Az újév beköszöntével az elővigyázatlan médiumok általában közlik a „rekorder” újszülöttek nevét (esetleg anyjuk fényképével). Ezekből a híradásokból rendre az derül ki, hogy a csöppségek jó része ork – igen, Magyarország elcigányosodása előrehaladott állapotban van. (Legutolsó kapcsolódó cikkünk ITT, hivatkozásokkal  az előzőkre.)

Az alábbi cikkből kiderül, hogy a három gyerekből egy (Lakatos Kiara Fatime) garantáltan (családnév + a jellemzően cigány névadás) cigó. „Ajkai Méri” keresztneve is „gyanús”, de annak alapján nem merjük száz százalékban mokkának mondani. Tehát: vagy egyharmad, vagy kétharmad a született cigók aránya... „Szép” jövő elé nézünk, ha nagyon sürgősen nem vetünk véget a megélhetési gyerekgyártásnak. Ahhoz viszont egy tökös kormány kell – egy olyan, amely a nemzeti érdekeket akarja és tudja is védeni.

Az eredeti cikk:

A hatvani kórházban is megérkeztek az év első babái

Újszülöttek | Hatvanban sokáig várattak magukra 2010 első babái, ám vasárnapra virradó éjjel rövid időközökkel egyszerre hárman is érkeztek.

A három csöppség közül Szalai Patrik volt a leggyorsabb, ő január 2-án, 21.07 perckor látta meg a világot. A szücsi kisfiú 3150 grammal született, hossza 54 centiméter - tudtuk meg a hatvani Albert Schweitzer Kórházban érdeklődve. Patrikot 23.10-kor egy csányi kislány, Lakatos Kiara Fatime követte, majd 2.48 perckor újabb kis hölgy érkezett a kerekharaszti Ajkai Méri személyében.

Az új apróságokkal immáron megyénk mindhárom nagyvárosában megszülettek az év első babái. Mint ismeretes, Gyöngyösön január 1-én 12.40-kor, Egerben pedig ugyanaznap 14.25-kor érkezett meg az első újszülött, egy jászárokszállási kislány és egy hevesi kisfiú. Tegnap az első gyöngyösi illetőségű baba is világra jött a mátraaljai város kórházában: Fenyvesi Jázmin Csenge 19.50-kor, 3350 grammal és 57 centivel érkezett. Családjában ő a második gyermek.

(HEOL)