Ti meg a hanukát

A belterjes pesti zsidógyerekek kedvenc füvezőshelyén, a
Kultiplexben "Fuck the X-mass"
(Hibás angolsággal, de azt jelenti: Baszd meg a karácsonyt avagy, szintén hibásan, de b. meg a karácsonyi misét partinak, esetleg b.meg a karácsonyi tömeget partinak is értelmezhető) címmel tartottak partit szombaton. 4 éve, szentestekor ugyanebben az épületben buzdított a magát zsidónak valló Bajtai Zoltán a keresztények kiirtására a Tilos Rádióban. Most csak angolul (hibás angolsággal) mernek gyalázkodni, de a lényegen nem változtat. Sólyom, a Mazsihisz, Gyurcsány és Orbán és Dávid természetesen hallgat, a toleranciáról károgó kaftánrasszistáknak ezt is szabad.

A Strabag Nemzet, a liberális Muray Gáborral és a Karafiáth-rajongó zsidó Péntek Orsolyával az élen néhány éve még rendszeresen ajánlotta hazafiaknak, más kajmán szubkulturális koszfészkekkel, drogtanyákkal egyetemben a fent említett szórakozóhelyet. Aztán csodálkoznak, hogy a ma szoci pénzeket elfogadó lapocska példányszáma negyedévről-negyedévre csökken.

A fenti keresztényellenes rendezvényen a surmómetál magyarországi képviselői léptek fel, hivatalos támogató természetesen a fajgyűlölő, zsidórasszista, állami anyagi támogatásokat is élvező Tilos Rádió volt. Valahonnan került pénz arra is, hogy a belépés díjtalan legyen.

Amíg ez a nyílt, állatias, ószövetségi gyűlölet szabadon tombolhat, addig a magunk részéről azt válaszoljuk a cionrasszistáknak, parlamenti pártoknak, Lomnicinak, Sólyomnak, oroszjozefináknak, csintalanoknak: dugjátok fel magatoknak a menórátokat, b..tok meg a hanukát.


Támogató: Tilos Rádió


Kuruc.info - Rákay

Kapcsolódó cikk:
Hogyan legyünk nem antiszemiták – Ajánld jó szívvel a zsidó-liberális szubkultúrát