A teljességében ITT található képsorozatban egy és csak egy kép van, amelyen egy vidám, mosolygós, önfeledten ugráló ember(?) látható. Nem fogják kitalálni a származását...

Igen, cigány. Van okuk az örömre: tudják, hogy amilyen barmok a vezetőink, kapnak a mi pénzünkből új házakat. Ahelyett, hogy olasz módra jól lecsukjuk a bűnözőiket (azaz a 90%-ukat), esetleg kövessük a finn példát, és lemészároljuk.




Nemcsak ezért érdemel figyelmet ez a galéria. A következő hozzászólás miatt is, amit egy helyi írt, és amely csak megerősíti a további, a cigányság szándékos ingatlan-rombolásával és fosztogatásaival kapcsolatos, régebbi információinkat (lásd pl. EZT):

„Azokról a házakról miért nem készült kép, amit a kisebbség szándékosan bontott, és locsolták a ház oldalát, hogy elázzon a ház fala? Arról miért nem szól senki, hogy Edelényben ellopták a tűzoltók szivattyúját? Arról sem hallottunk a sajtóból, hogy Edelényben szándékosan bontották a gátat, csak, hogy elöntse a házukat a víz! Sajnálom, hogy a kisebbség ezt is kihasználja kamatostul!”


Ehhez sem kell különösebb kommentár...