Számtalan cikket, hírt hoztunk már le a cigányok közlekedési “kultúrájáról”. Arról, hogy jogsi nélkül (látott már valaki mokka tanulóvezetőt?), bepiálva, 150-180-nal tépnek (és gázolnak halálra embereket).

Csak pár példa a hozzájuk köthető, gyalázatos gyilkosságokra: halálos gázolás Érden, hódmezővásárhelyi száguldozás, ill. a vecsési "verseny". Egyéb, hasonló esetek: cserbenhagyásos baleset Dunaújvárosban; újra és újra áthajtott az elgázolt olaszon a részeg cigány; Dunaújváros; Rakamaz; Pátka; vagy az ominózus “csak a bőre tartotta össze lábát"-sztori.

És még ezeknek a férgeknek, ember alatti lényeknek (ill. fajvédőiknek) van bőr a képükön azt mondani a cigánybűnözés védelmében, hogy “mit akartok? Több ember hal meg Magyarországon közlekedési balesetben, mint a cigányok által legyilkolva!”. Nos, az adekvát válaszok (1.) zebrán a gyalogos is körül tud nézni, nem jön-e egy ámokfutó, így aktívan el tudja kerülni a balesetet – szemben egy rátámadó cigánybandával, amit nehezen kerülhetne el; 2.) a gázolások túlnyomó többségét nem készakarva követik el [bár, cigány “úrvezetők” fehér áldozatainál ezt sem lehet tudni], szemben azzal, ha a mokkák meglincselnek, meggyilkolnak valakit) mellett ez a pár példa is megmutatja, hogy a közlekedési balesetek, halálesetek talán nem elhanyagolható részét a vezetni sem tudó, analfabéta, autósiskolába nem járt (lásd: közlekedési szabályok, táblák stb. ismerete, elolvasni, értelmezni tudása), mattrészeg, adrenalin-túltengésben szenvedő “raj” kancigányok okozzák… Ennyit az arányokról és a cigánybűnözés, az általuk elkövetett lincselések, gyilkosságok számának relativizálásáról.

Az alább két részletben (az első a Délmagyar első, még az illető származását nem egyértelműsítő, vasárnapi anyaga; a második a mai, amely azt immár közli) a legújabb, szegedi események olvashatók.

1.  A vasárnapi cikk – még az elkövető származásának egyértelműsítése nélkül

Meztelenül vezetett szembe a forgalommal
     
Szombaton késő este Szegeden a Horgosi úton egy, a forgalommal szemben közlekedő, szlalomozó gépkocsira figyeltek fel a járőrök.

A sofőr igazoltatása során azonban újabb meglepetés érte őket, ugyanis a gépkocsi vezetője ruha nélkül, teljesen meztelenül ült a volán mögött. A férfi a rendőröknek semmilyen okmányt nem tudott átadni, arra a kérdésre pedig, hogy hol hagyta ruháit azt válaszolta, hogy korában eldobálta valahol, de hogy hol, arra már nem emlékszik.

A rendőrök a férfi köré egy pokrócot tekertek, és alkoholos mintavételre előállították. A vizsgálat során kiderült, hogy a férfi bűncselekményi értékhatárt meghaladó ittas állapotban vezette a járművet. Vele szemben így büntetőeljárás is indult - közölte Tuczakov Szilvána a CSMRFK sajtóreferense a delmagyar.hu-val.

2.  A mai anyag – ez egyértelműen közli az ámokfutó származását

Pénzért árulják a meztelen igazságot a Cserepes soron
     
Nem ismerhettük meg a meztelen igazságot annak a férfinak az ügyében, aki a forgalommal szemben szlalomozott szombat késő este Szegeden, a Horgosi úton – ruhátlanul. Megtaláltuk a Cserepes soron, de nem nyilatkozik. Mások – pénzért – megtették volna helyette.
 
– Ez fizetős történet lesz, így működnek a dolgok – mondogatta tegnap egy napszemüveges fiatalember a Cserepes soron. Azt állította: egy „tízesért" – 10 ezer forintra gondolt – elmeséli nekünk a meztelenül száguldozó férfi történetét.

Megírtuk: szombat késő este Szegeden, a Horgosi úton a járőrök igazoltattak egy autóst, aki balesetveszélyes módon, a forgalommal szemben haladt, szlalomozott. A rendőrök megdöbbenve látták, amikor megállították: a férfi teljesen meztelenül ült a volán mögött. Semmilyen okmányt sem tudott átadni, arra a kérdésre pedig, hogy hol hagyta ruháit, azt válaszolta: korábban eldobálta valahol, de hogy hol, arra nem emlékszik. A rendőrök alkoholos mintavételre előállították – kiderült, a férfi bűncselekményi értékhatárt meghaladó ittas állapotban vezette a járművet. Vele szemben így büntetőeljárás is indult.

Sok olvasónk jelezte: szeretné, ha megtalálnánk. Megtaláltuk. A roma férfival (Kuruc.info: ha valakinek bármi kétsége lett volna…) Cserepes sori lakása előtt beszéltünk.

Fia igazított minket útba, az utcán egy nagyobb csoporttal beszélgetett – a csapat egyik tagjától hallottuk a fent idézett mondatot. Elárulták: a férfi nem veti meg az alkoholt, a pálinka a kedvence. De meztelenkedni nem szokott.

Egyikük elvezetett minket a lakásához – ő azonban azt mondta: nem akar nyilatkozni erről az ügyről.