Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:23 A szocialista ENSZ-főtitkár szerint még a járvány is a holocáfolást erősíti08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"19:42 A fehérgyűlölet legújabb áldozata19:29 Börtönbe küldenék a lezárásellenes tüntetőket Hollandiában
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Munkaeszközét védelmező palesztint lőttek tarkón a legerkölcsösebbek Ciszjordániában

Reklám

A megszállt Hebron városától délre eső egyik településen palesztinok családi házat építettek, mire a helyszínre érkező megszálló izraeli katonák el akarták kobozni a munkálatoknál használt generátort. A palesztinok megpróbálták erőszakkal visszavenni a generátort, s a dulakodás közben az egyik katona hátulról tartón lőtt egy palesztint. A sebsült fiatalt életveszélyes állapotban szállították kórházba – írja az aljazeera.news.
Zoom
Hárún Ábu Arám az intenzív osztályon (fotó: alaraby.co.uk)
A megszállt Ciszjordániában, Hebron város közelében az izraeli katonák a helybeliektől el akartak kobozni egy generátort egy, a megszállók által illegálisnak, azaz engedély nélkülinek nevezett házépítkezés területéről. A jobb megértéshez a hírhez magyarázatként hozzáfűzzük, hogy a megszálló izraeli hatóságok az őslakos palesztinoknak akkor sem adnak építkezési engedélyt a saját földjükön, ha azt kérelmezik.
Zoom
A tarkón lőtt palesztin (fotó: safa.news)
A generátort a megszálló katonák magukhoz vették, majd elszállításra be akarták tenni egy járműbe. Az építkezésen részt vevő néhány fiatalabb palesztin azonban nem nyugodott bele, hogy elvigyék a számukra nagy értékekkel bíró munkaeszközt, s ezért megpróbálták azt erőszakkal visszaszerezni. Az állig felfegyverzett pribékekkel a fegyvertelen, mezítlábas palesztinok – amint az a mellékelt videón is látható – kezdetben eredményesen vették fel a test test elleni küzdelmet, s a generátort már kiszabadították, s vitték volna el a helyszínről, amikor az egyik „legerkölcsösebb” hátulról, egészen közelről tarkón lőtt egy Hárún Ábu ’Arám nevű 24 éves palesztint.
Zoom
Ezt a generátort akarták visszatartani
A videón hallatszik egy második lövés is, amit egy másik izraeli katona a meglőtt palesztin szomszédjának autója kerekére adott le, miután a szomszéd már beindította a motort, hogy a sebesültet mielőbb kórházba vigye. Végül a palesztin Vörös Félhold mentőszolgálat életveszélyes állapotban szállította be a tarkón lőtt fiatalembert a Játtá városbeli Ábu Hászán el-Kászem Mártír Kórházba. A meglőtt, lebénult palesztin élettért az intenzív osztályon küzdenek az orvosok.
H. J. – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready