A győzelem reményét föladni soha nem szabad
"Lamperth Mónika szerint kinevezésével sem változtak meg az MSZP alelnökének és elnökhelyettesének feladatai

Lamperth Mónika volt szociális miniszter elismerte: fölmentésének hátterében az áll: nem értett egyet azzal, hogy csak azon gyerekek után lehessen családi pótlékot kapni, akik iskolába járnak.

- Úgy tudjuk, távozásának oka az volt, hogy szociális ügyekben nem értett egyet a pártelnök-miniszterelnökkel. Voltak vitáik?

- A miniszterelnök úrral sokszor beszéltünk az Út a munkához programról, amelynek során mindketten megfogalmaztunk bizonyos álláspontokat és érveltünk mellettük. Ez a kormányzáshoz tartozik. A belső egyeztetéseken jól látszott, hogy még nincs egyetértés a program minden elemében. A törvényszövegek elkészültek, elérhetőek a minisztérium honlapján. Ezek minden egyes mondatát vállalom. A belső vitákon azonban volt olyan álláspont, amely szerint szigorítani kell bizonyos területeken, így például csak azon gyerekek után lehessen családi pótlékot kapni, akik iskolába járnak. Ez szerintem aránytalanul sújtja a szegényeket, és ezzel nem értek egyet."

(Néphazi)

Kuruc.info: Az ilyet ki is kell rúgni páros lábbal, mielőtt még több porcelánt leverne... De, tudjuk, úgysem fogják, hisz a kormány (ahogy izraeli főnökeiké) célja a cigányszaporítás, hadd irtsák ki egymást a nemzsidó fehérekkel...