2014 decemberében másfél hónap vizsgálati fogság után a német igazságszolgáltatás Pakai János magyar állampolgárt "embercsempészésért" feltételesen 3 év börtönre, valamint a perköltségek megfizetésére ítélte, ami kocsijának kiváltásával együtt félmillió Ft-ra rúgott.
Pakai "bűne" az volt, hogy internetes útitárskeresés segítségével olyan útitársakat sikerült begyűjtenie németországi útjához, akik nem rendelkeztek megfelelő papírokkal.
Pakait és útitársait már várták a határőrök Passauban, tehát valahonnan tudomást szereztek róluk. (Bővebben az esetről itt.)
Mindezek után kérem olvasóimat, nézzék meg az alábbi videót.
A videót a Gefira nevű holland alapítvány állította össze.
Ahogyan a repülőgépek mozgását is nyomon követhetjük számítógépünkön a megfelelő program segítségével, úgy lehetőségünk van a hajók mozgását is követni. A Gefira 2016. október és november hónapokban követte a hajók mozgását a líbiai partok és Szicília között, és ebből alkotta meg ezt a videót.
Ezek a hajók vagy szépen csengő, hangzatos nevű civil szervezetek birtokában vannak, vagy ezek bérlik őket. A megfigyelt időszakban ezek a hajók összesen 39 000 afrikai "menekültet" "mentettek ki" és szállítottak Olaszországba. Mindezt a líbiai partoktól 20, az olasz partoktól 480 km távolságban. A 2016. év folyamán az így Olaszországba szállított migránsok száma elérte a 280 ezret. És ebben nincsenek benne az egyéb útvonalakon az unióba jutott színesbőrűek, ezek csak az itt, Líbia partjainál "kimentett" "menekültek".
Zoom
Illusztráció - görög nők ölelgetnek egy tengerből frissen kihalászott bevándorlót
Mindez az olasz hatóságok tudomásával és bátorításával történik, de természetesen épp úgy felelősek az egyéb uniós országok hatalmon lévő politikai erői, az álellenzék, a főáramú sajtó, valamint az egyházak képviselői (a hamis keresztények).
Az akcióban részt vevő civil szervezetek: MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Médecins Sans Frontières, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye és Life Boat.
Az Európai Unió részéről a Frontex bábáskodik a migránsok beáramoltatásánál, amely szervezetet eredetileg az uniós határok megvédésre hoztak létre.
Nyilván nem állunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy az egész mögött a "filantróp" Soros és zsidó bűntársai állnak. Ugyanakkor kezd már nekem gyanús lenni, hogy mindent egy személyben Sorosra hárítunk mostanában, bölcsen hallgatva arról, hogy Európa elpusztítását nem egyedül Soros erőlteti, hanem ott találjuk köztük a cionizmus többi jeles képviselőit is.
És az európai politika részéről sem szabad egyedül Merkelt hibáztatnunk. Természetesen igen súlyosak Merkel bűnei, de egyrészt semmit nem tudna tenni, ha nem volnának partnerek a német politika többi szerelői, úgy a kormánypártok, mint az álellenzék és a sajtó részéről, másrészt igen hamar megbukna az egész merkelista migránsbetelepítés, ha a többi ország nemet mondana erre.
Németország be akar fogadni milliókat? Kötelezi ez valamire is Dániát, Svájcot, Belgiumot, stb. stb? Tehát mind Soros, mind Merkel bűnbakoknak vannak kikiáltva, szidjuk csak őket, eszünkbe ne jusson, hogy itt a cionizmus készül halálos döfést adni az európai fehér, keresztény gyökerű civilizációnak.
A német költségvetésnek a migránsok ellátása 2016-ban 22 milliárd euróba került hivatalos adatok szerint A Zeit hosszú távon 150 milliárdos ráfordítást prognosztizál.
Ezekre az adatokra csak egyet lehet mondani: Ébresztő, amíg nem késő!
Zsidó szervezetek és személyek közreműködéséről lásd még az alábbi neveket:
Yascha Mounk
Nicolas Sarkozy
Rabbi Pinchas Goldschmidt
Barbara Lerner Spectre
Steve Gutow
Amy Schaffer
Sen Charles Sumer
Anette Kahane
Peter Sutherland
Szeged, 2017. 5. 30.
Bálint József
(Kuruc.info)