2019. június 27., csütörtök, László, Bársonyka, Dalia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Újra lecsapott Gyurcsány banyatankos különítményének egy magányos harcosa22:22 Nagyon erős UV-B sugárzás várható holnap22:10 Az MSZP elnöke nem fárad új felszólalások írásával, jók lesznek a két évvel korábbiak is21:48 Egyre zavarosabb a tűzben meghalt kislány története21:40 A horvát Marija Pejcinovic Buricot választották az Európa Tanács új főtitkárának21:13 Nem csak Harry degenerált: Vilmost egyáltalán nem zavarná, ha a gyerekei ferde hajlamúak lennének20:55 Hollandia a lehetőségek országa: tőlük még 2019-ben is ki lehet sajtolni némi holokárpótlást20:33 Puzsér nem tud választani Tarlós és Karácsony közül, ezért ő is elindul20:02 Trump: Németország erőtlen, a kínai gazdaság összeomlóban, egy Irán elleni háború pedig nem tartana sokáig19:45 Döntöttek a Fidesz fővárosi polgármesterjelöltjeiről19:21 Belátták, hogy botorság volt a szijjártói "tudomásul vétel": mégsem engednénk az úzvölgyi temető államosítását18:47 Németh Zsolték "ukrán barátaink" miatt nem szavazták meg az oroszok visszavételét az ET-közgyűlésbe18:39 Ez már nem jött össze Gyurcsánynak: Karácsony nyerte az előválasztást18:06 Tanulnak a cigányok a liberális "jogvédőktől": Kamarásék szeretnék betiltatni a cigánybűnözés szót - és a pártot is, amely ezt használja17:25 Úgy tűnik, be kellene érni az égő cigarettás-elektromos rendszeres magyarázattal Notre-Dame-ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Holokamu ::

Holokauszt-rekorder: hatszor élte túl a gázkamrát + olvasók

Reklám


A zsidó "kölyöksuperman" ma
1995. április 27. A német politikai és társadalmi elit tagjai Bergen-Belsen táborának felszabadítására és természetesen a táborlakók borzalmas szenvedéseire emlékezve – zsidó gyászkalappal a fejükön – gyűltek össze a megbánás maximális kimutatásával. A „politikailag korrekt” elit, vállvetve holokauszt-szövetségeseikkel, megrendült holoegységet demonstrált. Az Oscar-esélyes alakítás a Bergen-Belsen „halálgyárában elgázosítottaknak” szólt.
Ezzel szemben a Jewish Chronicle (Zsidó krónika) 1998. november 6-ai, pénteki száma a következőket írja a belseni táborról: „Nagy-Britanniában egyetlen más szó sem fejezi ki jobban a holo-terrort, mint ’Belsen’. (…) Bergen-Belsenben nem voltak gázkamrák, és a tábor nem volt megsemmisítő tábor. (…) Ha egyáltalán volt olyan tábor, ahol kevesebb brutalitás volt tapasztalható, akkor az Bergen-Belsen volt. A tábort arra hozták létre, hogy ott azokat a prominens zsidókat szállásolják el, akiket ki akartak cserélni internált németekre. Az a táborkép, ami a mindenhol közismert megdöbbenést kiváltotta, a táborba Lengyelországból érkezett azon táborlakók áradatával jött, akiket a háború utolsó hónapjaiban szállásoltak el ott. (…) Bergen-Belsennek semmi köze nem volt egy speciálisan zsidó tragédiához (…)”
A táborral kapcsolatos hazugságokra a „hiteles” túlélők beszámolói teszik fel a koronát. A 11 éves Moshe Peer-t állítása szerint a gonosz SS-gyilkosok nem kevesebbszer, mint hatszor gázosították el. A „gyilkosok” aztán egy idő múlva nyilván dühösen feladták, amikor azt látták, hogy a 11 éves fiú mindig túléli a dolgot. Azt, hogy az SS 6 sikertelen elgázosítás után miért nem folytatta az elgázosítását, Peer maga sem tudja. Talán megunták, hogy minden egyes elgázosítás után a kisfiú újra és újra vigyorogva elő-ugrabugrált.
De lássuk, hogyan meséli ezt el a „túlélő” a Montreal Gazette 1993. augusztus 5-ei számának hasábjain:
Túlélte a horrort
Az író a náci koncentrációs táborban szerzett élményeiről mesél
ST. LAURENT - Moshe Peert, a tizenegy éves foglyot, legalább hatszor küldték Bergen-Belsen koncentrációs táborában gázkamrába. Ezt minden egyes alkalommal túlélte és elszörnyedve nézte, ahogyan körülötte a vele együtt gázkamrába vitt nők és gyerekek elgázosítva összerogynak és meghalnak. Peer a mai napig nem tudja, hogyan élte túl az elgázosításokat. „A gyerekek talán jobban ellenállnak, nem tudom” - mondta Peer egy múlt héten készített interjú során.
Az utóbbi 19 évben a most 60 éves Peer a Bergen-Belsenben átélt horrorisztikus élményeit feldolgozó könyvén dolgozott (egy ilyen munkához tényleg jó sok idő kellhet – a fordító), amit ő első kézből történő elszámolásként fog fel. Vasárnap a Petah Tikva Sepharden közösségben St. Laurentben kb. 300 felnőtt hallgató előtt beszélt könyvéről és tapasztalatairól, amiket holokauszt-túlélőként szerzett. (…)
Az „Elfelejthetetlen Bergen-Belsen” című könyv az olvasóban olyan érzést kelt, mintha ő is részese lenne a belseni eseményeknek. Peer azonban elismeri, hogy soha nem lesz képes arra, hogy az általa átélt poklot valósághűen ábrázolni tudja. „A táborban a körülmények leírhatatlanok voltak” – mondta Peer. „Lehetetlen a poklot magunkkal vinni onnan.” 1942-ben, kilenc évesen, őt, öccsét és húgát Franciaországban tartóztatták le. Az édesanyját Auschwitzba vitték. Ő nem tért haza. Peer és testvérei két évvel később kerültek Bergen-Belsenbe. Számára a szüleitől történő elválasztása olyan gyötrelmet okozott, hogy az, hogy a tábort túlélje, hamar elsődleges fontosságú lett számára.
„Testrészek és egész testek feküdtek ott. Egyesek éltek, egyesek halottak voltak” – emlékezik Peer. „Bergen-Belsen rosszabb volt, mint Auschwitz. Auschwitzban az embereket azonnal elgázosították, így nem kellett sokat szenvedniük. De Bergen-Belsenben hónapokig tartott, amíg meghaltak (Peer itt nyilván azt akarja mondani: amíg rájuk került a sor – a fordító) az emberek. Sokáig szenvedtek.” Peer beszámolt orosz foglyokról, akiket egy nyitott táborban úgy tartottak, mint a „tyúkokat”. Nem kaptak vizet és élelmet. „Néhányan becsavarodtak az éhségtől. Kannibalizmus ütötte fel a fejét.” – meséli Peer.
Peer napjai a táborban a sorszámozott foglyok felsorakoztatásával kezdődtek. Ezek a szemlék akár 5 órán keresztül is tarthattak, amíg a felügyelők megállapították, hogy hány rab halt meg. Ha valaki közben kidőlt, azt ott helyben megverték. A szemle után a raboknak vissza kellett menniük a barakkjaikba, ahol egy darabka kenyeret kaptak színezett vízzel.
Peerről és testvéreiről – akik szintén túlélték a tábort – két női rabtársuk gondoskodott. A háború után nem sikerült megtalálnia a két nőt. A gyerekek fogócskát játszottak a táborban. De mindig voltak olyanok, akik túl gyengék vagy betegek voltak ahhoz, hogy velük legyenek.
A háború után Peer Párizsban újra találkozott édesapjával és családjával, majd Izraelbe mentek. Peer négy gyermeke ott született. A néhány háborúban eltöltött katonai szolgálat után (a nagy traumát, úgy látszik, egy kis öldökléssel sikerült enyhítenie – a fordító) 1974-ben Montrealba vándorolt ki. Még 49 évvel a történtek után is kísértik élményei, és éjjelente nem tud aludni. Ami azonban tényleg elkeseríti, az az, hogy a világ tétlenül szemlélte és hagyta megtörténni a holokausztot. „Senki nem mondta azt a németeknek, hogy ne tegyék. Az egész világ engedélyét bírták” – mondta.
Fordítói kommentár: Ez lenne Moshe Peer története. Itt aztán van minden. Elsőre talán mosolygunk az ilyen képtelenségekkel alátámasztott holokauszt-meséken, de gondoljunk arra, hogy erre hivatkozva gyilkolták le győzelmi mámorban ártatlan emberek tömegeit!
(National Journal – fordította: krisz - kitartás.hu)

Tisztelt kurucok!
Szerintem teljesen hihető Moshe Peer története. Nem is értem miért nem hiszik el egyesek. Szerintem a hitetlenkedők kedvéért mégegyszer, utoljára bemutathatná, hogy képes túlélni a gázkamrát. Mondjuk valamelyik tv csatornán, élőben. Biztosan minden kétely elszállna... (vagy nem xD)
Üdvözlettel: P. Zsolt

Tisztelt Kurucok!


Ebből is látszik, hogy azok nem gázkamrák, hanem egyszerű zuhanyzók voltak. Már Adolf bácsi is megírta könyvében, hogy a kaftánosok "nem barátai a víznek". Annyira nem, hogy meg is halnak tőle. Amit pedig Moshe barátunk hatszor is túlélt, az nem holmi mérgesgáz, hanem egyszerű csapvíz volt. Azt gondolom, hogy Moshe Peer valójában nem is zsidó. Gójok milliárdjai élik át nap, mint nap azt, amit ő csodának nevez és csupán hatszor élte át árnyékvilági léte során.

üdv. KGB
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready