2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:07 Lehetséges problémák a NATO számára egy orosz konfliktus esetében15:58 A klímaváltozás ellen is felvenné a harcot a NATO-főtitkár15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar10:45 Elfogatóparancsokat adtak ki rendőr- és katonatisztek ellen is a hat éve lemészárolt mexikói diákok ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Rendőruzsora II.

Reklám

A kifejezetten a cigány uzsorások elleni hajtóvadászatra „specializálódott” Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere alább (eredeti ITT) levő cikkében egyértelműsíti, hogy az általunk már ITT tárgyalt, tótkomlósi rendőrségi alkalmazott uzsorás, micsoda csoda, cigány.

Mali ezen felül felsorol jó pár olyan, a Kuruc.info olvasói számára már ismert esetet, amelyben szintén cigány származású rendőrök „vigyázták a rendet”.

Rendőruzsora II.

Párszor már írtam arról, hogy szerény véleményem szerint bizonyos népcsoport tagjai alkalmatlanok rendfenntartási feladatokra. Vásárosnamény után most Tótkomlóson gyűlt meg a bajunk a bodzaszedő polgártársnővel, aki maszekban uzsorázott picit, de közben rendőr volt a drága. Ejnye-bejnye...
A siklósi gyorskölcsönzős rendőrök, a pécsi bilincselős rendőrnőcske, vagy a harkányi "civileket" informáló (bár az azóta is eszembe jut, hogy kik azok a civilek, akiket érdekel az éjszakai rendőri mozgás) vagy a pécsi kézigránátos, de említhetném a vásárosnaményi uzsorásokkal bratyizó rendőrnőt is (bár ott aki korpa közé keveredik inkább az igaz). Bennük egy dolog közös volt. A SZÁRMAZÁSUK. Tudom, származása miatt senkit sem szabad a kollektív bűn bugyrába taszítani, de mégiscsak elgondolkodtató, hogy mindannyian egy bizonyos népcsoporthoz köthetők származásilag.
Biztosan csak én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy nem találkoztam még tisztességes szolárrendőrrel, de talán a női uzsorás sokkal kegyetlenebb. Ha meg rendőr a szentem akkor ez megagáz. Tótkomlóson azonnal elzavarták a retkeslábút, de egy dolog azért eszembe jutott. Hol vannak ilyenkor a belsősök? Ezek kb. 100 alkalommal fosztottak ki családokat és kurv@ra nem lett gyanús senkinek a retek működése. Aztán jöttünk mi... Nekünk feltűnt.
Mivel tudom, hogy az Rszvsz dolgozói olvasnak, így szólnék nekik: Vásárosnaményban körül kéne nézni egy bizonyos rendőrnő kapcsolataiban, mert uzsorásoknak szivárogtat infókat és tanúkat fenyeget a pereputtya.
Ezúton is szeretnék Áldott Ünnepeket a vásárosnaményi rendőröknek és kérem őket ne sározódjanak be korrupt kolléganőjük miatt. Hiszen Éva napján illik erre gondolni.
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready