2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek15:50 Ilyen egy haladó ország gyöngédsége: szülei feljelentették a dzsihadistát, de az osztrákok megszüntették a nyomozást15:35 Családi kör rokoni pofonokkal Vértesszőlősön
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Rendőruzsora II.

Reklám

A kifejezetten a cigány uzsorások elleni hajtóvadászatra „specializálódott” Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere alább (eredeti ITT) levő cikkében egyértelműsíti, hogy az általunk már ITT tárgyalt, tótkomlósi rendőrségi alkalmazott uzsorás, micsoda csoda, cigány.

Mali ezen felül felsorol jó pár olyan, a Kuruc.info olvasói számára már ismert esetet, amelyben szintén cigány származású rendőrök „vigyázták a rendet”.

Rendőruzsora II.

Párszor már írtam arról, hogy szerény véleményem szerint bizonyos népcsoport tagjai alkalmatlanok rendfenntartási feladatokra. Vásárosnamény után most Tótkomlóson gyűlt meg a bajunk a bodzaszedő polgártársnővel, aki maszekban uzsorázott picit, de közben rendőr volt a drága. Ejnye-bejnye...
A siklósi gyorskölcsönzős rendőrök, a pécsi bilincselős rendőrnőcske, vagy a harkányi "civileket" informáló (bár az azóta is eszembe jut, hogy kik azok a civilek, akiket érdekel az éjszakai rendőri mozgás) vagy a pécsi kézigránátos, de említhetném a vásárosnaményi uzsorásokkal bratyizó rendőrnőt is (bár ott aki korpa közé keveredik inkább az igaz). Bennük egy dolog közös volt. A SZÁRMAZÁSUK. Tudom, származása miatt senkit sem szabad a kollektív bűn bugyrába taszítani, de mégiscsak elgondolkodtató, hogy mindannyian egy bizonyos népcsoporthoz köthetők származásilag.
Biztosan csak én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy nem találkoztam még tisztességes szolárrendőrrel, de talán a női uzsorás sokkal kegyetlenebb. Ha meg rendőr a szentem akkor ez megagáz. Tótkomlóson azonnal elzavarták a retkeslábút, de egy dolog azért eszembe jutott. Hol vannak ilyenkor a belsősök? Ezek kb. 100 alkalommal fosztottak ki családokat és kurv@ra nem lett gyanús senkinek a retek működése. Aztán jöttünk mi... Nekünk feltűnt.
Mivel tudom, hogy az Rszvsz dolgozói olvasnak, így szólnék nekik: Vásárosnaményban körül kéne nézni egy bizonyos rendőrnő kapcsolataiban, mert uzsorásoknak szivárogtat infókat és tanúkat fenyeget a pereputtya.
Ezúton is szeretnék Áldott Ünnepeket a vásárosnaményi rendőröknek és kérem őket ne sározódjanak be korrupt kolléganőjük miatt. Hiszen Éva napján illik erre gondolni.
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready