Az eddig több mint ezer palesztin halálos áldozatot követelő izraeli gyilkolászásnak körülbelül 250 gyermekáldozata van. A szám ma növekedett, miután az izraeli hadsereg terrortámadást hajtott végre a Sáti' menekülttábor egyik óvodája ellen - közli a Má'án Palesztin Hírügynökség. A tíz kisgyermek halálát az arab sajtó "ünnepi vérfürdőnek" (مجزرة العيد) nevezi. Az újabb tömeges gyermekgyilkosságról a "magyar" közszolgálati média eddig nem számolt be.

A Sáti menekülttáborborban ma meggyilkolt óvodások
A világ legerkölcsösebbje ma délután a Földköz-tengerparti Sáti' menekülttábor egyik óvodájára mért csapást, aminek következtében tíz gyermek a helyszínen életét vesztette, további negyven megsebesült. A kisgyerekek a ramadán hónapot lezáró háromnapos 'Íd el-Fiter ünnep első napjára készülvén az ilyenkor szokásos ünnepi ruházattal voltak elfoglalva, amikor lesújtott rájuk a világ legerkölcsösebbje. Megjegyezzük, hogy a Gázaváros nyugati negyedének számító Sáti' (tengerpart) menekülttáborban gyilkolt meg korábban négy focizó kisfiút az izraeli hadsereg.
Amint azt korábban írtuk, a Sáti' menekülttábort ért, tíz kisgyermek azonnali halálával végződő izraeli terrortámadásra válaszolt órákkal később az Iszlám Dzsihád El-Kudsz nevű katonai szárnya az izraeli Eskol körzetre irányított aknatámadással, amelynek következtében életét vesztette négy (palesztin források szerint hat) izraeli katona, többen súlyosan megsebesültek. Nem tudjuk, miként lehet az eddiginél még nagyobb gyilkolászást véghezvinni a Gázai övezetben, de röviddel ezelőtt Benny Ganz háborús bűnös izraeli vezérkari főnök figyelmeztette a palesztin polgári lakosságot, hogy minél messzebbre távolodjon el a Hamásztól. Ban Ki-Mun ENSZ-főtitkár viszont néhány órával ezelőtt azt mondta, hogy a gázai polgári lakosságnak egyszerűen nincs hová menekülnie... Ha ezeket kijelentéseket jól értelmezzük, Izrael népirtásra készül a Gázai övezetben.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info