Mivel a Kuruc.info is feltétlenül ki szeretné venni a részét a „nemzeti ügyek kormányának” jövő évre tervezett „grandiózus” holokauszt megemlékezéseiből, ezúttal közzétesszük legújabb szenzációs holokauszt-felfedezésünket.
A dokumentum, amit most közszemlére teszek, a szent és sérthetetlen nürnbergi per iratai közül való. Az információk és adatok hitelességéhez tehát nem férhet kétség. Végtére is a nürnbergi perben ítélték el a háborús bűnösöket, és a nürnbergi perben elhangzott vallomásokra építették rá az egész holokauszt-történetet. A 2222-PS szám alatti gyűjteményben szereplő, 1945. április 13-i keltezésű dokumentum egy bizonyos Emil Worgul eskü alatt tett írásbeli nyilatkozatát tartalmazza arról, hogy miképpen verték és rugdosták halálra a terhes nőket a vadállati gonoszságú nácik a koncentrációs táborokban. Emil Worgul nyilván a teljes igazságot mondta a „nácik háborús bűneit” feltáró vizsgálat folyamán a németek kegyetlenkedéseivel kapcsolatban. Így tehát nem hazudhatott akkor sem, amikor az alábbi kijelentést tette eskü alatt tett vallomásában: „Nem túlzás azt állítani, hogy Auschwitzban 5-6 millió ember vesztette életét. Amikor a magyar zsidók megsemmisítése zajlott 1944 tavaszán, 975,000 személyt gázosítottak el”.
Zoom
Mivel a nürnbergi perben elhangzott vallomások és dokumentumok hitelességét kétségbe vonni a mai napig nem lehet, ezért felszólítom a Holokauszt Emlékbizottság tagjait, hogy a jövő évi „grandiózus” holokauszt megemlékezések szervezésekor az általam bemutatott dokumentumban szereplő adatokat figyelembe venni szíveskedjenek.
Perge Ottó
(Kuruc.info)