Ahogy várható volt, az Amnesty International megint talált rá módot, hogy elmeszelje hazánkat. Mindnyájan emlékszünk még a szlovéniai és hollandiai Magyarország-ellenes plakátjaikra (amelyekhez a képeket, ha jól emlékszem, Bangladesben vagy Romániában csinálták) még 2001 környékéről. Most visszafogták magukat kicsinység, és csak úgy általánosságban kötöttek bele a nők, buzik és, nem fogja kitalálni a Kedves Olvasó, a cigányok “diszkriminációjába”. Azaz az országot más országokban lejárató plakátkampánnyal nem rukkoltak most elő.

Hasfájásuk egyik sarkalatos pontja a kórházi szegregáció volt. Ehhez kapcsolódva a Híradó (videó ITT) meginterjúvolt egy szülész-főorvost. (Ugyebár az orkok olyan mértékben szaporodnak, hogy keresve se találhattak volna más egészségügyi osztályt, amit ilyen mértékben látogatnak.) Az orvos elmondta, nem rassz, nem tanultsági fok, hanem inkább higiéniai szokások szerint szelektálják a kismamákat. Ehhez nem kell kommentár; különösen nem azoknak, akik olvasták anno egy, emlékezetem szerint NLC (Nők Lapja Café-s) beszélgetést, amelyben a fehér kismamák elmondták, azért menekülnek az immár többségben levő cigány kismamák elől, mert azok füstölnek ezerrel, ricsajoznak, tetvesek, mocskosak, isznak, a rokonaik viselkedése tűrhetetlen és még az angol WC-t sem képesek használni.
Ez utóbbiról az egyik magyar kismama elmondta: előfordult az, hogy egy mokka nő, mivel nem tudta, hova kell szarnia, a zuhanyozóba csinált... Nem csoda, hogy a főorvos is a cigányság másféle higiéniájára hivatkozott, amikor a (spontán) szegregációról beszélt.

Kuruc.info – Arppi S.