Több százmillió eurót lobbizottössze - közpénzeltüntető cigányprojektekre
Berezelt az Orbán, nem lesz rézműves a listán? Lesz végül, de kampányarcként mégsem. Korábbi jóslatunk és értesülésünk részben bejött. A közhangulat hatására Orbánék, ha le nem is vették listájukról, az előzetes felhajtás ellenére gyakorlatilag  eldugták a cigányfajvédő nőt, noha Livike az Európa Néppárt reklámarca is. Hogy miért lett kirakati arc? Hát mert bodzaszedő, nem értitek, rasszisták? S hogy mihez ért, milyen érdemei vannak, mit tett a magyarságért, az őt megválasztó szerencsétlen Orbán-vallásúakért? Költői kérdések, görögországi fajtársaiért viszont keményen lobbizott. Alább 2009 februári írásunk.
* * * * *
A Kuruc.info értesülései szerint az Orbán-féle cionista-atlantista operettellenzék a veszprémi lincselés utáni potenciális népharagtól megrettenve, az eredeti tervtől eltérve mégsem a cigánybűnözők mellett sokszor kiálló, a terrorizált magyarságot rasszizmussal rágalmazó Járóka Lívia arcával reklámozza magát a júniusi Európai Parlamenti választáson. Arról természetesen szó nincs, hogy a likudista Fidesz, amely annak idején a köztörvényes "Ártatlan" Józsika kapcsán a magyar radikálisokat rágalmazta a parlamentben Gyurcsányékkal kórusban, elítélje a mindennapos cigányterrort.
Még az is felmerült, hogy az adófizetők pénzén öt éve Brüsszelben élősködő, a magyarságnak frakciótársaival egyetemben nulla hasznot hajtó (fajtársaiért viszont aktívan és nyíltan lobbizó, euró százmilliók elsikkasztását lehetővé tévő) cigánynőt egyáltan ne indítsák. Legalábbis ez derült ki fideszes forrásunk szavaiból. Az EP-ben természetesen imádják és ajnározzák Livikét, hiszen Brüsszel intézményesen kultiválja és képviseli a deviánsok, aberráltak, zsidórasszisták, cigányparaziták, bevándorlók, homokosok, drogosok, kommunisták, multik érdekeit, míg a fehér, keresztény őslakosságét nem.
A Fidesz EP-listája egyébként igencsak "tiszteletet parancsoló": szerepel rajta a szcientológus rendezvényeket támogató, azokon védnöki szerepet vállaló Schmitt Pál, a Románia erdélyi magyar autonómia nélküli uniós csatlakozása ellen hamisan vétót ígérgető homoszexuális Szájer József, a Magyar Rádió élére az MSZP-SZDSZ jelöltjét megválasztó Fidesz-kurátor Hankiss Ágnes, a 2006-os kampányban riválisát egy hangfelvétel szerint fenyegető, választási csaló, hírhedett Bagó Zoltán, az atlantista, "cikkeit" amerikai cionisták cikkeiből összelopkodó Szemerkényi Réka, és az übercionista, Gyurcsánnyal és Fodorral közösen a Hollán Ernő utcában magyarok ellen tüntető Deutsch Tamás.
Járóka, cikkünk főszereplője, bár általában az SZDSZ-es Mohácsinál szelídebb hangon, de döntően ugyanazt a hazug, aljas bodzaszedő propagandát nyomatja az EU fővárosában is, mint rassztársai ("szegény hátrányos helyzetűek, negatívan különböztetik meg őket, még több pénzt nekik, a fehér többség a hibás és előítéletes, integrálni kell a cigókat" stb.). De ha a világ legbecsületesebb embere volna is (nem az), aki semmi mást nem tesz, mint a kolompárnépesség felemelkedéséért küzd, mit keres egy névleg még magyar párt képviselői között egy cigány lobbista, a mi pénzünkön? Lívia többek közt olyan "fontos, magyar" ügyekben szólalt fel, mint hogy a görög kormány hogy merészeli megtagadni ingyenlakások építését egy helyi sztojka-csoportnak.
A Fidesznél egyébként nem probléma egy-egy buckalakó bűnözői háttere sem, főcigányukat, Farkas Flóriánt a 90-es években csupán az SZDSZ-es köztársasági elnök, a volt besúgó Göncz Árpád mentette meg egyéni kegyelemmel a jogerős börtönbüntetés letöltésétől.
A Fidesz új cigánybűnözési formákat hívott életre
A Fidesz, kormányzása idején ugyanúgy az élősködők adófizetői pénzből lopott finanszírozású segélyezését, szaporítását folytatta, mint bármely 1990 utáni kormány, sőt, ők hozták létre az újabb százmilliárdok ellopására alkalmas cigány kisebbségi önkormányzati rendszert is (ahogy az idióták arra is büszkék, hogy Trianon helyett holokamu-emléknapot vezettek be, noha a cionista zsidóság ettől ugyanolyan antimagyar érzelmű maradt).
A füstösbűnözést a narancsosok kifejezetten tagadják, sőt az ellene fellépő Magyar Gárdát pofonokkal fenyegette meg a zsidó és cigány, izraeli és amerikai érdekek mellett mindig gondolkodás nélkül kiálló Orbán Viktor.
Kuruc.info - Endre László