2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:46 Felgyújtotta magát egy férfi Fehéroroszországban egy rendőrőrs előtt (16+)16:28 Házbizottság: a képviselők önként tartsák be a járványügyi szabályokat! 16:10 Kreml: azonnal jelentenék Putyinnak, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Anyaország ::

Az LMP-vel lépne koalícióra a Zsidesz, hogy "megmeneküljön" a Jobbiktól? + olvasó

Reklám

Sose kedveltem igazán Seszták Ágnest. ATV-s szereplései alapján mindig is egy kiabáló, ugyanakkor értelmesen, higgadtan érvelni képtelen, egyenesen mosónő-jellegű ripacsnak tartottam, akit valószínűleg pont ezért, egyedüli (!) jobboldaliként tartottak meg a Nap-keltében, amikor az még az ATV-n futott.

Hiába, tudni kell lejáratni a jobboldaliakat, radikálisokat - ha észérvekkel, vitával, statisztikákkal nem megy, akkor az ilyen vitaképtelen díszpintyek mutogatásával biztosan célt érnek.

Seszták a "daliás" ATV-s idők óta még mélyebbre süllyedt, és, többek között, a Zsidesz egyik fő megmondóembere lett, durva Jobbik-ellenes kirohanásokkal.

A tegnapi Magyar Nemzet-beli írása ("Meglepetések éjszakája") különösen kivágta nálam a biztosítékot. Idézzük az LMP-vel kapcsolatos eszmefuttatását:

"Ami viszont örvendetes tény, a Lehet Más a Politika térnyerése. Az olyan emblematikus személy és szervezet, mint Schiffer  András, illetve a TASZ, garanciának tűnik arra nézvést, hogy könnyedén képesek átvenni a leszerepelt és kifújt szabad demokraták helyét. Liberálisok ők is, ám a hisztérikus elfogultság és a permanens magyargyűlölet felhangjai nélkül. Ha sikerül megerősödniük, amire minden esélyük megvan, Magyarország nem marad liberális párt nélkül."

Már elnézést, de tudja Seszták, hogy mit beszél?! Aki olvasta az LMP cigányprogramját, láthatja, hogy tökugyanaz, mint az SZDSZ-é... (ITT nagyon komolyan elemeztük az egyik, kapcsolódó interjújukat.)

Namármost, két eset lehetséges.

1.) Seszták maga ennyire ostoba, és csak a saját maga által kitalált, összekombinált ostobaságot szajkózza. Ebben nem igazán hiszünk, mert legalább a lapszerkesztő szólt volna neki, hogy "Te figyusz, Ágnes, ekkora baromságot és LMP-ajnározást ne hozzunk már le!"

2.) Nem az, hanem zsideszes propagandát folytat, amely azt célozza, hogy egy, jövendőbeli, ha az LMP bejut, esetleges Zsidesz - LMP-koalíció minél könnyebb elfogadtatásáért már most "megdolgozzák" a zsideszes olvasókat.

Tartunk tőle, hogy ez utóbbi a helyzet...

Apropó, maradjunk még a Magyar Nemzetnél. Annak mai számában Dr. Gulyás Gergely, a Szabadság Kör tagja írta a következőket az "Abszolút többség, egyedülálló győzelem" c. cikkében (akárcsak a Seszták-anyag, ez sem érhető el még online):

"A Fidesz néppártként és leendő kormányerőként olyan felelősséget visel, amelynek tudatában nem teheti meg, hogy létező társadalmi problémákra azok politikai hívószavakká egyszerűsítésével hívja fel a figyelmet, s így ne megoldja, hanem elmélyítse azokat. A cigány kisebbség aggasztó helyzetének a Jobbik által kampánytémává emelt ügyében felelősséggel csak új alapokon nyugvó szociális rendszert, közmunkaprogramot, erős közbiztonságot, és a büntető törvénykönyv szigorítását lehet ígérni. A Jobbik a bajok jövendőbeli orvoslásával mit sem törődve "cigánytenyészetről" és "cigányhordákról" beszél, amelyek nem a megoldás irányába mutatnak, de nincs okunk csodálkozni azon, hogy Olaszliszka és Veszprém után érzelmileg sokan azonosulnak ezekkel."

Hogy ezzel mi a probléma? Több is. Azt állítja "barátunk" (és ezt a cikk többi részében egy szóval sem cáfolja), hogy

1.) a Jobbiknak nincs "cigányprogramja", és másból sem áll a kommunikciója, mint cigánytenyészetezésből és cigányhordázásból. Dehogynincs, sőt - a fentieket (új alapokon nyugvó szociális rendszert, közmunkaprogramot, erős közbiztonságot és a büntető törvénykönyv szigorítását) pont ők hirdetik a programjukban.

2.) a Fidesznek meg van. Ez sem igaz, sőt: Gulyás Gergely egészen odáig megy, mintha a fentieket a Zsidesz találta volna ki és hirdetné, és nem a Jobbik. Az a Zsidesz, amelynek 1998 és 2002 közötti regnálásának az volt a "csúcspontja", hogy bevezették az iskolalátogatástól függő családtámogatást, ami, őszintén szólva, nagy nulla, hiszen a gyakorlatban csak azt érték el vele, hogy a cigány "szülők" jól befenyítették az esetlegesen nem aláíró iskolai alkalmazottakat. Szlovák típusú, a gazdaság hihetetlen emelkedését eredményező, kőkemény "befenyítés"? Ugyanmár... Ahogy most sincs egyetlen egy ilyen vagy ehhez hasonló ötletük. Helyette a talpasaikkal, polgárikör-tagjaikkal, Orbán Viktor csókosaival íratnak olyan publicisztikákat, amelyekben nemes egyszerűséggel a Zsidesznek tulajdonítják az eredetileg jobbikos ötleteket.

3.) a Jobbik kommunikációja kimerül a "cigánytenyészet" és a "cigányhordák" szavak ismételgetésében. "Kár", hogy a "cigánytenyészet" szó csak egyszer hangzott el jobbikos politikus szájából, Morvai meg a "cigányhordát" a Cozmát meggyilkoló ember alatti lényekre (Copyright by Göncz Árpád, nála lehet reklamálni a csúnya, "lealacsonyító" kifejezés miatt) értette, semmiképp a cigányság egészére.

Aztán nézzük az ismert zsideszes, Jobbik-ellenes lejáratókampányt, amely azzal operál, hogy "a Jobbikot és a Gárdát az MSZP hozta létre, hogy megossza a jobboldalt és megint választási vereséget okozzon, plusz fajgyűlölő nácifasisztaként ujjal lehessen mutogatni a pártra és egybemosni a Fidesszel". Idézzük a hétfői Magyar Hírlap harmadik oldaláról Máté T. Gyula vezércikkéből, Az első lépésből, a következőket:

"Az MSZP és az SZDSZ az elmúlt húsz év legmocskosabb kampányát zúdította az országra. Nem arról beszéltek, hogy mit akarnak, mi a jó és szép. Egy üzenetük volt: gyűlölj! Nem a fasisztát, az jól jön a háznál. Mert hát miért van látványgárda, és miért van pénze a kvázi szélsőségnek? Ez csak kampány. Üzenete egy volt: Orbán Viktort gyűlöld!"

Ehhez nem kell különösebb kommentár...

Kuruc.info - A.S.


Sziasztok!

A Fidesz valamikor az SZDSZ ifjúsági tagozataként alakult meg, csak amikor a népnek kezdett elege lenni a módszerváltásból, és belelátott az összpárti rablóprivatizációba, a cionista, világuralomra törő Bilderbergiek új irányvonalat jelöltek ki számára, radikalizálódniuk kellett. Az az Orbán Viktor, aki 1992-ben még kivonult a parlament ülésterméből, amikor a trianoni országvesztésre emlékeztek, hirtelen Nagy-Magyarország matricát ragasztott az autójára.


A fideszes Heti Válasz két korábbi cikkében is népszerűsítette az LMP-t. Az egykori fideszes Fodor Gábor az SZDSZ beégése után az LMP-ben folytathatja, mint ahogy erre korábban már kapott is ajánlatot az LMP alapító Védegylettől: http://hetivalasz.hu/cikk/0811/20216 és http://hetivalasz.hu/cikk/0810/kizoldules

„Sokan Fodor Gábortól várták, hogy élére áll egy új zöldalakulatnak (ezeket a reményeket táplálta a mai SZDSZ-elnök környezetvédelmi miniszteri tevékenysége). Lányi András emlékei szerint Schiffer és Rauschenberger már 2004 őszén összehoztak Fodorral egy találkozót Petőcz György lakásán, ahol megpróbálták rábeszélni a liberális politikust egy új párt alapítására”
Illés Zoltán fideszes politikus - aki saját bevallása szerint filoszemita, több szálon kötődik az LMP politikusaihoz és családtagjaihoz - 2008 novemberében még nyíltan az LMP-nek kampányolt. Úgy tűnik, hogy hamarosan ismét egymásra találhatnak kedvenc politikusával Fodor Gáborral az LMP-ben. Lásd korábbi cikkünket: - Nézegessen a homokos "házasságot" hirdetőkkel együttműködő Fidesz-politikust

Gyilkosgalóca
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready