Csupán "másságát" mutogatta
"Amikor egy felnőtt férfi szexuális aktust folytat egy kislánnyal, az semmi, mivel ha a lány fiatalabb, mint 3 éves és 1 napos, az aktus olyan, mintha valaki benyomja az ujját a szemébe." - áll a zsidók szent könyvének számító Talmudban. Ugyanebbe a kategóriába esik a kisfiúkkal folytatott szexuális tevékenység. A kisfiúkkal való közösülés nem tekinthető szexuális aktusnak - igazítja el izraelita testvéreinket legfőbb törvényük, a Talmud. Ne tessék hát rossz szemmel nézni az alább bemutatott rabbikra, ők mindössze törvénytisztelő polgárok (akiknek nem a befogadó ország, hanem a saját törvényeik számítanak). Ők, a könyv népe tehát csak tiszteletben tartják az előírásokat. Amerikában eddig több mint 8 ezret buktatott le a gonosz antiszemita társadalom. Gondoljunk bele, hányan lehetnek, és mit művelhetnek olyan országokban, ahol sokkal kisebb az esélye annak, hogy kiderül, hogyan szolgálják Jahvéjukat.
 
 
A egyik a felsoroltak közül, David Kaye rabbi, az NBC kiváló To Catch a Predator (kb.: Elkapni egy ragadozót) című műsorában bukott le, mikor egy 13 éves fiúhoz ment orális és anális nemi kapcsolat létesítése céljából - előtte persze képeket küldött neki, és tájékoztatta arról, ő hogyan szereti. (A műsor lényege, hogy rejtett kamerával buktatnak le pedofilokat, az első videó a vágatlan verzió, a másik a rövid összefoglaló. Bilincsbeverését sajnos nem láthatjuk, de elfogták) Mint a bevezető tényszerűen megjegyzi, a zsidók szeretnek másokat lepedofilozni (majd kártérítéset követelni és kollektíve bemocskolni a keresztényeket - a szerk.). Ezután bemutatnak kb. két tucat rabbit arccal a nyolcezerből, akik pedofil bűncselekmények miatt ülnek vagy felfüggesztett börtönbüntetést kaptak (utóbbi persze csak zsidó vádlottaknak jár ki) vagy Izraelbe szöktek vagy körözik őket. Nem tudunk arról, hogy a zsidó hitközségek vagy Izrael valaha kártérítést fizetett volna a sátáni rabbik áldozatainak.
 
 
 
 
 
Az NBC honlapján elolvasható, mi lett a pedo rabbival.
Kaye többször is felhívta a csatornát, azt állítva, hogy nem tett semmi rosszat. De azért lemondott posztjáról a zsidó szervezetben a műsor adásba kerülését megelőző napon.
Csak a műsor után hat hónappal emelt vádat az ügyészség 2 vádpontban. Kiskorú illegális szexuális tevékenységére való csábítás vádjában, valamint amiért tiltott szexuális tevékenység szándékával utazott a helyszínre.
Innen pedig azt is megtudhatjuk, hogy akár 60 évet is kaphatott volna, de megúszta 78 hónappal (6,5 év) Szabadulása után 10 évig ellenőrzés alatt lesz. Ezalatt az idő alatt nem dolgozhat gyerekkel és nem lehet egy másik felnőtt jelenléte nélkül 18 év alatti fiatal közelében, valamint regisztrálásra kerül a National Sexual Offenders adatbankjában. Sokat ér.
Ezen a képen pedig együtt szerepel két másik pedofil rabbival, akik szintén a felsoroltak között vannak: Jerrold Levy és Israel Kestenbaum.


Kapcsolódó