A következő cikk már majdnem másfél hónapos. Mivel a kényszerpihenőnk alatti egyik legeslegfontosabb, ma is több, mint aktuális hír, úgy döntöttünk, hogy az új cikkek között hozzuk a célból, hogy a lehető legtöbben elolvassák és felvéssék, mint tökéletes érvet cigányfajvédő-ellenes harcukhoz. (Közben, természetesen, a többi, régi hír feltöltése is folyik; ennek befejeződésekor majd külön értesítjük erről a t. Nagyérdeműt.)
"Erőszakos rablások

Akciósorozatba kezd a Miskolci Rendőrkapitányság, hogy megelőzze az eldurvuló közterületi rablásokat. Bár dr. Pásztor Albert városi rendőrkapitány szerint számszerű növekedés nem történt, de egyre kegyetlenebbek az elkövetők.

Generációváltás történt a miskolci erőszakos bűnelkövetők körében, ami a kapitány szerint annak is köszönhető, hogy a korábbi elkövetők kiszabott büntetésüket töltik. A rablások tettesei egyre fiatalabbak, ugyanakkor egyre gátlástalanabbak és kegyetlenebbek is. Akár pár forintért, vagy egy doboz cigarettáért is képesek rabolni, a megfélemlítés helyett pedig egyre gyakoribbak a bántalmazások. Az elkövetők áldozataikkal szemben gyakran olyan kegyetlen és durva erőszakot alkalmaznak, ami egyáltalán nem indokolt. Jó példa erre az az eset, ahol a már bántalmazott, földön fekvő áldozatot még hátba is szúrták. (Kuruc.info: vesd össze: szükségtelen, vadállatias brutalitás – a cigánybűnözés egyik fő ismertetőjegye. Ezzel kapcsolatban EZT a véleménycsokrot érdemes elolvasni.)

Nem ez volt azonban az egyetlen eset, amelyet a rendőrségi tájékoztatón megismerhettek a sajtó képviselői, július 1-jétől húsz nap bűnügyi krónikája hangzott el, 17 rablással. Az esetek mindegyikénél csoportosan támadtak az elkövetők, Miskolc kevésbé frekventált helyein, és főleg este, vagy éjszaka. Volt olyan társaság is, amely egy éjszaka alatt három erőszakos rablást követett el. Az elkövetők lakóhelye és támadási helyszínei is jól behatárolhatók, szokatlan módon dr. Pásztor Albert azt is minden esetnél elmondta, hogy az elkövetők – egy kivételével – roma származásúak voltak. (Kuruc.info: igen, ezt így írta le a mikom.hu – tessék, lehet ellenőrizni a cikk eredetijét!)

A rendőrség hatékonyságát jól mutatja, hogy a 17 esetből 15 elkövetője már előzetes letartóztatásban van, és a 16-ik elkövetőjének személye is ismert. (Kuruc.info: 17-ből 16 ork: ez bizony testvérek között is 94%... Fajvédők, várjuk a magyarázatot! Ahogy azt is megideologizálhatjátok, hogy miért kellett például a már megvert, földön fekvő embert pluszban még hátba is szúrniuk a kisebbségieknek! Ez is csak "megélhetési bűnözés" lenne, vagy csak a cigány kultúra vadállatiasságát, a gádzsók életét még csak véletlenül sem tisztelő, azt semmibe vévő mivoltát megint csak bizonyító eset??) De annak érdekében, hogy még inkább visszaszorítsák az ilyen típusú bűncselekményeket, a rendőrség akciósorozatot indít a Számozott utcák környékén, a Búza téren és stadion környéki szórakozóhelyek környékén, ahol gyakoriak ezek az esetek. Nagy létszámmal és jelentős erővel fogják ellenőrizni az ott élőket és a potenciális bűnelkövetőket is. Ugyanakkor arra kérik a lakosságot, hogy mindenkiben működjön egy egészséges önvédelmi reflex, kerüljék a kieső helyeket, éjjel csak akkor induljanak útnak, ha feltétlen szükséges, és figyeljenek arra, kik vannak körülöttük. A kapitány azt is kihangsúlyozta, hogy bátran kérjenek segítséget már abban az esetben a rendőrségtől, ha feltételezik, hogy valaki, valakik megtámadják őket, vagy fenyegetve érzik magukat."

(mikom.hu)

Kapcsolódó cikkek: Miskolcon tavaly 48%-kal emelkedett a cigánybűnözési arány

Pásztor Albert egyéb, újabb megnyilatkozásaival kapcsolatban pedig EZT és EZT is érdemes elolvasni – jó kis hidegzuhany a fajvédőknek!