Tisztelt Szerkesztőség!

Reméljük az alábbi történetből mostmár igazán nagy felhajtás és botrány lesz!!

2009. július 4, szombat este, Ercsi. A fiatalok elindulnak szórakozni, születésnapot ünnepelni. Az egyik közismertebb helyi szórakozóhelyet "célba" is veszik. Ez a Zátony söröző, ahol rendszerint retro, RNB, hip-hop és latin zene szól. Tehát mindenki igényét kielégítő szórakozóhely. A buli már nagyon jó, a hangulat a tetőfokára hág, a társaság szintén nagyon jó. Egyszercsak 1 óra felé, több sötétebb bőrű fiatal (akikből sajnos elég sok van Ercsiben) , tizenévesekből álló csoportja jelent meg a táncparketten. Egyen-ketten táncoltak, próbáltak elvegyülni, a többiek a sarokból pásztáztak, kibe lehet belekötni, egyszercsak üvegtörés, és a kis sutyerákok szaladnak felfele a lépcsőn, de egyikőjüknek nem volt nagy szerencséje a menekülésben, hisz az áldozat elkapta a pólóját. A verekedés, ami a végére verésbe (a sötétebbek javára)  torkollott, fent a söröző szintjén folytatódott, illetve a bejárat elött az utcán. A magyar fiatalemberek arca és ruhájuk úszott a vérben, mindenféle sérülés volt mindenkin, természetesen ezeken a kis aljas szemeteken (mármint a sötétebbeken) szinte egy karcolás sem volt. Miért? Nemcsak azért, mert mi magyarok nem ütöttünk vissza, félve a következményektől, hanem mert hátba támadtak minket, és ártatlanokat, váratlanul ütöttek. Természetesen mire a rendőrség kiért a helyszínre, a tettesek már sehol sem voltak. Csak a sérült magyar fiatalok. Hárman földön fekve eszméletlenül várták a sürgősségi mentősöket. A többiek pedig " nyalogatták" sebeiket. A három fiatalember az éjszakát a sürgősségi ügyeleten töltötte Dunaújvárosban, ahol hellyel-közzel ellátták őket. Volt akinek elmaradt a röntgenvizsgálat, és mindegyikőjüket 8 napon belüli sérüléssel engedtek haza. Hát ez bizonyára kicsit tovább fog tartani. További sérültek közül volt akinek utólagos fájdalmakból derült ki, hogy nem csak foga tört ki (Kuruc.info: vajon a fogpótlás sokszor százezres költségét behajtják a cigusokon?), hanem állkapocstörése is van, és már műtétre vár. Többiek agyrázkódással, arcsérülésekkel és lelki sokkal várják a következményeket.

A futótűzként terjedő hír a település lakóit igen megrázta és sokkolta. Félünk kimenni az utcára. De sajnos még otthonunkban sem vagyunk biztonságban.

Az előzmények közé hozzátartozik az is, hogy több szorakozóhelyen is megjelentek a védelmi pénzt kérő "sötétebb bőrű "úri" emberek"
Kérdés az: Mivel fiatalkorúak voltak az elkövetők, mit tesz ellenük a rendőrség?? (Valószínüleg semmit) A magyarokat fogják megbüntetni? Éljünk félelemben, és rettegjünk, mikor támadnak meg minket újra???!! (Kuruc.info: Magyarországon tetszenek élni, nem Szlovákiában, Portugáliában, Szerbiában, az USA-ban, Olasz-, Ír-, Francia-, Spanyol- vagy Finnországban [és a sor folytatható lenne…], ahol a cigánybűnözőkkel nem bánnak kesztyűs kézzel [lásd EZT])

Tiszelettel:
egy nevét a levélhez nem adó, szinte már-már rettegő ercsi lakos, aki bízik a média hírverésében!

Kuruc.info: köszönjük! A történet valós: egy levélírónk (akinek az eredeti cikkét szintén leközöltük, majd azt, a kérésére, levettük – ezért nem található már meg) már megerősítette azt.
Másik olvasó (07.07. 11.32): Szeretnék némi kiegészítést a szombat esti ercsi cigánytámadáshoz tenni ha van rá mód!?

Ez egy tipikus megszervezett cigánytámadás volt, nem pedig egy véletlen diszkóverekedés. Már kora este néhány idegen bodzás rajz alapján kereste a diszkót, ahol saját elmondásuk szerint este "találkozó" lesz, de mivel nem helyi lakosok, csak "segíteni" jöttek, nem tudták merre van a hely. Az előzményekhez hozzá tartozik az is hogy kb 3 hete jelentek meg idősebb bodzaszedő tetstvéreik ezen a szórakozóhelyen, mondván, hogy nekik innentől védelmi pénzt kell fizessenek, de mivel a tulajdonos nyaralni volt, eredmény nélkül távoztak a helyről, viszont még annyit oda szúrtak a bejárati ajtónál távozáskor hogy: "nehogy addig történjen valami amíg a tulaj hazaér...... " és távoztak......

Ebből aztán rendőrségi ügy lett mert mindent felvett a biztonsági kamera bent és a térfigyelő kamera kint a diszkó előtt. Természetesen a sünök semmi érdemlegeset nem tettek, pedig pontosan tudják kik voltak!! Mindenki tudja!

Aztán eltelt pár hét és elérkezett a szombat este...... születésnap a diszkóban, ünneplés.... nem volt túl sok ember lent...... de még így is a bátor brazilok előbb beküldtek 3 fattyat hogy mérjék fel a terepet nehogy ütőképes csapat bulizzon lent.... ez megtörtént, látták hogy nem lesz gáz...... 4-5 olyan magyar srác volt lent hulla részegen akiktől tartanak ugyan, de most éppen csak hogy álltak a lábukon..... éjjel fél 2....... vissza jöttek a suttyó kis retkek...... írány a táncterem..... pár perc és a szokásos kötekedés..... ráléptél a lábamra.... és már ment is az első ütés.... de ott még nem jött be nekik a dolog pechjükre akkorát kapott a cigó hogy elterült mint a szőnyeg a padlón...... aztán menekülőre fogták a dolgot a bodzások, mert kb 5 az 5 ellen voltak és ugye ez nem fair :)....... kint aztán az utcán még kb 20 barna várakozott, és amikor kiment a 4-5 magyar srác, hogy lerendezze a dolgot, mind rájuk vetődött. 20 az 5 ellen.... tipikus cigány dolog...... kint hamar vége lett a verekedésnek, aztán berontottak a barnák a helyre és még bent is megvertek vagy megütöttek több embert..... volt akit koktélos pohárral dobtak arcon, mert nagyobb darab volt, és nem mertek közelebb menni hozzá...... aztán elszaladtak..... kb 7-8 embert - fiút és lányt - ütöttek le ilyen olyan eszközökkel..... ebből 3 azonnal kórházba került, 1 pedig másnap, neki az állát kell összerakni, mert valamivel eltörték neki. A kiérkező rendőrök természetesen nem mentek utánuk és nem szedték őket össze, mármint a bodzásokat, pedig kb 200 méterre laknak a diszkótól........ érthetetlen..... Óriási felháborodás van most kisvárosunkban az évek óta tartó és erősödő cigányterror miatt...... most telt be a pohár: úgy érezzük, eljött a cselekedés ideje...... a hírek szerint szombaton tüntetést szerveznek a polgármesteri hivatal elé a cigánybűnözés megállítása ellen. Egyébként most a romák is félnek a városban, már több helyről lehet hallani hogy megkeresték a sérülteket és nem szeretnének háborúzni, de nem tudni ennek mi lesz a vége, mert a magyar srácoknak, akiket így megaláztak, 20-an nagyon nagy baráti körük van és mindenki bosszúért kiált!!!

Kuruc.info: hát, ha az adófizetői pénzből fenntartott sündőrség nem teszi a dolgát, akkor, bizony, saját kézbe kell venni az események irányítását...