Végre megvan a videó, amelyen egy Lior Mordeháj Schlein nevű zsidó a Szűzanyát és Jézus Krisztust a legdurvább szavakkal gyalázza a 10-es Csatorna nevű izraeli tévéadó műsorában. A mellékelt videón a zsidó szatirikus héber nyelven mondja a szöveget, amelyet egy palesztin hírportál arab és német feliratozással is ellátott.
Schlein gyalázkodása már napok óta borzolja a keresztény világot, de a cigánymosdató magyarországi zsidó sajtóban – érdekes módon – egy szót sem írtak, mondtak róla. Reméljük, hogy a magyarra is lefordított videó nem kerüli el portálunk rendszeres olvasójának, Erdő Péter bíboros úrnak a fegyelmét, s amikor legközelebb megint tisztelgő látogatást tesz a Mazsihisz központjában, az ügyet szóvá teszi Zoltai Gusztávnak.  
Amint arról korábban beszámoltunk, Lior Mordeháj Schlein izraeli szatirikus, újságíró és tévés műsorvezető néhány nappal ezelőtt aljas és durva támadást intézett a keresztény egyház két jelképe, Jézus Krisztus és Szűz Mária ellen. A nemzetközi tiltakozások hatására a tetves provokátor azzal magyarázkodott, hogy azért gúnyolódott a keresztény egyházon, mert Richard Williamson érsek tagadja a holokauszt megtörténtét. 


A 10-es Csatorna ('Áruc 'Eszer) nevű izraeli tévéadón elhangzott kereszténygyalázó műsor szövege magyar fordításban így hangzik: 
„Nyilván önök is hallották, hogy egyesek hetente tagadják a holokauszt megtörténtét. Valami bíboros, püspök, érsek, csuhás, pap, szerzetes vagy talán csak valamilyen fiatal fiú a csapatból, akit mindenki megerőszakol. Nos, ők tagadják – a fiatal fiú persze nem nevet ennyire, mint most önök -, szóval, ők tagadják a holokauszt megtörténtét, s ezért úgy határoztam: idegeskedés helyett úgy vágok nekik vissza, hogy én meg tagadom a kereszténységet. 
Valakinek végre meg kell leckéztetni őket. Pontosan ezt tesszük itt minden este, tagadni fogunk mindent, amit a keresztény egyház állít. Tegnap például arról volt szó, hogy Jézus a vízen járt, s most pedig itt van a második filmünk. 
A keresztények azt mondják önöknek, hogy Mária, Jézus anyja szűz volt, de ez nem igaz. Erre bizonyíték azt is, hogy amikor Keresztelő Szent János két ujját bedugta a csípőjébe, Mária nem ugrott fel. S ezen kívül, ha Mária tényleg szűz volt, akkor nem mutatta volna be az új szexuális segédeszközöket Josephus Flavius esti műsorában. 
Az igazság az, hogy Mária az egyik osztálytársától esett teherbe 15 éves korában, mire szülei kolostorba akarták adni. De mivel akkor még Jézus nem született meg, s ezért kereszténység sem volt, kolostor sem létezett a világon. Máriát ezért szülei egy labdarúgópályán hagyták. Így töltött el egy viharos szállodai éjszakát a kánaáni válogatott tagjaival. De aki tényleg szűz volt azokban az időkben, őt úgy hívták, hogy David Boy, s innen származik a keresztény egyházon belüli félreértés. Ne higgyenek a keresztény egyháznak! 
A keresztények azt is mesélik önöknek, hogy Jézus a Genezáreti tó vízén járt. De ez sem igaz, mert ehhez Jézus igen kövér volt, s ezért szégyenében még az otthonát sem hagyta el. Fürdőnadrágban meg pláne nem mert kimenni a Genezáreti tóra. A keresztények úgy tüntetik fel önöknek, hogy Jézus mégis a vízen járt. De ezek a történetek igen messze vannak az igazságtól. 
Az ostyára igen rákapott Jézus már hároméves korában túlsúlyos volt, s így nézett volna ki, ha megéri a negyven évet.  Jézus egész életében a két fogyókúra közötti állapotban létezett, s ezért számára minden vacsora az utolsó vacsora volt. Legnagyobb ellensége Iskarióti Atkins volt. 
Jézus mindig azt mondta, vasárnaptól elkezdi a fogyókúrát, s ezért van az, hogy a vasárnap olyan szent a keresztények szemében. De aki tényleg járt a vízen, azt David Boynak hívták, s ebből fakad a félreértés. Ne higgyetek a keresztény egyháznak.” 
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info