Ezzel szemben mi volt a zsidó és zsidóbérenc liberális média által tíz napja sulykolt verzió?
Egy ártatlan, fegyvertelen fekete fiú (esetenként "tinédzser") békésen sétált az út szélén, amikor felbukkant mellette egy rendőr (nyilván zaklatási céllal, az egyik hazai bűnözővédő lap ugyanis az eset után már arról cikkezett, hogy sok "afroamerikait" "vegzálnak" a gonosz fehér rendőrök Amerikában). Ő azonnal készségesen együtt akart működni vele, ám a fehér rasszista agyonlőtte, mint egy kutyát (bizonyára mert éjszakánként a Google fordító segítségével Kuruc.infót olvas, mialatt a nagymamája lepedőjéből készített nagy, fehér csuklyát viseli a fején). Ugyanaz történt tehát, mint az ugyancsak ártatlan Trayvon Martin (mely ügyben végül felmentették az ugyancsak meghurcolt önkéntes rendészt), és nagyjából az összes hazai cigány esetében...
Lássuk tehát a mi nácifasisztarasszista olvasóink számára feltételezhetően csöppet sem meglepő fejleményeket:
Súlyos sérüléseket szenvedett az arcán az a fehér rendőr, aki agyonlőtt egy négert St. Louis elővárosában, Fergusonban - közölte szerdán jól értesült forrásra hivatkozva a Fox News televízió.
Arról, mi is történt az augusztus 9-i incidens során, ellentmondó információk láttak napvilágot. A rendőr, Darren Wilson környezetéből olyan verzió szivárgott ki, hogy a fegyvert önvédelemből kellett elsütni, az "áldozat", Michael Brown pártján pedig többen - a bűn- és fajtársak, természetesen -  úgy tanúskodtak, hogy a hatóság emberével "dulakodásba keveredő" "fiú" meg akarta adni magát, amikor lelőtték.
Zoom
Az ártatlanság megtestesülése I.
A Fox News úgy értesült, hogy Wilsont, akit Brown kis híján eszméletlenre vert, szemüreg környéki koponyatöréssel vitte be a kórházba a fergusoni rendőrfőnök helyettese. A "fiú" egy a hatóságok által múlt pénteken bemutatott videofelvétel tanúsága szerint nem sokkal az incidens előtt szivart lopott egy közeli boltból, amelynek tulajdonosával konfrontációba keveredett. (Újabb niggerbűnöző-mosdatás: az MTI mentegető szóhasználatával ellentétben rablás volt, nem lopás, lásd majd a lenti videókban - a szerk.)
Zoom
Az ártatlanság megtestesülése II.
A környékre autóval kiérkező rendőr a televízió informátora szerint az ablakon kiszólva felszólította az úttesten haladó Brownt és Dorain Johnson nevű társát, hogy menjenek fel a járdára, és ne akadályozzák a forgalmat. A niggerek persze nem engedelmeskedtek, ezért a rendőr melléjük tolatott, és megpróbált kiszállni a járműből.
Zoom
Az ártatlanság megtestesülése III.
A Fox News által ismertetett változat szerint egyértelműen bizonyítható, hogy Wilson és Brown között küzdelem bontakozott ki a rendőr fegyveréért, és az elsült. A televízió szerint nem világos, hogy ki húzta meg a ravaszt, de az biztos, hogy a 193 centiméter magas, 132 kilós "fiú" megütötte a rendőrt az autó ablakán át. Johnson és más tanúk korábban azt hazudták, hogy a rendőr "be akarta rángatni" Brownt az autóba. (Mert 132 kilós, dühöngő fekákat csak úgy be lehet rángatni az autóba az ablakon keresztül - a szerk.)
Zoom
Bűnöző és áldozata
A lelőtt "fiún" három boncolást hajtottak végre, és megállapították, hogy legalább hat lövés érte. Brown szervezetében marihuánát találtak.
Zoom
Azért szép munkát végzett a rend őre
A halálos incidens nyomán zavargások törtek ki a többségében feketék lakta városban. A szerdára virradó éjjel megtartott tüntetés hevessége nem érte el az előző napokéit, de a rendőrök így is 47 "embert" vettek őrizetbe.
Zoom
Gyászolók I.
Zoom
Gyászolók II.
Zoom
Gyászolók III.
Szerdán közölték, hogy felfüggesztették a szolgálatból a fergusoni rendőrség egy tagját, aki a tiltakozások alatt életveszélyesen fenyegetett meg tüntetőket. (Pedig nem fenyegetni kellett volna, hanem sortüzet vezényelni - a szerk.)
A nap folyamán Fergusonba érkezett Eric Holder igazságügyi miniszter, és arról biztosította az önkormányzat vezetőit, hogy a legtapasztaltabb nyomozókat és ügyészeket állította rá az ügy kivizsgálására. A tárcavezető, aki találkozott Michael Brown szüleivel is, óva intett az egyoldalú információk kiszivárogtatásától.
A Wilson elleni vádemelés ügyében illetékes nagyesküdtszék szerdán megkezdte a tanúk meghallgatását. A rendőr családja attól tart, példát akarnak statuálni vele.
Angolul értőknek: a rendőrség tájékoztatója, melyben egyértelműen kimondják, hogy nem lopás, hanem rablás volt az "ártatlan" nigger bolti akciója:
És a Fox News összeállítása, melyben bemutatják az érem másik oldalát is: az első perctől mutatják a rablást, melynek során a hatalmasra kifejlődött feka az eladót lökdösi, majd a "gyászoló" fajtársak fosztogatását. Részleteket láthatunk a liberális tévék műsoraiból, ahol négerek hazudoznak arról, hogy az országban háború zajlik a szegény, jámbor "afroamerikaiak" ellen...
(Kuruc.info - FoxNews - MTI korrigálva)