A cigányfajvédő TV2 mai Tények műsorában (videó legalul) folytatódott a Berhidán a bűnözőcigányok, ill. kapcsolt részeik (pl. Molnár Ferenc) ellen kőkeményen fellépő tisztességes rendőr mocskolása, lejáratása. A cél? A rendőr kirúgatása és az orkmaffia háborítatlan egyeduralmának biztosítása, természetesen. Ezen cél érdekében a TV2 mindent bevet. És aztán csodálkoznak, ha annyi emberrel meggyűlöltetik magukat, és sokan tényleg porig akarják bombázni az egész TV-székházat. Ezek után megérdemelnék.

Az alábbi videóból kiderül, hogy a rendőr elismerte a verés tényét, ill. hogy még többen jelentkeztek, hogy őket úgymond szintúgy megverte a zsaru. Hogy ez utóbbiakkal kapcsolatban mi az igazság? Idézzük egy helyi véleményét (eredeti ITT): „Ezekből a dolgokból látszik, hogy az ilyen Csonnó [a helyi cigánybűnöző-maffiafőnök]-félék, milyen (szép szóval élve) buta emberek. A környéken élők többsége tudja, hogy a nyilatkozók fizetve vannak (vagy a Csonnóék, vagy a TV2 ad nekik pár forintot). A rendőr tette a dolgát, megmutatta, hogy nem fél az ilyenektől. A “kemények” meg gyorsan rohannak az ügyészségre, mert ezt tudják csak. Ha megjelenik egy náluk keményebb ember, akkor azt mindenféle módszerrel el akarják távolítani. Ezt tudják csak. Ismerem a rendőrt: ha kellett volna, a 3 Csonnót egyszerre legépeli úgy, hogy tejbepapit ehetnének életük végéig.  … A TV2 híreire meg nem lehet mit adni. Próbálják a régi lemezt és szidni a rendőröket csak ám a lakosság már erre nem vevő és nem sajnálják, hanem örülnek, ha a rendőr ilyen “embereket” KORCSOKAT ver.”

Az olvasói hozzászólások között megint feltűnt a magyarokat (tipikusan cigány módon) lekorcsozó, le-genetikaihulladékozó Csonnó-feleség is „kiraly01” nicken. A helyesírási, központozási és mondatszerkesztési hibák ilyen tárházát felvonultató írások után csak azt mondhatjuk: igen, ez az átlagos színvonal deviánséknál. Nemcsak ez a luvnya ilyen, hanem szinte minden, az Internetre írkáló cigány – például Balogh Artúr vagy az „értelmiségi” C-Press- és Nácik Haza-sztár, csibo. És még ők vannak olyan nagyra azzal, hogy nem „kevert”, meg nemes vérűek...

A kapcsolat.hu és számos cigányblog (Radics Béla, Nácik Haza stb.) sztárja, a közpénzből élősködő, magyarok ellen uszító és köztörvényes, fehérekre támadó cigánybűnözőket (ahogy azt a többi deviánscigány is csinálja – lásd azt, mi megy a kedvenc médiumukon, a Nácik Haza blogon) le-szabadságharcozó Villás Lajos is írt a témáról egy cigánysajnáltató, rendőrfikázó, természetesen pocsék helyesírású cikket. (A szerencsétlenje még az „Ars poetica”-t sem tudja leírni - „arcpoetica”-t írt helyette. Ez se járt iskolába – a normálisabbakban ui. beleverik. De még annyi esze sincs, hogy gyorsan rágúglizzon – öt másodperc alatt meg lett volna a helyes alak, ui. a találati lista negyedik elemén [Wiki] az ott virít.)

A TV2 kapcsolódó cikke:

Elismeri a verést a rendőr
Elismeri a körzeti megbízott, hogy megverte Molnár Ferencet, aki vasárnap feljelentette. Ügyvédjének azt mondta, két pofont adott, mert a viráglopáson kapott férfi megfenyegette. Másokat viszont, szerinte nem bántott. Eddig összesen öten mondták a Tényeknek, hogy a rendőr megverte őket. Többen feljelentést tesznek.


Egy berhidai férfi azt mondja, korábban az ő öccsét is megverte a rendőr, akiről szombaton kiderült, hogy viráglopás miatt megütött egy férfit.

Erről maga a rendőr beszélt egy a hangfelvételen, amit a megvert férfi készített titokban.

“Én nem sz*rozok b*meg, én nem fogok b*szakodni, normálisan meg lett mondva neki, én nem szeretem azt, hogy balhé legyen a területen, én ennyit kérek csak. Ha normálisan megy, akkor megy a rendszer, amit onnan hoztam és kész.
-Hogy kiviszed az erdőbe és széttéped?
-Hát, ha ez kell, akkor ez.-”

A rendőr ügyvédje azt mondja, a körzeti megbízott két pofont adott Molnár Ferencnek, mert megfenyegette. Mást viszont nem bántott. Szintén két pofonról beszélt egy másik férfi, és a szombati ügy kirobbanása óta több berhidai is azt mondta, hogy apróbb ügyekért vagy teljesen ártatlanul őket is megverte a rendőr. Most mindannyian feljelentést tesznek. A 21 éves rendőr körzeti megbízottként dolgozik Berhidán – egy éve. Most felfüggesztették. Ő maga egyébként a hangfelvételen arról beszél, hogy korábban már volt hasonó ügye.

“Én lesz*rom az állásomat. Tudod miért vagyok itt? Azért, mert engem idehelyeztek, mert nekem most is büntetőeljárásom van.”

A rendőr ügyvédje azt mondja, másfél éve történt az eset, ami miatt még mindig nyomoznak. Berhida polgármestere azt mondja, ők elégedettek voltak a körzeti megbízottal. Szerinte eleve kevés rendőr van a településen és egyre több a bűncselekmény.
A rendőr társa ellen is fegyelmi indult, mert nem jelentette a bántalmazást és arra akarta rábeszélni a megvert férfit, hogy ne beszéljen az ütésekről. Egyelőre ezekről nem nyilatkozik se a rendőrség, se az ügyészség.