatosan elkövetett bűncselekmények ellenére még a mai napi szabadlábon van.
Íme a támadás utáni szabadulóvideó:
A magát újabban "Jászapáti Escobarnak" nevező drogos bűnöző (Facebookon itt) kimondottan keresi a feltűnést a közösségi oldalon. Magát terroristaként (pontosabban teroristaként) jeleníti meg, akit nem lehet megtörni, és büszkén (szabadlábon) hirdeti, hogy élete az alvilág...
Zoom
Zoom
Zoom
Nézegessen további kormányerőforrásokat "Viktorio" Fb-oldaláról:
Ugyanitt megjelenik a tisztességes munka gyümölcse is...
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
(Kuruc.info - MÖM hírszolgálat)