2021. szeptember 29., szerda, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:46 Johnson: nem a bevándorlás kínálja a megoldást az ellátási problémákra21:32 Megközelítette a 75 százalékot a felnőttek átoltottsága Németországban21:16 Megkezdődött a párizsi iszlamista merényletek túlélőinek és tanúinak meghallgatása20:57 A német államfő már arról beszél, hogy nem az emberek bevándorló hátterűek, hanem maga az ország bevándorló hátterű20:35 A WHO jóságos alkalmazottai is ráfanyalodtak a kongói lányokra-nőkre az ebolajárvány idején20:17 A román kormány 10 százalékos nettó minimálbéremelést javasol január 1-től19:46 Csak felfüggesztettet kapott hűtlen kezelésért egy volt fideszes polgármester - mégpedig "időmúlás miatt"19:09 Csökkentenék az orvosilag nem indokolt terhességmegszakítások számát Kínában18:43 A román képviselőház elutasította a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló tervezetet18:12 Horvátországban kötelező lesz a védettségi igazolás az egészségügyi és szociális intézményekben17:36 Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították Postáékat17:11 Ismét Pócs János egyik elvadult "házikutyája" rabolt Jászapátin16:58 Őrizetbe vették, de szabadon is engedték a Rutte elleni támadás előkészítésével gyanúsított újmuszlim tanácsost16:33 Üzemanyagkáosz az Egyesült Királyságban: a pánikoló britek azt sem nézik, mit tankolnak autóikba16:15 Megdobta Macront egy tojással, kényszerkezelés alá helyezték
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Egy kis ukrán ki kicsoda, avagy kik akarnak "kiválasztatni" Bölcs Jaroszláv nagyfejedelem trónjára

Egy kis ukrán "who is who", azaz kik ácsingóznak ma Bölcs Jaroszláv ukrán nagyfejedelem trónjára, vagyis ki kinek a fia-borja.

Petro Alekszejevics Porosenko - apja Olekszij Valzman, anyja Evgenyija Porosenko, felvette anyja családnevét, az ukránok „csokoládényúl” néven emlegetik, mivel édességgyárai vannak. Milliárdos, ő finanszírozza a Jobb Szektort, és övé az új hatalom szócsöve, az 5 TV-csatorna is. Ukrajna elnöke szeretne lenni május 25-én.

Julia Vladimirovna Timosenko - apja örmény zsidó, Vladimir Abramovics Grigjan, anyja félzsidó, Maria Joszifovna Nelep, nagyapja Abram Kelmanovics Kapitelman, Timosenko a férje családneve, szeret tiszta fehér „menyasszonyi” ruhában fellépni a politikai rendezvényeken. Ukrajna elnöke szeretne lenni május 25-én.
 
 

Arszenyij Petrovics Jacenyuk - anyja Maria Grigorjevna Bakaj, a neves ukrajnai talmudértelmező, Bakaj rabbi egyenes leszármazottja, fia, Arszenyij szabadidejében szcientológus. Ukrajna elnöke szeretne lenni május 25-én.
 
 

Vitalij Vladimirovics Klicsko - nagymama Tamara Jefimovna Etinzon, profi ökölvívó világbajnok, Ukrajna elnöke szeretne lenni május 25-én, ám Victoria Nuland, USA-államtitkár ezt nagyon nem szeretné.
 

Oleg Jaroszlavovics Tagnyibok - nagymama családi neve Frotman, nőgyógyász és forradalmár, a Majdan „hőse”, ő is az elnöki választás körül téblábol, Nuland szerint súlytalan személyiség, nem felel meg a célnak.
 
Artem Filippenko
Tarnopol, Ukrajna

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready