2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Friss hírek ::

"Baszd meg a karácsonyt" címmel zsidó buli a Kultiplexben


Ti meg a hanukát

A belterjes pesti zsidógyerekek kedvenc füvezőshelyén, a
Kultiplexben "Fuck the X-mass"
(Hibás angolsággal, de azt jelenti: Baszd meg a karácsonyt avagy, szintén hibásan, de b. meg a karácsonyi misét partinak, esetleg b.meg a karácsonyi tömeget partinak is értelmezhető) címmel tartottak partit szombaton. 4 éve, szentestekor ugyanebben az épületben buzdított a magát zsidónak valló Bajtai Zoltán a keresztények kiirtására a Tilos Rádióban. Most csak angolul (hibás angolsággal) mernek gyalázkodni, de a lényegen nem változtat. Sólyom, a Mazsihisz, Gyurcsány és Orbán és Dávid természetesen hallgat, a toleranciáról károgó kaftánrasszistáknak ezt is szabad.

A Strabag Nemzet, a liberális Muray Gáborral és a Karafiáth-rajongó zsidó Péntek Orsolyával az élen néhány éve még rendszeresen ajánlotta hazafiaknak, más kajmán szubkulturális koszfészkekkel, drogtanyákkal egyetemben a fent említett szórakozóhelyet. Aztán csodálkoznak, hogy a ma szoci pénzeket elfogadó lapocska példányszáma negyedévről-negyedévre csökken.

A fenti keresztényellenes rendezvényen a surmómetál magyarországi képviselői léptek fel, hivatalos támogató természetesen a fajgyűlölő, zsidórasszista, állami anyagi támogatásokat is élvező Tilos Rádió volt. Valahonnan került pénz arra is, hogy a belépés díjtalan legyen.

Amíg ez a nyílt, állatias, ószövetségi gyűlölet szabadon tombolhat, addig a magunk részéről azt válaszoljuk a cionrasszistáknak, parlamenti pártoknak, Lomnicinak, Sólyomnak, oroszjozefináknak, csintalanoknak: dugjátok fel magatoknak a menórátokat, b..tok meg a hanukát.


Támogató: Tilos Rádió


Kuruc.info - Rákay

Kapcsolódó cikk:
Hogyan legyünk nem antiszemiták – Ajánld jó szívvel a zsidó-liberális szubkultúrát

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready