Ingatlanlobbiban is utazik az obszcén verseirőlelhíresült Pocok
A sukorói King’s City zsidóbűnözéshez hasonló mutyi a Velencei-tó Kapuja nevű beruházás, melynek egyik fő lobbistája L. Simon László, a körzet országgyűlési képviselője, aki közpénzből támogatott, értelmetlen, trágár verseiről vált hírhedtté.

A Pocok névre is hallgató politikusbűnöző Velence "független" (őskomcsi) polgármesterével, Oláhné Surányi Ágnessel pártfogolja a természetromboló beruházást. L. Simon a Fideszben szándékosan olyan polgármesterjelöltet támogatott tavaly, akiről lehetett tudni, hogy veszíteni fog (ő Ádám Anna, miközben a helyi Fidesz-tagok inkább Braun Pétert szerették volna, akinek L. Simon megakadályozta az indulását, és aki végül függetlenként mégis elindult, de – így – vesztett).
L. Simon „Peresz” László célja, hogy minél több ingatlant olcsón megszerezzen a Velencei-tó körül. Nagyobb méretű szabad, beépíthető hely már csak a Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI) területén van, ezt próbálják most megszerezni. Mivel Pocok nem tudta az ő emberét beültetni az igazgatói székbe, a tulajdonos Fejér Megyei Önkormányzatnál most az eladást készítik elő. Simon rabbinak számos üzletben partnere (volt) Rehus Ernő, a hírhedt buszos vállalkozó (további infók róla itt az utolsó három bekezdésben), közös ingatlanbefektetéseik is voltak.
További adalék, hogy L. Simon és apja gyümölcsösében feketén dolgoztat mindenkit. Több száz emberről van szó, és soha nem annyit fizet, amennyiben megállapodtak. Ezt egy másik üzletember is megerősítette a Kuruc.infónak: nem lehet adni L. Simon szavára, az egyik nap megállapodnak valamiben, másnap már nem úgy van.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: