Úgy látszik, cigányaink tényleg magasról tesznek arra, mennyire balesetveszélyes (lásd EZT pár megrendítő történetét) a száguldozásuk.

Talán mondanunk sem kell, hogy az alább olvasható hír “hősei” orkok. Személyazonosságuk a cikk alatt olvasható olvasói levélből kiderül.

196-tal repesztő sofőrt fogtak

Baranya | Az októberben elcsípett gyorshajtók közül lakott területen 121, országúton pedig 196 km/órás sebességgel száguldoztak a leggyorsabbak Baranyában.

Egy BMW típusú személygépkocsi Barátúr településen (lakott területen belül), a megengedett 50 km/h sebesség helyett 121 km/h sebességgel közlekedett, 200.000.-Ft a bírság.

Az országúton egy Mercedes sofőrje lépett oda a gázpedálra,  lakott területen kívül a 6-os út 191 kilométerszelvényénél ment túl gyorsan, a megengedett 90 km/h sebesség helyett 196 km/h sebességgel, ezért szintén 200.000.-Ft lesz a bírság.
(BAMA)

Olvasó: Ajánlom EZT az oldalt és a kommenteket.

A beírások cenzúrázása megkezdődött, ezért bemásolok néhány adatot, mielőtt törölnék:

"A Géppark
(a képen bemért merci plusz egy x5-ös)

http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=85699241&userID=12089120
(a bemért merci plusz még három luxuskocsi)"


"CLS=> KFB-238
S500=>LHS-780
Q7=> KRA-201
Q7=> KRA-210
SL55AMG => nem emlékszem
egy rakás Ignis a gyerekeknek, stb...

Szerintem nincs ember, akit ne idegesítenének ezek a stricik. Néhány szálloda és panzió (pl Amstel), Zsolnay gyár mögötti "szórakoztató centrumok", régebben még Ótemető utcai kupleráj.

Az a legnagyobb baj, hogy Hirden a kis cigánygyerekeknek az a szórakozás, hogy ezekkel az autókkal száguldoznak, romazene full hangerőn, stb.
Nem tudom, hogy miért nincs itt kint egy rohadt járőr vagy valami légiót megjárt KMB-s, akinek minden mindegy.

RENDŐRSÉG ÉBRESZTŐ!! Ne a cigányt védjétek!"

Szívesen olvasnék róluk egy terjedelmesebb elemzést. Segíteni sajnos nem tudok, mert szerencsére nem ismerem őket.

Üdvözlettel