2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:59 Az éjjel elvesztettünk egy órát07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...19:59 A MÁV és Volán ismertette az egészségügyi dolgozók ingyenes utazásának részleteit19:37 Brit egészségügyi szolgálat: nagyon jó lenne 20 ezer halálos áldozat alatt megúszni a járványt19:12 Exszovjet körkép: Lukasenka a traktorozás után újabb ellenszert talált a koronavírusra
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Autók elé lökték a cigányok, egy hónapig volt kómában, több helyen is csontja tört

Reklám

Olvasó: Informátorom barátnőjéről van szó. (Informátorom egy iskolai táborban ismerkedett meg vele 2009 nyarán.) A lány több mint egy hónapig kómában volt. A napokban ébredt föl.

Onnan tudta meg, hogy a kórházban a lány tárcájából két telefonszámot hívtak fel, az egyik a lány szüleié volt, a másik pedig az övé.

A sztori tehát a következő:

(A lányt nevezzük Évának.)

Éva a Dunántúlról származik, Pesten tanul és ott is kollégista.

2009. december eleje volt. A sulijában végzett a tanulással és elindult visszafelé a kollégiumba. Várta a buszt a megállóban. A szemközti megállóból kiszúrta magának hat vagy hét 15-25 év körüli cigány. Átmentek hozzá, körülállták és elkezdték fogdosni. (Ezt és a továbbiakat a szemközti megállóból több utas is végignézte. És csak innen tudjuk, hogy mi történt!)

Egy idő után már nem csak fogdosták, hanem többet is akartak tőle. Elkezdtek fenyegetőzni, hogyha nem hagyja magát, akkor megölik, leszúrják.

Amikor a szemközti oldalon a buszra várók látták, hogy ez már nem tréfadolog, többen is értesítették a rendőröket.

A lány közben próbálta ellökdösni magától a fiúkat. Teljesen ki volt már borulva és sírva kérte őket, hogy hagyják békén. De azok nem hagyták. Az egyik a lány alá nyúlt. A lány nagyot lökött ezen a fiún, mire az visszalökte, aminek következtében a lány az autók elé esett. Egy autó teljesen átment rajta, egy másik pedig épp hogy ki bírta kerülni, kisebb koccanás is volt, ahogy az autók megpróbálták kikerülni a lányt (és egymást).

Ekkor már hallatszottak a szirénák.

A cigányok elfutottak.

Először a rendőrök érkeztek meg, majd egy-két perccel később a mentők is.

A lány sokkot kapott, elvesztette az eszméletét. A következő, amire emlékezett, az az volt, hogy január 10-e környékén (!) felébredt és nem tudta, hogy hol van.

Eltört a bordája, combja, a lába több helyen is, és ahogy esett, úgy a csuklója is. És, utólag kiderült, hogy a koponyáján is volt egy repedés. (Ébredésekor a fájdalom és vérzés miatt derült fény erre.)

Aztán pszichológusok is beszéltek vele, de továbbra sem tudta felidézni, hogy mi történt vele. Tudat alatt elfojtja ezeket az élményeket.

A mai napig kórházban van. Informátoromnak nem engedik, hogy beszéljen vele.

No comment.

Szebb jövőt!

 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready