Elsőként itt van Raffael Zsolt, enyingi lakos. Annak a Raffael Sándornak a rokona, aki a videofelvétel szerint szíven szúrta Marian Cozmát.

Hátul fehérben Zsoltika - a kép egészen biztosan egy mindennapos cigány diplomaosztó-ünnepségen készült

Tipikus cigány adatlap, kényelmetlen kérdés nekik a munkahely

Dik mán, miből írjam a nagydoktori disszertációmat?

A jobboldali ránézésre akadémikus

Dehogy élnek védelmi pénzből: szolíd, vidéki cigány értelmiségiek
Az ismerősei között további jó arcú romákat találtunk. Ő Babai Dávid, szintén enyingi.

Jólnevelt gyermek

A parlamenti pártok nem lépnek fel ellenük, hisz látszik, milyen derék emberek
Neve: Lákátos Roland. Tartózkodási hely: Enying-Balatonbozsok.

Jobb oldalt Roland (a söpredék mániája egyébként a műolaszkodás, noha Itáliában már katonaságot vetnek be ellenük)
Márkus Bálint jó pajtása a fent említetteknek. Bemutatkozó szöveg: "A pénz pénzt csinál, a vér meg a nevet, hírnév pedig a tiszteletet...;)"

A becsületes munka/tanulás utáni jól megérdemelt pihenés
Sztojka Rómeó szintén a helyi maffia tagja. Érdemes elolvasni az adatlapját, nem fűznénk hozzá kommentárt.

Az alábbi kép Raffael Károly adatlapjáról való:

Csak a fasiszták mondják, hogy nekik jogok helyett börtön járna
Ezeknek a tetves terroristáknak adunk segélyt? Ezeknek harmadoljuk a büntetését, hogy hamarabb szabadulhassanak a börtönből, már ha egyáltalán lecsukják őket? Ezeket szaporítják és védik fentről? Van pofája Orbánnak olyat mondani, hogy továbbra sincs cigánybűnözés? Persze, tudjuk: ezek a cigány famíliák már régóta becsületes, kétkezi munkával keresik kenyerüket, sok adót fizetnek, előre köszönnek az utcán és utánad szaladnak, ha elhagytad bármidet is. Sztojka Iván anyja szerint ők becsületes emberek, és bodzatermelésből élnek... A magyar parasztok tönkremennek, de a köztudottan szorgalmas, munkamániás roma honfitársainknak telik BMW-re a bodzavirágból...
Lehet, hogy a Rózsadombon biztonságban érzik magukat a tehetősebbek, de a magyarok 95%-a nem, pláne nem vidéken.
A fenti példányok ismerősei között szép számmal találunk kurvákat is, hisz szegény elnyomottak, mintegy háztájiként, részben ezek futtatásából élnek. Ismételjük: a veszprémi Patrióta bárba vagy 30 cigány ment védelmi pénzért, mindezek ellenére csak három ellen indult eljárás. Egyszerű a taktikájuk: beül pár tucat kátrányos helyzetű, óriási számlát csinálnak, fizetés nélkül távoznak. Ezt párszor kell eljátszaniuk és az adott hely már csődbe is ment. Esetleg összevernek pár embert és feldúlják a helyiséget, majd felajánlják a "védelmet", szép kis summáért... Magyaroknak kuss, cigánybűnözés nincs.
Az enyingi romahorda több száz tagot számol, szépen felszerelkezve illegális fegyverrel. Vajon megoldódik a helyzet, ha három embert lecsuknak mondjuk 10 évre (amit különben is nehezen hiszünk), akasztás helyett? Lesz, aki a helyükbe lépjen, a rendőrség régóta remekül megtűri a bűnözőket. Cigánybűnözésről pedig természetesen csak a szélsőséges, kirekesztő magyarok beszélnek...
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: