2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek16:12 Négy oka is volt a nyugtalan viselkedésre a győri BMW-snek15:46 Merényletre készülő fegyveresekkel végzett az orosz terrorelhárítás15:27 Őrizetbe vettek egy svédországi férfit a dán adóhivatal elleni robbantás miatt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra ::

Mindenki mindenkivel - cigányos szappanopera a Mandela családban

Reklám

Szappanoperákban is durva fordulatokban gazdag szerelmi háromszögbe keveredett Nelson Mandela unokája és politikai örököse. Mandla Mandela a bigámia vádját is vállalva elvett neje (a francia származású Nkosikazi Nobubele) fivérével csalta meg, közös gyermekük sem közös.

Anais Grimaud és Mandla Mandela
Aligha lehet botrányosabb egy szerelmi háromszög annál, aminek az egyik csúcsában Nelson Mandela unokája és politikai örököse, Mandla Mandela áll. A 38 éves Mandla még a bigámia vádját is vállalta, amikor úgy vette el tizenéves francia szerelmét, hogy hivatalosan még nem vált el első feleségétől, Tanda Mabunu-Mandelától.
A lány Anais Grimaud, aki a házasság után a Nkosikazi Nobubele Mandela nevet vette fel, írja az esetről beszámoló The Daily Mail. Tanda Mabunu bíróságon is megtámadta a házasságot, amit az tavaly törvénytelennek is nyilvánított. Mandela közben egy harmadik asszonyt is feleségül vett, de most már egyáltalán nem törődött a válással. Miért is tette volna, ha a jelek szerint sem Nkosikazi Bobubelét, sem legújabb nejét, a szvázi hervegnő Nodiyala Mbali Makhathinit nem zavarta a poligámia?
Olyannira, hogy Nkosikazi Nobubele tavaly decemberben fiút szűlt Mandlának, akit maga Nelson Mandela nevezett el Qheyának. Akkor még senki sem sejthette, hogy a kis Qheya lesz Nkosikazi Nobubele veszte.
Mandla Mandela augusztus 14-én közleményben jelentette be, hogy családja hazaküldte a lányt. Mint kiderült, a genetikai vizsgálatok szerint nem ő Qheya apja, hanem testvére. Hogy a kettő közül melyik, azt a közlemény már nem részletezte.
"Az affér engem és családomat is sokkolta" - írta közleményében Mandla, pedig legalább egy fivére biztos nem lepődött meg.
(The Daily Mail - Index nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready