Mint látható és hallható volt, egy fajtajelleges, gyarmatosító, rasszista tudatának teljében lévő héber kisköcsög Tomcat kamerájába mondja: "kihaló faj vagytok".

Az újlipótvárosban "kihaló fajozó" "antifasiszta" nem más, mint Darányi (Deutsch) András, a holocaust emlékközpont közpénzből élősködő és hazudozó volt 38 éves ügyvezetője, akit 2007 elején a Pesti Est élére neveztek ki. Darányi tehát volt és jelenlegi közszereplő, aki több milliárd forint adófizetői pénz elsikkasztásában vett részt a holokausztcenterben.

Lehet, hogy mégis ő fog előbb kihalni?

Várjuk a magyarság kihalására vágyó biológiai rasszista (ugyebár fajozott) kaftános telefonszámát, ugyanis lakcíme már megvan. Nem is kell túl messzire sétálni a magyargyűlölő irodától.
Darányi (Deutsch) András lakcíme:
1136 Budapest, Wallenberg u. 9.
Anyja neve: Katona Zsuzsanna
Irodai telefonszáma: 06-1/436-5000


Tel-Iwiwes adatlapján itt hagyhat üzenetet az esetlegesen megsértett magyar olvasó. Az se tévesszen meg senkit, hogy Darányi közben "magyarázatul" kiírta reglapjára, hogy ő azt nem úgy gondolta ám, ő a nácikra gondolt! Mi meg majd eldöntjük, hogyan értelmezzük. Már csak azért is, mert nincs tudomásunk arról, hogy a valóban fajgyűlölő, faji törvények tömkelegét meghozó és érvényben tartó, mások területetét és országát megszálló, illetve a palesztin és a libanoni népet módszeresen irtó Izrael ellen akár egy kukkot is nyekkent volna valaha.

Kuruc.info
Kapcsolódó videó: