A szocionista mesének vége: nem a kuruc.info, a Magyar Gárda vagy a Jobbik rögeszméje a cigánybűnözés, hanem a megkérdezettek (fideszesektől MSZP-sekig) 91%-a (!) szerint létező jelenség. 86% szerint a segélyért dolgozni is kellene, a megkérdezettek 75 százaléka pedig tudatában van annak, hogy a cigányok hajlamosabbak a bűnözésre, mint a magyarok. A felmérés nem náci hamisítvány, a Nézőpont Intézet készítette, a Heti Válasz rendelte meg és az MTI adta hírül (nem is sejtve, mit cselekednek).
Tessenek parancsolni, kedves (messziről) cigánypárti politikusok, szociológusok, politológusok, újságírók és más ingyenélők! Akik mellesleg (szóban) lángoló szívű demokraták is, s akik ilyenformán meggyőződésükből kifolyólag figyelembe kell hogy vegyék, mi több, magukévá is kell tenniük a többség nézetét és akaratát. És nem is akármilyen többségről van itt szó, kérem szépen, hanem 91 százalékról!

Legyen hát vége a finnyás kézfelemelésnek a cigánybűnözés szó hallatán, hogy "ugyan, ilyesmi nem is létezik, ez csak fasiszta szóalkotás", és tessenek nekifogni a jelenség elleni harcnak. Ugyanis az emberek egyharmada osztja azt a nézetet, hogy az úgynevezett rendőrség nem védi meg őket. (Cigányfertőzött településeken ez az arány minimum 110% lenne.) Addig is marad, amit Kósa Lajos jelentett ki: az állam nem tudja megvédeni (fehér) polgárait, érthető hát, hogy a Magyar Gárdától kérnek segítséget az üldözött magyarok.
A közbiztonság kérdése a 2010-es választások idejére hangsúlyosabb szerepet kaphat, mint a korábbi szavazásokon - áll a Nézőpont Intézet adataira alapozó írásban, amely elgondolkodtatónak nevezi, hogy a cigánybűnözést a megkérdezettek 91 százaléka tartja létező jelenségnek, míg az ellentábor alig ötszázalékos. Érdekes tény, hogy a felmérésben az MSZP és a Fidesz szavazói politikai szimpátiától függetlenül ugyanolyan arányban gondolják azt, hogy a fogalom egy valós problémára utal - jegyzi meg a lap. (És ugyanígy gondolnák a politikusok is színtől függetlenül, ha minden reggel egy cigánytól hallanák, hogy "Jó reggelt, szomszéd, nincs egy cigid? Neked jobb, ha adsz!" - a szerk.)
Azzal, hogy a munkaképeseknek a segélyért kötelezővé kellene tenni a közmunkát, százból 86-an értenek egyet, ennél kilenc százalékkal kisebb azok aránya, akik szerint a cigányok hajlamosabbak a bűnözésre, mint az emberek - általában :). Ugyanakkor honfitársaink egyharmada osztja azt a nézetet, hogy a rendőrség alkalmatlan feladata ellátására.
Hogy mennyire a cigánybűnözők elevenébe vágott az eredmény, jelzi, hogy a hat általánost végzett, sikkasztás miatt eljárás alatt álló köztörvényes OCÖ-s főgazember máris méltatlankodik: hogyhogy rá mertek kérdezni arra, ami nyilvánvaló? Hát meg lehet ezt tenni Magyarországon? És főleg: hogyhogy észre merik venni a rohadt magyarok, mi zajlik körülöttük, ahelyett, hogy dolgoznának, legyen pénz segílyre a szeginy romáknak?!

A kérdést uszítónak és manipulatívnak tartja az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke (tehát a válaszadók 91%-a komplett idióta, akit óvodás szintű kérdésfeltevős manipulációkkal csőbe lehet húzni). A rendőrség pedig jelezte, a "romabűnözéssel" kapcsolatban semmiféle külön nyilvántartást nem vezet. (Na ezért nem találják meg a bűnözök döntő többségét.) Ilyen adatokat a rendszeresített nyilvántartások sem tartalmaznak - közölte az ORFK.
Az MTI azzal kapcsolatban kereste meg az ORFK-t, hogy a Nézőpont Intézet felmérésének eredményei szerint - amelyeket a Heti Válasz megrendelésére készítettek - az úgynevezett cigánybűnözést a megkérdezettek 91 százaléka tartja létező jelenségnek, míg az ellentábor alig ötszázalékos.
Az ORFK közlése szerint a "romabűnözés" fogalmát az Egységes Rendőrségi és Ügyészségi Bűnügyi Statisztika nem ismeri, így a "romabűnözéssel" kapcsolatban statisztikai összeállítást készíteni nem lehet, és nem is készítenek. Ugyanez vonatkozik a vallási és az etnikai hovatartozásra is - fűzték hozzá. Pedig abból is érdekes statisztikák jönnének ki izraelita polgártársainkra vonatkozóan - fűzzük hozzá mi.
A felmérésre reagálva Kolompár Orbán az MTI-nek azt mondta, azért uszító és manipulatív már a kérdés felvetése is, mert ez a kifejezés sem a jogrendszerben, sem a kriminalisztikában nem ismert. (S ha valamire még nincs jogi kifejezés, az nem is létezik, ugyebár.) Hangsúlyozta, az OCÖ nem fogadja el a cigánybűnözés használatát a közbeszédben, a szervezet - nem meglepő módon - visszautasít minden ilyen jellegű megnyilatkozást.
Az OCÖ elnöke úgy fogalmazott: a rossz gazdasági helyzet és a politikai csatározás miatt az emberek ösztönösen a leggyengébbeket okolják a problémákért. (Szegény gyenge, vézna romák! Gyöngeségüket és élhetetlenségüket bizonyítja az is, hogy rendszerint csoportba kell verődniük, hogy meg tudjanak erőszakolni vagy gyilkolni valakit, hiszen egy-két gyengécske roma nem bír a magyarral. Ugyanígy van a csoportos rablás és lincselés esetében is - s ezeket a szánnivaló, gyenge fizikumú lelkeket támadják a gonosz magyarok, ahelyett, hogy együttérzően segítenének nekik a fent megnevezett tevékenységekben...)
Kolompár hozzátette: bízik abban, hogy a társadalom mégsem ennyire elutasító a cigánysággal szemben. Mi pedig hozzátesszük: nem elsősorban a cigánysággal, hanem annak naplopó és bűnöző életmódjával szemben elutasító a semmittevőket a hátán hordozó magyarság. Eddig tűrt és hallgatott. De ennek immár vége - ezt jelentette be ezzel a felméréssel. Gratulálunk neki.
(Kuruc.info - MTI)
Ez is ritka: Köszönetet kell mondanunk a Heti Válasznak, a Nézőpont Intézetnek és az MTI-nek!