A TV2 folytatja a berhidai cigánymaffia egyik elcigányosodott tagja, Molnár Ferenc megverésével? felpofozásával? (cikk ITT) kapcsolatos hisztériakeltést és rendőrellenes uszítást. (Videó legalul.)

Amelynek mára meg is lett az „eredménye”: az illető rendőrt felfüggesztették, és rendőrtársát, aki – normális,  igazságérzékkel rendelkező emberhez illően – megpróbálta az ügyet eltusolni, fegyelmi eljárás alá vonták.

Talán mondanunk sem kell, hogy a fajvédő TV2 „valamiért” nem foglalkozik Molnár Ferenc, illetve cigány csatlósainak viselt dolgaival; azzal, hogy az egész települést terrorizálják. Pedig, ha máshonnan nem is, akkor a tegnapi videóra érkezett olvasói reagálásokból tudniuk kellene, hogy, finoman szólva, nem éppen patyolattiszta múltú emberekről van szó, és igenis megérdemelték a verést. (Még egyszer rámutatunk: egy normális országban nem megverték volna az ilyeneket, hanem a helyszínen kivégzik, ráadásul ezért kitüntetést is kaptak volna. Ahogy azt pl. az USA-ban vagy Finnországban teszik.) Hiába, ez a TV2. Korrekt tájékoztatást ezektől balgaság várni: egy cigány(maffia) vs. rendőr konfliktusban automatikusan az előző mellé állnak, még akkor is, ha tudják, hogy rengeteg ember életét tönkretevő maffiózókról van szó.

Apropó, cigány bandatagok. A fenti videón látható cigányok valószínűleg azok.

Olvasói kommentárok (ITT) erre a videóra is érkeztek. Most még nem „kattant rá” a megjegyzésekre az előző videó magyarokat legenetetikaiselejtező, lekorcsozó cigánykurvája, így – jelenleg – a hatból öt megjegyzés a rendőr mellett foglal állást.

Apropó, a magyarok lekorcsozása. Mit kellett olvasnunk a cigányok fő „antifasiszta” blogjában? Kiállást az előbb említett kurva mellett és további korcsozást (cikk ITT). Hát igen – ha valakinek lett volna bármi kétsége afelől, hogy a cigányok bennünket tényleg korcsnak tartanak, akkor most (ismét) bizonyságot szerezhetett erről.