Olvasóinknak köszönhetően az alábbi címre küldhetnek szívecskés képeslapot a barátunk munkásságát értékelő magyarok:
1125 Bp. XII. kerület Istenhegyi út 65. vagy 67., egy sárga épület kocsibejáróval.
Az alábbi telefonszámokon lehet próbálkozni:
30/948-73-02, 30/555-44-55
1/487-0230
1/214-2541
1/487-0229
Cikkünk: Melyik az a - névleg független - állam, ahol a köztulajdonnak számító, aranytojást tojó tyúk szerepét játszó kereskedelmi társaság vezérigazgatója egy idegen állam zászlójával feldíszített teremben, egy vallási szekta rendezvényén büntetés nélkül ugrabugrálhat? A képet bonyolítja, hogy az említett idegen zászló annak az államnak a jelképe, amelynek elnöke bevallottan a kérdéses ország felvásárlásra tör.

Jó társaságban
Kizártnak tartom, hogy az olvasók ne találnák ki: igen, Magyarországról van szó sajnos. És az egyetlen, még mindig nyereséges – profiljából adódóan talán mindig is az - Részvénytársaságáról, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójáról. Aki a szélsőségesen magyarellenes és az izraeli érdekekért kőkeményen síkra szálló Hit Gyülekezetének a csoportos szeánszán vigyorog. Tegyük hozzá, bizonyított tény, hogy a szekta busás hasznot húz híveinek jövedelmének a megcsapolásával. Székely Gábor – mert őróla van szó – talán még tovább is megy, s mivel magas funkcióval bíró elvtárs a cionista rendszerben talán még a cégkasszába is belenyúl, hogy hites társainak teljen a mindennapira. Ez viszont már a mi pénzünkből megy el. Továbbá az is közismert, hogy a Hit fedőnevű szekta előszeretettel nyúl maffiamódszerekhez, ha érdekeit sérülni látja, kilépni vágyó hitest kell megregulázni vagy a kedvenc pártjukat – ki más lenne, mint az SZDSZ, akinek Hack Péter nevű degeneráltját már láthattuk Németh Sándor kézlegyintésére a földön fetrengeni - kell besegíteni a Parlamentbe.
Az alábbi képen Székely Gábort láthatjuk a Hit Gyülekezete ünnepségén, izraeli zászlóval a kezében az első sorban, csokornyakkendőben, ráadásul egy olyan rendezvényen, ahol csak izraeli zászlókkal van a terem díszítve. Tessék mondni, a Szerencsejáték Zrt. épületébe be lehet még menni útlevél nélkül egy egyszerű magyarnak?

Mit keres itt hazánk legnagyobb,
állami tulajdonban levő cégének a vezérigazgatója?
Játsszunk el a gondolattal, mi van akkor, ha a szerencsés nyertes több milliót vihet haza, s a szektavezérnek engedelmeskedéssel tartozó vezérigazgató kiadja az illető személyes adatait! Hány perc múlva fog a szerencsétlen nyertes ajtaján kopogtatni a maffia?
Szerkesztőségünk várja Székely Gábor telefonszámát és lakcímét!
(Kuruc.info, Geyer)
Kapcsolódó: