Már szép kis listát gyűjtöttünk össze abból, hogy a többi európai országban hogy bánnak az ott is túlnyomórészt  bűnöző (ne feledjük: a szélsőségesen fajvédő Hírszerző is beismerte, hogy az oroszlánrészük az) cigányokkal.

Csak hogy felfrissítsük a Kedves Olvasók memóriáját:

- a szlovákok nemes egyszerűséggel lepuffantják őket, ha nem adják meg magukat, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy északi szomszédunknál megölhető bárki, aki betolakodik az ember földjére, lakásába

- az olaszok kitoloncolják őket és rendőri félrenézés, vagy éppenséggel aktív segítség mellett felégetik a táboraikat

- a spanyolok összefognak, és teljes településekről kiüldözik őket

- a belgák, franciák, angolok azt mondják, hogy náluk teljesen általános a cigánygyűlölet, és sokkal-sokkal inkább utálják őket, mint a szintén nem közkedvenc muszlimokat, feketéket

- a finnek minden teketória nélkül kitiltják őket komplett településekről, városokból, és ebben minden segítséget megkapnak a cigányügyekben a fehérek javára “lassú” igazságszolgáltatástól, rendőrségtől - vagy éppenséggel nemes egyszerűséggel lepuffantják a bűnözőcigányokat. Ami pedig a szegregált iskolák arányszámát illeti, az kiugróan magas. Európa Japánjában, az egyik legfejlettebb, leggazdagabb, legjobb oktatási rendszerű országában. És, persze, azt se felejtsük el, hogy a finn rendőrség - a szegín üldözött romákok szerint is - bűnözőnek tartja a cigányokat - egész biztosan ok nélkül, és merő rászízmusból.

stb...

Nézzük, mik történtek a közelmúltban Portugáliában. Észak-Portugália Barcelos városkában külön osztályt hoztak létre, ahol azok a cigány gyerekek vannak, akik a családdal folyton ingáznak Spanyolország és Portugália között. Az osztály egy konténerben van, leválasztva az iskolától. A fajvédők persze ezt nem engedhették.

A témáról ma a Kossuthon volt egy műsorblokk; az ITT található. RealAudio / RealOne vagy Real Alternative kell a lejátszáshoz. Ha még egyik sincs fent, akkor ez utóbbit ajánljuk. Klikk IDE, töltsük le a programot pl. a legfelső hivatkozásól (Direct Download 1) és installáljuk. Arra figyeljünk, hogy engedjük, hogy a lejátszót is telepítse. 20:27-re tekerjünk előre, ott kezdődik az anyag.

Az elsőként meginterjúvolt fajvédő elmondja, az országban 50 ezer cigány lakik (szerencsések, hogy csak ennyi...), de például jogász vagy újságíró egy sincs köztük. Ez az arány, nem mellesleg, erősen összevág a finnországi adatokkal, ahol pl. rendőr összesen csak egy van, és az is félcigány, tanárt meg egyet sem találtak a múltkor, amikor kerestek. És akkor még nem is említettük azt, hogy még aránylag ezt a két hivatást(?) kedvelik legjobban kormosék, mert mindkettőben igen jól meg lehet élni a fajvédelemből. Hadd utaljunk például az egyik zsindexes fő-publicista, Miklósi Gábor esetére (róla plusz infó ITT; ITT, ITT és ITT is olvashatjuk egyéb, többek között az olaszliszkai lincselőket mentegető "remekműveit"), akinek valószínűleg nincsenek filléres gondjai: párnaponta megír egy dörgedelmes, a rászísta magyarokat kioktató, önvizsgálatra, bűnbánatra felszólító cikket, megkapja érte a maga júdáspénzét, és abból él, mint Marci Hevesen.

Megtudjuk azt is, hogy a gonoszrászísta tanárok a szegregációt támogatják.

Szerencsére a szintén mikrofonvégre kapott pedagógusok szakszervezetének elnöke (interjúja 24:50-től) nem olyan, mint a magyarországi, hasonló, vezető pozícióban levő kollégái; nyíltan kimondja, hogy igenis a szeparáció a jó, mert ez a cigányok jövőjén segít. Azokról a fajvédőkről, akik az egész hercehurcát csinálták és a botrányt kirobbantották, csak azt mondja, "az emberek öt perc hírnévért bármire képesek".

Most gondoljuk meg, hogy ha egy "magyar" politikus vagy szakszervezeti vezető került volna ugyanebbe a helyzetbe. Ki sem látszott volna a "ígérjük, felszámoljuk a gonoszrászísta szegregációt és azonnal kirúgjuk vagy más módon keményen befenyítjük a bűnös tanárokat[, akárcsak a szegedi Móra volt, "cigányozó" pedagógusai esetén]"-ígéretekből. Hogy a megszólaltatott portugálhoz hasonló módon beszélt volna a fajvédőkről? Ugyan már, ez itt Magyarország, itt senki sem mer ellentmondani a balliberálisoknak. (Azaz mernek: a Jobbik. De még nem ők ülnek az ilyen pozíciókban.)

A témával kapcsolatban angolul tudók EZT a fajvédői cikket is elolvashatják. Természetesen a legocsmányabb módon uszít; pl. jön a szokásos dumával, hogyaszongya "ma a cigányok, holnap egy másik, védekezni képtelen kisebbség" ("Today it is the gypsy community...tomorrow it will be some other fragile group."). Ugyanez nálunk ez a "ma a cigányok, holnap a zsidók, holnapután a szemüvegesek, az alacsonyabbak, a barna hajúak, a balkezesek" primitív, demagóg verzióban ismert. Hát igen: a szokásos nyafi. A cikkre megjegyzéseket írók túlnyomó többsége is ilyen széplélek - amit megmagyaráz az, hogy jó részük el is ismeri, hogy még életében nem találkozott cigánnyal. Ezt mondjuk nem volt nehéz kitalálni - lásd pl. Wahorn András híres pálfordulását, ugye...

Kuruc.info - A. S.