Beri Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaska polgármestere azt követően vonta le az igencsak helyes következtetést, hogy megtekintett egy korábban lakható állapotban lévő, sőt, eladás előtt álló házat (víz, áram stb.), melyet egy fajtársa tett tönkre a felismerhetetlenségig két hét alatt. (A beszélgetés alapján - kérdezik, hogy mekkora a kára - talán övé az épület, azért van ennyire felháborodva.)
Ez az igazi két hét, ez a valóság, nem a Pintér által 12 éve hazudott...
Alább a cigány polgármester szavai olvashatók, nem a nácifasiszta magyaroké...
Nekik alanyi jogon jár minden, semmit nem fizettek, aztán két hét alatt ez lett az épületből. Ezek miatt a köcsög emberek miatt van lenézve a cigányság, ezek miatt nem kéne harcolnunk, mert néha figyelembe kell venni, hogy valóban igazuk van a magyaroknak. És ezt megcsinálják velem, akkor mit csinálnak a magyarokkal, akik mondjuk kihaltak a házból, és ott lett hagyva az a ház? És ez nem az első, sorolhatnék egy csomó települést.
(...)
És ilyenek mellett állnak ki a jogvédők, meg az olyan kisebbségi vezetők is... ezek miatt vagyunk leírva, ezek miatt a köcsögök miatt, bazmeg.
(...)
Nekik nem kell fizetni, mert ők cigányok. Szegények... a kurva anyátokat vagytok szegények.
(...)
A társadalom szégyenei. EMIATT NEM ENGEDNEK MINKET DISZKÓBA!
Ezek a személyek miatt nem adnak a normális családoknak albérletet, ezek az emberek hozták létre (és éltetik) a Jobbikot - teszi hozzá a videóhoz fűzött megjegyzésében. Ezek szerint az aktuálpolitikai eseményekkel nincs igazán képben a polgármester, hiszen ma már a Jobbik elnöke hordozza Gyurcsány táskáját és "Én is cigány vagyok" nyakba akasztós tábláját, ennek ellenére ennek a videónak Lakatos Attila cigányvajda 2008-as beismerése mellett van a helye.
(Ha netán "törlődne", itt is elérhető.)
(Kuruc.info)
Korábban írtuk: