2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:39 Már kétezer felett a halálos áldozatok száma az Egyesült Államokban, de az "Amerika-ellenes" karantén elmarad08:25 Észak Korea megint kilőtt valamit a tengerbe08:12 408-ra nőtt hazai koronavírus-fertőzöttek száma, újabb két idős beteg hunyt el07:59 Az éjjel elvesztettünk egy órát07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

A vér kötelez: botrányt csapott cigány Győzike a lánya ballagásán

Reklám

A morgolódó szülők és az egymástól nem férő gyerekek rögtön tudták, hogy az autómonstrum csakis a Gáspár család megbízásából kerülhetett a kijárat elé.
A limuzin előtt és után két luxusterepjáró várakozott, így a tömeg kijutása a sportlétesítményből, illetve a ballagók sorakozója szinte kivitelezhetetlen volt. Ez a mellékes körülmény  viszont egyáltalán nem zavarta a Gáspár családot, akik ezekben a percekben már újabb botrányos akcióra készültek.
Gáspár Evelin soha nem tartozott osztályának kiválóságai közé, valahogy mégis jobbnál jobb osztályzatokkal érkezett haza a szürke hétköznapokban. Nyilván szerepet játszott ebben az a nem elhanyagolható anyagi hozzájárulás is, amelyet Győzike támogatásként juttatott az oktatási intézménynek a nyolc esztendő alatt.

Ám akárhogy is szerették volna az iskola pedagógusai feltupírozni Evelinke érdemeit, a lány hozzáállása gyakorlatilag zéró volt, közösségi munkája értékelhetetlen, igazi antiszociális diák, aki kihúzza magát mindenféle közösségépítő feladatból.
Ebben az intézményben tradíció, hogy a leköszönő nyolcadikosok közül azok, akik kimagasló munkát végeztek a közösség érdekében beírhatják nevüket a ballagási ünnepségen az iskola nagykönyvébe.
Gáspár Evelin azonban erre nem kapott lehetőséget, noha Győzike külön Televízió stábot fogadott a nagy alkalomra. Az ünnepség után a csalódott apuka (a cigány ember) ordenáré szavak kíséretében lerasszistázta a nagymúltú iskola igazgatónőjét, a lányát pedig egy üveg pezsgő kíséretében bependerítette a limuzinba és elhajtatott.

Így Evelinke a tantermeket végigjáró tradicionális ballagáson már részt sem vehetett, az igazgatónő pedig könnyek között panaszolta sérelmét a kollégáinak és a szülőknek.
(JSM)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready