2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:58 Szaúd-Arábia csatlakozik az "iráni agresszió leküzdésére" alakult amerikai vezetésű koalícióhoz09:24 Elvesztette a türelmét a cigány pofátlanság miatt a patai iskolaigazgató, már megy is a "szegény roma fiú"-zás09:12 Egyik pártnak sem megy a kormányalakítás Izraelben - Bibi csak azt tudja, hogy arabok nem kerülhetnek hatalomközelbe08:54 Négyezren kerültek kórházba egy hét alatt a nagy hőség miatt Japánban08:15 A méhlepényig is eljuthat a várandós nők által belélegzett szennyezett levegő07:21 Előrehozott választás lesz Spanyolországban, mert legutóbb nem volt elég progresszív szavazó06:55 A látszat kedvéért: az Europol lecsapott egy nemzetközi embercsempész bandára22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben20:02 Horvát államfő: megvédjük a határokat egy újabb migránsválság esetén
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés ::

Szervkereskedők is nyerészkednek a zsidó Kolomojszkij hordájának kelet-ukrajnai pusztításán

Reklám

Hackerek feltörték Julia "Kapitelman" Timosenko volt ukrán miniszterelnök ügyvédjének, Szergej Vlaszenkónak a levelezését egy „német” sebésszel, Olga Wieberrel. A levelezésben részt vesz még a Kolomojszkij-martalócok vezetője, a Donbassz ezred parancsnoka, Szemjon Szemcsenko is. A levelezés tárgya a megsebesült vagy megölt ukrán harcosok szerveinek „piaci elhelyezése, terítése”. Csakúgy, mint anno a Balkánon néhány évvel ezelőtt.
A levélváltások időpontja 2014 februárja, a rövidítések valószínűsíthető jelentése: cor - szív, per - vese, hep - máj, pan - hasnyálmirigy, pul - tüdő.
Lássuk az első levelet, az időpont február 22-e:
Vlaszenko: Jó estét, Olga! Azzal kapcsolatban, amit a Waldkirchében egyeztetünk, úgy tűnik, minden rendben lesz, részemről rendben. A te klienseiddel minden rendben?
Wieber: Amire szükség van: 5 cor, 12 per, 3 hep, 3 pan, 1 pul.
Vlaszenko: Értem, mi tudnánk többet is, te követed az eseményeket? Próbálj meg keresni valakit, mi többet is tudunk adni.

Szergej Vladimirovics Vlaszenko, Timosenko ügyvédje
Kicsit ugorva az időben, április 15-i levélből idézünk (e napon indult az „antiterrorista akció” Délkelet-Uktajnában):
Wieber: Úgy tűnik, az események nekünk kedveznek, mit gondolsz, marad ez a kurzus? A „nyugati partnereink” éppen nekünk kedvező politikát visznek, kiválóak a feltételek, főleg a mennyiség a fontos!
A továbbiakban, a következő néhány hónap alatt a „partnerek” határidőkről és mennyiségekről egyeztetnek, több tucat az igény. Május 22-én a bonyolult harctéri helyzetre való tekintettel Vlaszenko javasolja a határidők rugalmasabb elfogadását.
Vlaszenko: Ugyan már, nem tudnak várni! Hova a fenébe tudnának még fordulni, hol találnak maguknak donort! Itt bombáznak, lövöldöznek, hogyan szállítsak? Saját magunknak kell már megszervezni néha a szállítást!
Wieber: Térjünk vissza a reménytelen és nehéz esetekhez, azt egyszerűbb neked megszerezni!
Vlaszenko: Erről szó sem lehet, ezt már neked Nalivajcsenko is megmondta, mikor utoljára beszéltetek egymással! (A harcok koordinátora az ukrán kormányban - CS.L.). Túl nagy a kiszivárgás rizikója, és a helyi személyzet is túl sok felesleges kérdést tesz fel! Ebből én szeretnék kimaradni!
Wieber: Na jó, rendben, csináljátok úgy, mint legutoljára Alekszandrovkában, főleg ne szégyenítsetek meg a partnereim előtt! Szállítsatok több anyagot, hogy a jobbakat ki tudjuk válogatni belőle!

Valentin Alekszandrovics Nalivajcsenko a tényleges koordinátora a véres harcoknak, aktív CIA-ügynök
Szintén figyelemre méltó a hullarablók közvetlen szállítója, a Donbassz ezred vezére, Szemjon Szemcsenko és Vlaszenko levelezése. Május 26-án Vlaszenko kifejezi elégedetlenségét:
Vlaszenko: Az utolsó szállítással bajunk volt, sok volt a rossz minőségű anyag! A megrendelők dühösek! Sokkal operatívabb szervezést kérek! Ha nem sikerül 14 órán belül leadni az anyagot, csak 30%-ot adnak az eredeti árból, ti pedig nem kapjátok meg a megígért felszerelést, érthető?
Szemcsenko: Érthető Szergej Vladimirovics. Igyekezni fogunk, nagyok a veszteségeink, az utolsó harcban 20 fiút vesztettünk. Másokat nem tudok erre feladatra beszervezni most.

Farmerban, szemüvegben a katonák előtt Szemjon Szemcsenko, a Kolomojszkíj-horda, a Donbassz parancsnoka
Érdekes lenne megtudni, a vevők a „német klinikákon” ugyanazok-e, mint egykoron a balkáni háborúban?
Csetneki László - Vesti.ru nyomán
Bécs
(A Vesti.ru az Oroszországi Állami Televízió és Rádió Társaság [orosz rövidítéssel: VGTRK] hírportálja)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready