Made by Zion
Az amerikai főváros George Washington Egyetemének kollégiumában egy zsidó hallgató szobájának ajtajára az elmúlt hetekben hat alkalommal horogkeresztet festett valaki, emiatt meg is hurcoltak egy ártatlan diákot. A rendőrség azonban rejtett kamera segítségével kiderítette, hogy az elkövető maga a feljelentő zsidó. Bár a rágalmazó névtelen akart maradni, amerikai netes és nyomtatott lapok hamar kinyomozták a kilétét: Sarah Marshak-nak hívják. A cionista bûnszövetkezetre jellemző, hogy az ügyben megszólaltatott egyik zsidó nagyágyú, Robert Fishman (Hillel Társaság) így próbálta védeni a lebukott diákot: "Ez csak egy segélykiáltás a részéről".


A „rettenetes bûntény” országos botrányt kavart, az NBC televíziós társaság riportot és zsinórban, öt napon át(!) híreket készített az ügyről (a cikk és az előzmények itt tekinthetőek meg, a tévés riport videója itt) az egyetemi újság is kiemelt témaként foglalkozott a szvasztikákkal, mindeféle zsidó közéleti és nem közéleti szereplők pedig hangos jajgatásba kezdtek. Az egyetemi lap főszerkesztőjének a botrány kezdetén azt mondta, az ügyet már csak azért is komolyan kell venni, mert az egyetem hallgatóinak 30%-a zsidó (Hab a tortán: A zsidó rasszista Sarah maga is e lapnak dolgozik). Hogy ezt az adatot milyen nyilvántartásra hivatkozva mondta, nem tudni. Az azonban biztos, hogy, ha ezt bárki bármilyen más összefüggésben említi, az eső sem mossa le róla a „rasszista náci” bélyegét.

Az egyetemi rendőrség (más infók szerint az FBI) rejtett kamerát szerelt fel a folyosón, hogy kiderüljön, ki a szörnyû gaztett elkövetője. (Akárcsak hazánkban, az Egyesült Államokban is – főként kisebbségiek által elkövetett - gyilkosságok és rablások ezrei maradnak felderítetlenül. Ez nem zavarja a hatóságokat, ám a „horogkeresztes rém” leleplezése nyilván primer társadalmi érdeknek számít. – a szerk.)

A kettős mércére jellemző, hogy míg a George Washington Egyetem korábban nem indított eljárást hét, nyíltan muszlim-gyûlölő plakátokat nyomtató és terjesztő diák ellen, addig a kamuhorogkereszt-botrány során diáktársát meghurcoltató zsidó ügyében az egyetem rendőrsége azonnal az FBI segítségét kérte - derül ki a Washington Times cikkéből. Az amerikai sajtó és véleményszabadságra jellemző, hogy a cikkhez írt hozzázólások közül nem törölték ki például azt - lásd alább - , amelyik többek közt arra utal, hogy a zsidó lány (Sarah Marshak) a kultúrája normái szerint járt el, magatartása a zsidók szent gyûlöletkönyvéből, a Talmudból ered, amely szerint Jézus Krisztus többek közt forró ürülékben fő, továbbá a zsidók időtlen idők óta alkalmazzák a hamisítás módszerét. A nagyobb, országos amerikai médiumokban persze már nem lehet szabadon beszélni, de nem azért, mert bármiféle törvény tiltaná, hanem mert zömmel zsidó kézben vannak.

Hoax crimes committed by Jews to frame others is outrageously common. The GWU female student is unfortunately the norm for her culture. False flags have been a Jewish specialty for a few thousand years, but people are made to be afraid of talking about it because Jews are such reputation assassins. The only description that can capture them is psychopathic. One only needs to look at the genocide of the Palestinians and hear Jews call it "security" to see this. A people who have in their own holy book--the Talmud--that Jesus is boiling in excrement just has to be about as evil as evil can be. It is people like the GWU Jewish student who makes me wonder if the holocaust is even true in the slightest....

Posted by USTaxes4Israel |



Talmudi módszer: ha nincs antiszemétizmus, csinálunk

A nyomozás azonban meglepő eredménnyel szolgált: A kamera felvételei alapján kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a zsidó lány maga festette fel szobája ajtajára a szvasztikákat, amit aztán kénytelen volt maga is beismerni. Jellemző aljasságára, hogy utolsó pillanatig, órákkal leleplezése előtt is kategorikusan tagadott, és csak a videó lejátszása után ismerte be tettét. Majd azt állította, "csak" az utolsó három horogkereszt rajzolta fel ajtajára ő maga, ami mentalitásának ismeretében szinte biztosan hazugság.

Valódi indítékairól nem árult el semmit, ám igen valószínû, hogy a „jó példát” otthonról hozta, hiszen a zsidóság évszázados trükkje hogy az antiszemita veszedelemre való hivatkozással együttérzést és részvétet (no meg pénzt) csikarjon ki a többségi keresztény társadalomból.

Nem vállalta a pofáját a rágalmazó

Az NBC még lebukása előtt készített interjút a zsidóval, aki arcát és nevét nem vállalva panaszkodott és hazudott. Lebukása után már csak az egyetemi újság érte el kétszer telefonon, akiknek az egyetemi újság riporterei szerint ezt mondta: "Nem akartam ezt a fajta őrületet. Nem terveztem, hogy médiakedvenc legyek. Csak azt akartam, hogy az egyetem ismerje el, hogy valaki horogkeresztet rajzolt az ajtóra." Időközben független sajtóorgánumok kiderítették, hogy a hazug és rágalmazó zsidó neve Sarah Marshak.

A bibsi miatt hurcoltak meg egy diákot

A zsidó diákot most fegyelmi eljárás alá vonja a George Washington Egyetem (úgy tudni, ki fogják rúgni) és büntetőeljárás is indulhat ellene (például hamis vád, hamis tanúvallomás miatt). Talán utóbbit sem ússza meg a cionista leányzó, miután hazugságai miatt korábban már őrizetbe vettek, megvádoltak és kitiltottak egy diákot az egyetemen/ről az intézmény rendőrei.

(Szabó Barnabás - NBC - Washington Times - The Huffington Post nyomán)

Police: Jewish GW Student Admits Putting Swastikas On Her Door

POSTED: 5:08 pm EST November 5, 2007
WASHINGTON -- George Washington University officials said a Jewish student who complained about swastikas showing up on her door put them there herself.

The student lives in Mitchell Hall, where half a dozen swastikas had shown up on her dorm room door in the past several weeks.

University police set up a hidden camera. They said the girl admitted responsibility Monday.

News 4 interviewed the student last week after the fifth swastika was discovered. She did not want to be identified.

"It's a big story," said Jake Sherman, GW Hatchet editor. "Thirty percent of GW students are Jewish"

Reporters at the GW Hatchet newspaper have been following the story since it began. They said they learned on Monday morning that the alleged victim would likely be implicated.

They said they spoke to her twice by phone.

According to reporters at the newspaper, the student said, "I wasn't looking to create this sort of insanity. I wasn't looking to become a media darling. I was just looking for acknowledgment from the university that someone drew a swastika on the door." The student now faces disciplinary action from the school and could face criminal charges.


Washington Times: GWU student fakes hate

A student at George Washington University has admitted drawing swastikas on her own door, university officials say:

After evaluating evidence from a hidden camera positioned in response to the swastika postings in Mitchell Hall, University Police have linked the student who filed the complaints to several of the incidents.

Following a final interview with investigators today, the student admitted responsibility for those incidents.

The student in question is an 18-year-old freshman. The GW Hatchet reports:

Using footage from a hidden video camera, the University Police Department linked freshman Sarah Marshak with the vandalism. She will now appear before Student Judicial Services and could face federal and District charges, a spokesperson announced Monday afternoon.

In an interview with The Hatchet Monday afternoon, Marshak, who had been a reporter for this newspaper, categorically denied drawing the swastikas on her residence hall door.

Marshak saw six swastikas on her residence hall door, where she lived alone.

GWU failed to take action against seven students who perpetrated an anti-Muslim hoax against Young America's Foundation last month. Marshak's hate hoax began Oct. 23, and FBI agents were called to assist in the investigation.

Self-inflicted fake hate crimes are an increasingly common phenomena, especially on college campuses. Why? Perhaps because students are told that "hate" is ubiquitous, and that being a victim of oppression is akin to sainthood.

It's the "American Idol" syndrome: Everybody wants their 15 minutes of fame, and faking a hate crime against yourself is a quick shortcut to the limelight.

-- Robert Stacy McCain, assistant national editor, The Washington Times