A Bényi vs. Mohácsi Viktória-háborúról már ITT tudósítottunk. Lássuk a legújabb fejleményeket és Mohácsi agyament hazudozását (amiben a cigányok verhetetlenek):

"Nem garantálom, hogy élve hazajut! - így fenyegették az EP-képviselőt

Ha legközelebb eljön Faddra, nem garantálom, hogy élve hazajut. Mohácsi Viktóriát állítása szerint ezekkel a szavakkal fenyegette meg Bényi András.

Mohácsi Viktória az Európai Parlament szabad demokrata képviselője, életveszélyes fenyegetés miatt feljelentette Bényi András faddi képviselőt. Mint ismeretes, a Magyar Gárda az elmúlt hét végén részt vett egy faddi demonstráción. A falugyűlés egyik szervezője Bényi András volt, az ellen tiltakoztak, hogy a községben néhány cigány család rettegésben tartja környezetét. Az eseményt követően, hétfőn Mohácsi Viktória arról beszélt Strasbourgban, hogy Magyarországon egyre gyakoribbak a rasszista akciók. Bényi András ezután hívta fel telefonon.

Mint lapunknak elmondta: felvilágosította, hogy Faddon egyelőre a cigányok verik a magyarokat, és nem fordítva. És a képviselőnőnek az volna a dolga, hogy oltsa a tüzet, ne szítsa. De úgy látszik, hogy az ő tűzoltókészülékében benzin van. Ezzel szemben Mohácsi Viktória úgy emlékszik, hogy a faddi képviselő 17 percen át üvöltött vele a telefonban. Azt mondta: "Nem kéne locsolgatni a benzint, mert előbb-utóbb felgyullad! Ha így folytatja, beindul a háború. Amikor Faddon járt, csak a polgármesterünknek köszönheti, hogy nem történt baja. De, ha legközelebb eljön, nem garantálom, hogy élve hazajut."

A Magyar Gárda faddi szereplésére az MSZP is reagált. Harangozó Tamás megyei elnök felháborodásának adott hangot. Szerinte a településen élő fideszes országgyűlési képviselőnek, Tóth Ferencnek is nagy a felelőssége. A szélső jobbtól nyíltan el kellene határolódni a Fidesznek, a Magyar Gárdával kapcsolatos kétarcú játékot ideje volna befejezni."

teol.hu; vannak kommentárok. Közülük egy jobb:

Mohácsi Viktória és Harangozó Tamás figyelmébe ajánlom az alábbi történeteket.
Személyesen ismerek és kölcsönösen tiszteljük egymást egy cigány származású szerződéses katonával. Az alakulatánál felkérték, hogy legyen az úgynevezett "kisebbségi összekötő". Azzal hárította el, hogy ő nem érzi magát kisebbségben és megkülönböztetve sem. Megbecsült, egyenlő tagja az alakulatnak, mint mindenki más. A felvetést is visszautasította, mivel ez mestersésegesen generálta volna az ő másságát, amit egyébként sosem érzett a társai között. Így aztán elmondása szerint ő nem veszi magára a "cigányozást", mert nem érintett.

A másik: Mözsön a Tolnai u.1.sz. alatt lakó rájuk és csakis rájuk jellemző tulajdonságokkal bíró etnikai család, Kovácsék, a tavalyi évben költöztek édesanyám kertszomszédságába. Az idén eddig öt, mégegyszer írom a gyengébbek kedvéért öt alkalommal tettem feljelentést ellenük, mert egyszerűen átjárnak az udvarba már fényes nappal is és visznek, amit érnek. Ötven éve él ott anyám és arra nem volt péda, hogy a sváb, székely, stb. szomszédok mellett zárni kellett volna az udvari helységeket is napközben. (Egyik alkalommal a rendőr magánvéleménye az volt, hogy gyújtsam föl a házukat.) A környéken lakókat agrár jellegű kéziszerszámokkal fenyegetik rendszeresen. A faluban számos házból loptak, a templomról a rézcsatornát nappal lopták el. A településrész önkormányzati vezetője, szeretem a konkrétumokat kimondani, tehát Cservári József, alkalmatlan a helyzet kezelésére, elmondása szerint ő tehetetlen. (Várom ennek ellenkezőjét, amiben tehetséges.)
Azonban a megdöbbentő ezek után az, hogy a Magyar Állam ennek a családnak, - amelyiknek férfi tagjai felváltva börtönben, a hölgyek felváltva szülőszobán -, a Magyar Állam megint ismétlem a gyengébb Mohácsi Viktória és Harangozó Tamás kedvéért, a Magyar Állam 450.000 Ft. otthonteremtési támogatást adott, ami alapján az OTP 22.000 svájci frank kölcsönt biztosított részükre, ami ugye fájjon majd az OTP-nek. De a Magyar Állam milyen alapon ad támogatást fennállásuk, vagyis születésük óta bűnözőknek támogatást? Szóval kiket is támogatnak a Magyar Állam felelős politikusai, így Mohácsi Viktória és Harangozó Tamás?
Az ügyet "szépíti", hogy a Kovács család előző házát jogosan elárverezték, a környéken lakók elköltözésük után hosszabb életkilátásokkal rendelkeznek elmondásuk szerint. Javasolom ennek a pállottszájú, hintaló Mohácsi Viktóriának és az előző jelzőkkel szintén bíró Harangozó Tamásnak, hogy a Kovács család volt, valamint jelenlegi lakókörnyezetének véleményét, ezzel párhuzamosan pedig a Magyar Állam felelősségét is vizsgálják abban a kérdésben, hogy a Magyar Állam vajon kiknek ad jelentős támogatást.

Ha a kérdést nem érti Mohács Viktória és Harangozó Tamás, segítek, nem baj, ha megértik. Bűnözőket! Ezt én számonkérem tőlük is, ha másképp nem megy, hát becsületsértéssel. Szóval Mohácsi Viktória és Harangozó Tamás örömmel vállalok egy becsületsértési pert magukkal szemben, tehát maguk korrupt, tolvaj politikusok, vegyék úgy, hogy lehugyoztam a cipőjüket!