2017. július 23., vasárnap, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:27 Vendég fegyverezte le a késsel és játékpisztollyal próbálkozó rablót egy kaliforniai Starbucksban10:05 Petícióban követelik az Újpest-szurkolók régi címerük visszaállítását 09:45 "Nem így kellett volna eljárnom" - rájött az Orbán-hívő esküvői fotós, hogy kamera előtt nőt bántalmazni nem jó ötlet09:14 Újabb oroszellenes amerikai szankciók: a republikánus-demokrata nagykoalíciót nem hatotta meg Trump08:48 Kovács Sarolta egyéniben és csapatban is ezüstöt nyert az öttusa-Eb-n08:19 Egy év alatt 21 ezer illegális akadt a szerb járőrszolgálatnak a horgára07:47 Már a trafikokban az egységes csomagolású cigaretta07:25 Kétnapos sztrájkot tart a jövő héten a venezuelai ellenzék07:09 Óbarok és Répceszentgyörgy választja ma meg új polgármesterét06:54 Több tucat dzsihadistát bombáztak le Irakban23:35 A Habony-propaganda kibogozta a nagy igazságot: a magyarok rokon lelkek a zsidókkal22:29 Budaházy újra felteszi a kérdést: örüljek, hogy nem vagyok börtönben?22:18 Szomorú a BKK és a T-Systems, mert miattuk készenlétisek hurcolták el a rendszerüket "feltörő" fiút22:09 Tűzszünet Szíriában: Damaszkusztól keletre szombattól szünetel a harc21:15 Varsóban fellélegezhetnek: Orbán megígérte, hogy megvédi a lengyeleket Brüsszeltől - néhány hónapja még elárulta őket
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Videók ::

Frissítve: videók: 8 ezer pedofil rabbit kaptak el eddig Amerikában + egy lebukás élőben!

Reklám


Csupán "másságát" mutogatta
"Amikor egy felnőtt férfi szexuális aktust folytat egy kislánnyal, az semmi, mivel ha a lány fiatalabb, mint 3 éves és 1 napos, az aktus olyan, mintha valaki benyomja az ujját a szemébe." - áll a zsidók szent könyvének számító Talmudban. Ugyanebbe a kategóriába esik a kisfiúkkal folytatott szexuális tevékenység. A kisfiúkkal való közösülés nem tekinthető szexuális aktusnak - igazítja el izraelita testvéreinket legfőbb törvényük, a Talmud. Ne tessék hát rossz szemmel nézni az alább bemutatott rabbikra, ők mindössze törvénytisztelő polgárok (akiknek nem a befogadó ország, hanem a saját törvényeik számítanak). Ők, a könyv népe tehát csak tiszteletben tartják az előírásokat. Amerikában eddig több mint 8 ezret buktatott le a gonosz antiszemita társadalom. Gondoljunk bele, hányan lehetnek, és mit művelhetnek olyan országokban, ahol sokkal kisebb az esélye annak, hogy kiderül, hogyan szolgálják Jahvéjukat.
 
 
A egyik a felsoroltak közül, David Kaye rabbi, az NBC kiváló To Catch a Predator (kb.: Elkapni egy ragadozót) című műsorában bukott le, mikor egy 13 éves fiúhoz ment orális és anális nemi kapcsolat létesítése céljából - előtte persze képeket küldött neki, és tájékoztatta arról, ő hogyan szereti. (A műsor lényege, hogy rejtett kamerával buktatnak le pedofilokat, az első videó a vágatlan verzió, a másik a rövid összefoglaló. Bilincsbeverését sajnos nem láthatjuk, de elfogták) Mint a bevezető tényszerűen megjegyzi, a zsidók szeretnek másokat lepedofilozni (majd kártérítéset követelni és kollektíve bemocskolni a keresztényeket - a szerk.). Ezután bemutatnak kb. két tucat rabbit arccal a nyolcezerből, akik pedofil bűncselekmények miatt ülnek vagy felfüggesztett börtönbüntetést kaptak (utóbbi persze csak zsidó vádlottaknak jár ki) vagy Izraelbe szöktek vagy körözik őket. Nem tudunk arról, hogy a zsidó hitközségek vagy Izrael valaha kártérítést fizetett volna a sátáni rabbik áldozatainak.
 
 
 
 
 
Az NBC honlapján elolvasható, mi lett a pedo rabbival.
Kaye többször is felhívta a csatornát, azt állítva, hogy nem tett semmi rosszat. De azért lemondott posztjáról a zsidó szervezetben a műsor adásba kerülését megelőző napon.
Csak a műsor után hat hónappal emelt vádat az ügyészség 2 vádpontban. Kiskorú illegális szexuális tevékenységére való csábítás vádjában, valamint amiért tiltott szexuális tevékenység szándékával utazott a helyszínre.
Innen pedig azt is megtudhatjuk, hogy akár 60 évet is kaphatott volna, de megúszta 78 hónappal (6,5 év) Szabadulása után 10 évig ellenőrzés alatt lesz. Ezalatt az idő alatt nem dolgozhat gyerekkel és nem lehet egy másik felnőtt jelenléte nélkül 18 év alatti fiatal közelében, valamint regisztrálásra kerül a National Sexual Offenders adatbankjában. Sokat ér.
Ezen a képen pedig együtt szerepel két másik pedofil rabbival, akik szintén a felsoroltak között vannak: Jerrold Levy és Israel Kestenbaum.


Kapcsolódó

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready