Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra ::

Mindenki mindenkivel - cigányos szappanopera a Mandela családban

Reklám

Szappanoperákban is durva fordulatokban gazdag szerelmi háromszögbe keveredett Nelson Mandela unokája és politikai örököse. Mandla Mandela a bigámia vádját is vállalva elvett neje (a francia származású Nkosikazi Nobubele) fivérével csalta meg, közös gyermekük sem közös.

Anais Grimaud és Mandla Mandela
Aligha lehet botrányosabb egy szerelmi háromszög annál, aminek az egyik csúcsában Nelson Mandela unokája és politikai örököse, Mandla Mandela áll. A 38 éves Mandla még a bigámia vádját is vállalta, amikor úgy vette el tizenéves francia szerelmét, hogy hivatalosan még nem vált el első feleségétől, Tanda Mabunu-Mandelától.
A lány Anais Grimaud, aki a házasság után a Nkosikazi Nobubele Mandela nevet vette fel, írja az esetről beszámoló The Daily Mail. Tanda Mabunu bíróságon is megtámadta a házasságot, amit az tavaly törvénytelennek is nyilvánított. Mandela közben egy harmadik asszonyt is feleségül vett, de most már egyáltalán nem törődött a válással. Miért is tette volna, ha a jelek szerint sem Nkosikazi Bobubelét, sem legújabb nejét, a szvázi hervegnő Nodiyala Mbali Makhathinit nem zavarta a poligámia?
Olyannira, hogy Nkosikazi Nobubele tavaly decemberben fiút szűlt Mandlának, akit maga Nelson Mandela nevezett el Qheyának. Akkor még senki sem sejthette, hogy a kis Qheya lesz Nkosikazi Nobubele veszte.
Mandla Mandela augusztus 14-én közleményben jelentette be, hogy családja hazaküldte a lányt. Mint kiderült, a genetikai vizsgálatok szerint nem ő Qheya apja, hanem testvére. Hogy a kettő közül melyik, azt a közlemény már nem részletezte.
"Az affér engem és családomat is sokkolta" - írta közleményében Mandla, pedig legalább egy fivére biztos nem lepődött meg.
(The Daily Mail - Index nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready