Gyerekek loptak a kaposvári Tescóból: rágót, DVD-lejátszót, dezodort és pelenkát találtak a fiataloknál – tájékoztatott a Kaposvári Rendőrkapitányság.

Négy gyerek lopott vasárnap este a hipermarketben. A biztonsági szolgálat este hét körül értesítette a rendőröket. A kiérkező egység megállapította: a jelenlévő szülők tudta nélkül egy hét éves gyerek rágógumit emelt el, hat éves kisöccsénél dezodort találtak.

– A tizenhárom éves unokatestvérük egy asztali DVD-lejátszót akart elemelni, a nyolc éves testvére pedig pelenkát – tájékoztatta a szerkesztőségünket a Kaposvári Rendőrkapitányság.
Az áruház biztonsági őrei elkapták a tolvajokat. Mivel gyerekkorúak, emiatt nem büntethetőek. Mindenesetre a két, az egészről semmit se tudó szülő felelősségét vizsgálja a rendőrség.

(sonline; vannak olvasói hozzászólások)

Kuruc.info: “az egészről semmit se tudó szülők”. Hát persze. A 8 éves gyereknek magának jutott eszébe a dezodor, a másiknak meg a pelenka... Olyan cikkek, amik egy gyerek fantáziáját garantáltan nem fogják meg – szemben mondjuk egy játékkal.
Lassan meg a kaposvári Tesco is a sarkadi sorsára jut (lásd ajánlott cikkünket).

Kapcsolódó cikk: