Bezár!
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:31 Hongkong: hetek óta nem vonultak ilyen hatalmas tömegek a kínai stílusú elnyomás ellen21:07 És mi van Mózessel?20:44 Felgyújtották Patkó Bandi több száz éves, legendás fáját20:23 Két ember rekedt a legmélyebb lengyelországi barlangrendszerben - a mentőakció akár hetekig is tarthat20:07 Európai parlamenti képviselők tiltanák be a trófeavadászatot19:38 Halálra gázolt egy kerékpárost a villamos Budapesten19:26 Tűz ütött ki egy újpesti gyorsétteremben18:48 Szeretetből irtotta ki családját egy orosz tinédzser18:36 Edge késélező - borotvaéles pengék szemvillanás alatt, most csak 4990 Ft (x)18:19 Megbokrosodott lovak miatt hatan megsérültek a szajoli fogathajtó versenyen 18:06 Mi, a barmok17:43 A jövő héten is sok lesz a napsütés17:26 15 éves a Harcos márka - nyári újdonságok (x)17:17 Halálos baleset miatt lezárták a 82-es főutat Gyulafirátót és Eplény között16:58 Leszboszra akart eljutni 330 illegális
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra ::

Putyin leleplezi az USA a 2001. szeptember 11-i merényletekben játszott szerepét?

Reklám

A State of the Nation elnevezésű hírportál a Pravda egyik cikkére hivatkozva közölte: Oroszország arra készül, hogy nyilvánosságra hozza azokat a műholdfelvételeket, amelyek alapjaiban kérdőjelezik meg a 2001. szeptember 11-i merényletek hivatalos magyarázatát.
Egyes amerikai elemzők szerint annak ellenére, hogy az USA és Oroszország kapcsolatai a hidegháború befejezése óta nem voltak olyan feszültek, mint napjainkban, Vlagyimir Putyin mindeddig nem okozott még komolyabb fejfájást Obama elnök számára. A mostani helyzet azonban leginkább a vihar előtti csendhez hasonlítható – közölték a közelebbről meg nem nevezett elemzők, akik meg vannak győződve arról, hogy „Putyin egyszer fog odacsapni, de az erős ütés lesz”. Ez az „erős ütés” az lesz, hogy Moszkva nyilvánosságra hozza azokat a bizonyítékokat, amelyek igazolják: az USA kormánya és titkosszolgálatai szerepet játszottak a 2001. szeptember 11-i támadások végrehajtásában. A bizonyítékok között a terrorakcióról készült műholdfelvételek is megtalálhatók.
Zoom
A leleplezés nyomán állítólag nem csak az fog kiderülni, hogy az amerikai kormány részt vett a támadások megtervezésében és kivitelezésében, hanem a közvélemény sikeres manipulációjáról is lehull a lepel. A merényleteket az USA kormánya tervezte ugyan, de másokkal hajtatta végre azért, hogy az USA elleni támadás a nemzetközi terrorizmus agressziójának tűnjön. A cél pedig a Közel-Kelet meghódítása az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak a kívánságára.
A szakértők úgy tudják, a bizonyíték olyan mértékben meggyőzőek lesznek, hogy teljes mértékben leleplezik a 2001. szeptember 11-i merényletek hivatalos magyarázatát. Oroszország azt szeretné bizonyítani, hogy Amerika kész úgynevezett hamis zászlós önmerényletek végrehajtására is a saját polgárai ellen, azzal a céllal, hogy legyen ürügy katonai agressziók megindítására idegen államok ellen. A perdöntő bizonyítékot pedig a műholdfelvételek fogják szolgáltatni – vélik a Pravdának nyilatkozó amerikai szakértők.
Ha Putyin akciója sikerrel jár, akkor az USA elveszíti hitelességét a nemzetközi színtéren, és többé aligha léphet fel a terrorizmus elleni harc irányítójaként. A leleplezések nyomán tömegtüntetésekre is sor kerülhet az USA-ban, melyek egy általános felkeléshez is vezethetnek – mutatnak rá az amerikai elemzők, akik a vártnál sokkal súlyosabb következményeket is lehetségesnek tartanak.
Perge Ottó - Pravda - State of the Nation nyomán
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready