A tegnap esti Tényekből kiderül, hogy a Borsodból odahelyezett rendőr jól megrakta az anyjának úgymond virágot lopó, helyi Molnár Ferencet. (Ami a viráglopást illeti, az alább idézett második hozzászóló szerint ez nagyüzemben, többtíz/százezres tételben megy. Mondjuk meg is lehet kérdezni például a cigány virágárusoktól, hogy a saját kertjéből származik-e az áru. Valószínűleg nem, hanem az ilyen maffiáktól.)

Azt, természetesen, nem teszi hozzá a műsor, hogy fent nevezett a Berhidát rettegésben tartó, cigány Csonnó-klán (ténykedésükkel kapcsolatban lásd pl. EZT) elcigányosodott csókosa, aki nem véletlenül kapott ki. Az egész településnek ugyanis elege van az orkok (és Molnár) terrorjából.
 
 
Talán mondanunk sem kell, hogy a bűnözőt rendesen kiosztó rendőrt kőkeményen meg kívánják fingatni. Talán egyetlen szerencséje, hogy Molnár (kinézetre) nem cigány (elcigányosodott, bűnöző magyar), így (legalább) a rászístá kártyát nem tudják elővenni. De így is szinte biztos, hogy kirúgják a rendőrt, különösen most, hogy a balliberális média is rászállt.

Bezzeg egy normális országban a rendőr nem megverte volna az ilyen bűnözőket, hanem elegánsan félrenézett volna (hogy aztán önvédelemnek könyvelje el), amikor a helyiek szépen lemészárolják mindegyiküket. Ahogy azt például Finnországban csinálják az emberek. Vagy említhetnénk az olasz gyakorlatot, ahol még az olasz állampolgár cigányokat is se ki, se be táborokba zárják, miután putrijukat felégették. Franciaország dettó. Ott tudnak bánni a cigányokkal, az emberiség rákfenéjével – itt nem. Nem csoda, hogy a fejünkre nőttek.

A műsorral kapcsolatos a „bűnös” rendőr egyik munkatársának hozzászólása is a videó alatt, amely szintén vázolja a Csonnó-klán és szatellitjei (mint Molnár) terrorját:

„Kedves N. T. [név az érintett kérésére törölve - a szerk.] és szendike 1! [két idióta kommentelő]
Gondolom rendőrellenes érzelemmel telerakott emberkék vagytok!
Nem nagyon írhatok semmi komolyat, mert kollégám a srác, és még a végén az Ügyészség engem – a családommal együtt – is kitesz a cégtől.
Csak annyi költözz le oda, ahol ez a Molnár Ferenc meg a Csonnó galeri királykodik, azt utána Zsanettezzél, meg Jobbikozzál.
Az a baj, hogy nem láttok tisztán.
A gond ott kezdődik, hogy a békességben ott élő emberek félnek tőlük. Nem volt más, hát a srác [a rendőr] felvette a kesztyűt, majd a helyi szinten menő, kisebbséghez tartozó férfiak úgy érezték el kell takarítani innen ezt az embert. Sikerülhet nekik mert az Ügyészek dörzsölik a tenyerüket ha ilyen ügyről hallanak, de hogy ti ilyen kommentárokkal jelentkeztek ez igazán vicces.
Lehet rend lenne ha minden rendőr így végezné a munkáját ahogy a srác szeretné, vagy szerette volna.
Kedves kommentesek! Még egyszer csak annyit: költözzetek Berhidára, azt majd rájöttök mi a helyzet.
Vagy szerezzetek valami ismerőst, azt hívjatok fel valakit!
Ez a gyönyörű videó plusz a hozzá járó sallang ismét két családot tesz tönkre.
A szegény meg csak lopott, mert nem volt pénze anyunak virágra!!!!!!!!!!!!!!!!
Vicc és szégyen ez az egész!
Plussz lehet, hogy holnap én is médiasztár leszek."

Egy másik, szintén a helyi állapotokat vázoló hozzászólás:

„Kedves hozzászólók!
Én berhidai lakos vagyok. Én szívből örültem, hogy városunk egy olyan körzeti megbízottat kap, aki nem fél az itt lévő Csonnó családtól.
Erről a családról tudni kell, hogy folytonosan az évek során fenyegetik a berhidaiakat, rettegésben tartják őket. Lopnak, csalnak, hazudnak, és úgy verhetnek el bárkit, hogy annak következményi sem lesznek, mert akit megvertek fél elmenni a rendőrségre, mert akkor a családját megkéselik. Na egy ilyen körről van szó.
Kérdezném a TV2 munkatársait: tudják egyáltalán miről volt szó? Egyszerű viráglopás? A Peremartonban hónapok óta tűnnek el a virágok, de nem kis mennyiségben. csakhogy tisztán lássák…, volt ahonnan majdnem 80 ezer forintos vázát loptak el, és mindenki tudja, hogy ők voltak, mert látták őket, csak nem mernek elmenni tanúskodni, mert féltik magukat és a családjukat. Végre egy olyan rendőr került ide, akit nem lehetett megijeszteni.
Én el tudom képzelni, hogy a Ferikét a Csonnóék verték el, hogy kicsinálják azt, akitől félnek.
Még annyit, hogy tényleg meg kell kérdezni bárkit, aki itt lakik, hogy milyen kisváros ez, és milyen problémák vannak velük.
Azt mondom, ha ilyen rendőrök lennének akitől tartanak, nem lenne gond sehol…”
Frissítés: Olvasó: Néhány szemléltető kép és adat a berhidai cigánymaffia fejéről: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=12373876

Ugye milyen jámbor fajtának néz ki?! Ízig vérig becsületes kormos!

Azt írja, hogy vállalkozó... hát 2010-ben a kurvák futtatása, vas- és színesfémlopás, pénzmosás, fenyegetések, erőszakos bűncselekmények elkövetése az pont belesik a vállalkozó tevékenységi körébe. Érdekes ismerősei vannak; lehet szemezgetni közölük is.

Mellékesen Molnár Ferencről egy-két infó: Sosem volt becsületes ember, hamar elcigányosodott, nem egyszer tört már be házakba is a környéken és lopott el nagy értékben dolgokat. Ezek sajnos nem derültek ki róla.

Ezek az információk biztos forrásból származnak.
Egy helyi lakos.

Kuruc.info: köszönjük! Pár kép az úriemberről:







Frissítés (máj. 3. 16:06): a TV2 oldalán folyó vitába két cigány is bekapcsolódott. Az egyikük (aki kiraly01 nick alatt írogat) a Csonnó-klán egyik, megfogalmazása szerint, „tiszta cigányvérű”, azaz, nem "genetikai hulladék", nem "korcs" felesége. A magyarok szerinte viszont, idézzük, „korcsok ... genetikai hulladékok”. Hát igen – a tipikus cigány „érv”, az, hogyaszongya minden magyar kevert vérű, azaz korcs és genetikai hulladék, bezzeg a tiszta vérű mokkák.... Hányszor, de hányszor hallottuk már ugyanezt orkék szájából – többek között a fő blogjuk is tele van ilyen és ehhez hasonló megnyilatkozásokkal. „Kár”, hogy

1.) alig van olyan nemzet, ami ne lenne „kevert”. Attól, ha valakiben van sváb / orosz / cseh / lengyel / akármilyen (nem belterjes!) kultúr(!)nép vére, még nem lesz rossz ember vagy éppenséggel „korcs”, „generikai hulladék”. Épp ellenkezőleg: a vérkeveredés, a genetikai sokszínűség biztosítja egy társadalom, népcsoport fennmaradását, hiszen körükben lényegesen alacsonyabb lesz a belterjesség miatti degeneráció, visszamaradottság aránya, mint a jobbára (vagy kizárólag) csak egymás között házasodó, vagy éppenséggel vérfertőzésre hajlamos népeknél. Ez utóbbiakra példa: a cigányok, vagy - idézzük a Magyar Orvos 2002/ X/2 számában megjelent cikk bevezetőjéből -: a „finnek, askenázi zsidók, francia kanadaiak, pennsylvaniai amishok”. Tessék, lehet cáfolni a vérfertőzéssel, genetikai degenerációval kapcsolatos tényeket. Kik is a korcsok meg a genetikai hulladékok? A többi európai népnél mentális és egyéb teljesítményben fikarcnyival sem rosszabb magyarok, vagy a kivétel nélkül minden ország, nép gyűlöletét kiváltó, átlag 70-es IQ-val rendelkező, azaz európai mércével elmebetegnek minősítendő, analfabéta, a belterjesség, vérfertőzés minden orvosi tünetét felvonultató cigányok?

2.) Nem a származástól függ az, hogy valaki hazaszerető, jó magyar, normális állampolgár, vagy sem. A legkevésbé sem. Az kizárólag vállalás, magának vallott értékrend és gyakorlati életvitel kérdése. Petőfi sem volt éppenséggel echte magyar – és a sor folytatható.
 
A teljes hozzászólás (a helyesírási hibákat nem javítottuk; eredeti ITT):
 
"yreen, vagyis Irén
te szerencsétlen lény nem a Csonnó klán lopott te analfabéta kurva ha éhes vagy csak szólj adok enni de szopjad le a rendőrt de most téged megkeresnek jobb ha el bújsz mert szedik a hülyéket Magyarországon nincs magyar korcsok vagytok genetikai hulladékok bennem tiszta cigány vér folyik bennetek meg tót szerb horvát sváb zsidó soroljam még na á és ne írogass"