Új exodus.
Hazánkba.
Nagyban segítette a Hit Gyülekezete a héberek itteni érdekérvényesítését - hálálkodott Izrael nagykövete a cionista szektának azon az ünnepségen, melyet a terrorállam születésnapjára rendeztek Némethék, akik hadat is üzentek a magyarnak megmaradni akaró keresztényeknek. Mi régóta hangoztatjuk, hogy ez a veszélyes tömörülés a hazánkat megszálló zsidóság törekvéseit segíti, most maga a nagykövet mondta ki helyettünk, aki, mint ismeretes, nyíltan beszél arról, hogy fajtársai is készülnek hazánkba telepedni.
Izrael magyarországi nagykövete szerint Izrael állama nemes egyszerűséggel a XX. század egyik legnagyobb sikertörténete. A "holokauszt hamvaiból" egy "demokratikus államot" (!) hoztak létre, amely a világ országai közül vezetővé vált a tudomány, a technika (és főként a népirtás és hazudozás) területén. Aliza Bin-Noun erről egy budapesti konferencián beszélt vasárnap - hangzott el a magyarellenes ATV Híradójában.
Izrael kikiáltásának 60. évfordulója alkalmából rendezték a konferenciát vasárnap a Hit Gyülekezete Hit Park nevű budapesti csarnokában. Az "ünnepen" (mely az életet és az ártatlan emberek szabadságjogait tisztelők számára gyásznap) megemlékeztek azokról, akik segítettek a terrorállam (palesztinok hulláira való) építésében és megvédésében (pontosabban a mindennapi terror fenntartásában).
A nagykövet emlékeztetett: a volt szovjet államok közül Magyarország volt az első, amely felújította a diplomáciai kapcsolatot Izraellel. (Vajon miért?) A két ország közti kapcsolat azóta tovább javult, és ezt a Hit Gyülekezete is nagyban segítette. "A gyülekezet tagjai ebben az évben is mindent megtettek, hogy elérjék az izraeli közösségeket, barátságukat és szeretetüket ajánlották fel". Az elmúlt évben pedig egyedül ez a közösség üdültetett olyan gyerekeket, akik a Gázai övezetben támadásokat szenvedett településeken laknak (értsd: terroristák gyerekeinek mutatták meg leendő új hazájukat - a szerk.) - mondta beszédében Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet.
A Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint szeretni kell Izraelt és a zsidóságot. "El vagyunk kötelezve, hogy az antiszemitizmus ellen harcoljunk, és kiváltképp a keresztény antiszemitizmus ellen fogunk küzdeni a jövőben is" - ígérte főnökeinek Németh Sándor.
(Kuruc.info - FH)