A 21 éves Semantha Bunce négy hónapos kisfiát szoptatta észak-karolinai otthonában kedd reggel, amikor azt hallotta, hogy valakik kopognak, majd csengetnek, végül betörik a bejárati ajtót.
Zoom
Fogta a gyermekét, belefektette a kiságyba, majd a fegyveréért nyúlt - a kétgyermekes édesanya ugyanis az amerikai nemzeti gárda szanitéce.

Amint a niggerek meglátták a lépcsőn, azonnal agyon akarták lőni, ő pedig, felhasználva a katonai kiképzését, viszonozta a tüzet a hálószoba ajtajából, ami sokkolta a betörőket. Végül két lövés is eltalálta, a fekák pedig kereket oldottak.
Ez a 23 éves példány később feladta magát, ellene most emeltek vádat.

Az édesanya kórházban lábadozik, és már jobban van, néhány lépést is meg tudott tenni. A kisbabának nem esett baja.
A lánya iskolában, férje pedig a munkahelyén volt a támadás ideje alatt.  "Ő egy igazi harcos, aki soha nem adja fel" - nyilatkozta a büszke férj.

A bátor hölgy egy katonatársa gyűjtést indított részére, néhány nap alatt 30 ezer dollár gyűlt össze.

Történt mindez egy olyan országban, ahol gárdaüldözés helyett kiképzik a hazájukat szolgálni akarókat, fegyvertartást engedélyeznek a polgároknak, és biztosítják számukra életük és javaik megvédésének jogát. Mindeközben nálunk mindennek szöges ellentéte történik, sőt, épp ma ítéltek hét évre egy magyar gazdát, amiért lopni jártak hozzá a "mi négereink". Belegondolni is rossz, mi lett volna a történet vége, ha Magyarországon támadnak egyedül otthon lévő kismamára az efféle állatok...
(Kuruc.info - The Daily Mail nyomán)