2017. április 23., vasárnap, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:31 De Maiziere és Merkel beszélgetnek23:12 Zsidó múzeumba és buzikurzusra vinné Mohamedéket a németországi főkipás22:46 Egy év alatt több mint 50 százalékkal nőtt a bűncselekménnyel gyanúsított "menedéket kereső emberek" száma Merkelisztánban22:22 Hátha igaz: CEU-kitűző miatt ugrottak neki egy libsi provokátornak egy népzenei koncerten21:46 Zuglónak gyurcsányista önkormányzati képviselő kellett - de ha úgy jár, mint az előző szoci, akkor így is jó lesz21:39 Demokráciaünnep a Nyóckerben: kétezer forintért terelik a cigányokat a szavazóurnához21:27 Macron-Le Pen-küzdelem várható az exit poll eredmények szerint a francia elnökválasztás második fordulójában20:31 Aknára futottak EBESZ-megfigyelők Luhanszk közelében - egy amerikai meghalt20:24 Domonkos László: A románok rettegtek a székely hadosztálytól19:58 Nagy bűnt követett el a pápa: náci koncentrációs táborokhoz hasonlította a migriszállásokat - a zsidók szóltak, hogy gyónnia kell19:39 Igazán véget érhetne már az a világháború: a Reichstag elfoglalásának "hadtörténeti rekonstrukcióján" örömködtek Moszkva mellett18:49 Budapesten tartanak kínai filmhetet - Balog Zoltán Jackie Channel parolázott18:16 Egy valóban megtörtént holokauszt és egy valódi diktatórikus rezsim magyar áldozata17:48 Kiutasítási kvóta, leszámolás a holonézőponttal, Willkommenskultur a német gyerekek felé16:59 A "félfasiszta, nemzetiszocialista gondolkodású" Orbán-rendszert akarták elsöpörni az Erzsébet hídon - mind a húszan
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Videók ::

Frissítve: videók: 8 ezer pedofil rabbit kaptak el eddig Amerikában + egy lebukás élőben!

Reklám


Csupán "másságát" mutogatta
"Amikor egy felnőtt férfi szexuális aktust folytat egy kislánnyal, az semmi, mivel ha a lány fiatalabb, mint 3 éves és 1 napos, az aktus olyan, mintha valaki benyomja az ujját a szemébe." - áll a zsidók szent könyvének számító Talmudban. Ugyanebbe a kategóriába esik a kisfiúkkal folytatott szexuális tevékenység. A kisfiúkkal való közösülés nem tekinthető szexuális aktusnak - igazítja el izraelita testvéreinket legfőbb törvényük, a Talmud. Ne tessék hát rossz szemmel nézni az alább bemutatott rabbikra, ők mindössze törvénytisztelő polgárok (akiknek nem a befogadó ország, hanem a saját törvényeik számítanak). Ők, a könyv népe tehát csak tiszteletben tartják az előírásokat. Amerikában eddig több mint 8 ezret buktatott le a gonosz antiszemita társadalom. Gondoljunk bele, hányan lehetnek, és mit művelhetnek olyan országokban, ahol sokkal kisebb az esélye annak, hogy kiderül, hogyan szolgálják Jahvéjukat.
 
 
A egyik a felsoroltak közül, David Kaye rabbi, az NBC kiváló To Catch a Predator (kb.: Elkapni egy ragadozót) című műsorában bukott le, mikor egy 13 éves fiúhoz ment orális és anális nemi kapcsolat létesítése céljából - előtte persze képeket küldött neki, és tájékoztatta arról, ő hogyan szereti. (A műsor lényege, hogy rejtett kamerával buktatnak le pedofilokat, az első videó a vágatlan verzió, a másik a rövid összefoglaló. Bilincsbeverését sajnos nem láthatjuk, de elfogták) Mint a bevezető tényszerűen megjegyzi, a zsidók szeretnek másokat lepedofilozni (majd kártérítéset követelni és kollektíve bemocskolni a keresztényeket - a szerk.). Ezután bemutatnak kb. két tucat rabbit arccal a nyolcezerből, akik pedofil bűncselekmények miatt ülnek vagy felfüggesztett börtönbüntetést kaptak (utóbbi persze csak zsidó vádlottaknak jár ki) vagy Izraelbe szöktek vagy körözik őket. Nem tudunk arról, hogy a zsidó hitközségek vagy Izrael valaha kártérítést fizetett volna a sátáni rabbik áldozatainak.
 
 
 
 
 
Az NBC honlapján elolvasható, mi lett a pedo rabbival.
Kaye többször is felhívta a csatornát, azt állítva, hogy nem tett semmi rosszat. De azért lemondott posztjáról a zsidó szervezetben a műsor adásba kerülését megelőző napon.
Csak a műsor után hat hónappal emelt vádat az ügyészség 2 vádpontban. Kiskorú illegális szexuális tevékenységére való csábítás vádjában, valamint amiért tiltott szexuális tevékenység szándékával utazott a helyszínre.
Innen pedig azt is megtudhatjuk, hogy akár 60 évet is kaphatott volna, de megúszta 78 hónappal (6,5 év) Szabadulása után 10 évig ellenőrzés alatt lesz. Ezalatt az idő alatt nem dolgozhat gyerekkel és nem lehet egy másik felnőtt jelenléte nélkül 18 év alatti fiatal közelében, valamint regisztrálásra kerül a National Sexual Offenders adatbankjában. Sokat ér.
Ezen a képen pedig együtt szerepel két másik pedofil rabbival, akik szintén a felsoroltak között vannak: Jerrold Levy és Israel Kestenbaum.


Kapcsolódó

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready