Holnapra tiltakozó tüntetésre és határlezárásra szólította föl az eddig bevándorlókat tapsikoló osztrákokat mintegy öt órával ezelőtt a Identitäre Bewegung Ösrerreich (Osztrák Önazonossági Mozgalom) nevű hazafias szervezet. A tüntetés holnap a sáskajárástól leginkább sújtott spielfeldi vasútállomáson lesz, amelyre egész Ausztriából várják a tiltakozókat. „Mert ők semmit nem tesznek – védjük meg mi a határainkat!”- olvasható az osztrák hazafias mozgalom közösségi oldalának borítóképén.
Zoom
„Mert ők semmit nem tesznek – védjük meg mi a határainkat!”
A holnapi tüntetésre és határvédelemre hívó fölhívást a szervezők a többi között ezzel indokolják:
„Elias Bousaab libanoni közoktatási miniszter (a neve alapján maronita keresztény – H. J.) arra figyelmeztet, hogy ötven „menekült” közül legalább egy küldött terrorista lehet. Akkor ezen számítások szerint 100 ezer illegális határátlépő közül kétezer lehet a terrorista. A Franciaországban néhány órával ezelőtt elkövetett tömegmészárlást is a közülük kikerült kevesek követhették el. A föltételezhető terroristák közül Bajorországban egyet már el is fogtak.
Mi azt mondjuk: ha 100 ezer illegális bevándorló között csak egyetlen terrorista is akad, számunkra, európaiak számára ez is túl nagy kockázat. Az ellenőrzés lehetősége már régen kicsúszott a kezünkből, többé már nem lehetséges, bizonytalan. Többen már ne jöhessenek be! A vörös-zöld képmutatókkal pedig közölni kell, hogy senki nem segíthet majd rajtunk, ha az országot tömegesen elárasztják az illegális bevándorlók, és ellepik az importált terroristák.”

Spielfeldnél Stájerországba tart a sáskahad
A fentebb említett osztrák politikai mozgalom a kihelyezett plakátjain és a közösségi oldaluk borítóképén egy ingujját föltűrő férfi feje fölött ez olvasható: „Mert ők semmit nem tesznek – védjük meg mi a határainkat!” Az Osztrák Önazonossági Mozgalom holnapra a beözönlő sáskahad elleni tüntetésre szólítja föl az osztrákokat a szlovén-osztrák határ menti, a hírekben sokat szereplő Spielfeldbe, s egyben követeli a határ lezárását, védelmét is. A „vollidiot” osztrák kancellár, a vörös és zöld bécsi kormány helyett tehát egy nemzeti hazafis szervezkedés igyekszik föltartóztatni a kontinenshódítók beözönlését. Kíváncsian várjuk, hogy megakadályozza-e majd az eszement bécsi legfelsőbb politikai és rendőri vezetés az osztrák hazafias mozgalom holnapi honvédő cselekedetét.
Az Önazonossági Mozgalom mozgósító videót is csatolt a holnapi megmozdulást meghirdető fölhíváshoz, amelynek fölirataiból néhányat lefordítottunk magyarra:
Zoom
A holnapi spielfeldi tüntetésre hívó plakát
„A párizsi merényletek ismét 'sokkolták' az összes multikulti-támogatót. Csakhogy a veszély már régóta várható volt, amelyet tömeges bevándorlásnak és iszlamizálásnak nevezünk. A veszélyt nyitott határoknak is nevezik! Invázió dübörög át Európán. A bevándorlók muszlimok és szinte kizárólag fiatalemberek. Igen, néhányan a terror elől menekülnek, de legtöbbjük gazdasági 'menekült'. Köztük valószínűleg terroristák is megtalálhatók. Ennek az áradatnak a beengedése az országunk számára túl kockázatos.”
A spielfeldi holnapi tüntetésre és határvédelemre mozgósító plakát fölirata pedig így szól:
„Ki, ha nem mi? Mikor, ha nem most? Tüntetés Spielfeldben, november 15-én vasárnap, 13 órakor a vasútállomáson. Zárjátok le szorosan a határokat!”
Hering J. - Kuruc.info