Bezár!
2020. augusztus 13., csütörtök, Ipoly, Áldáska, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Török miniszter: távoktatással indul a tanév22:23 A brit tudósok legnagyobb felfedezése: mégsem kellene minden fertőzöttet a vírus áldozatának tekinteni22:11 Hazai illúziók22:04 A Kurszk tengeralattjáró pusztulásának 20. évfordulójára emlékeztek Oroszországban21:48 Aszad: az amerikai szankciók a terroristáknak nyújtanak támogatást21:32 Európa legkorábbi ismert csonteszközeit azonosították20:53 Oroszország önellátóvá teszi magát ritkaföldfémekből20:22 "Szervezetünk nagyon meggyengült" - Simonka György kizárását kezdeményezték a Fideszből20:02 Hát persze hogy aggódik Pompeo a fehéroroszországi fejlemények miatt19:40 Levelet kapott az Opre Roma, rossz hír van benne19:25 Egy keréken, 236-tal hajtó motoros balesetezett - másnap19:09 Hárman meghaltak, hatan megsérültek a skóciai vonatbalesetben18:38 Ideges volt a fiatal, teljesen érthető, hogy összetörte Veszprém herendi életfáját18:13 Meglepődött a nagymama, amikor drogos purdék helyett rendőrök nyitottak be hozzá17:56 Megtalálták a T-rex unokatestvérét
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Elhallgatta saját lánya molesztálását egy svéd batikboszorkány, hogy megtarthassa afgán szeretőjét

Reklám

A Fria Tider cikkének fordítása (a "menekült gyereket" kénytelenek voltunk idézőjelbe tenni, ha már nem tette meg az eredeti cikk szerzője; az esetről egyébként a Daily Mail is beszámol):
A #Metoo-feminista elutasította, hogy feljelentést tegyen, amikor menekült szeretője szexuálisan megtámadta a nő 12 éves lányát: "Hiszen ki is utasíthatják"
 
  • A középkorú HVB-s [Hem för Vard eller Boende – ellátó- vagy lakóotthon] anya a munkahelyén szexuális kapcsolatot kezdett a 18 éves "menekült gyerekkel"
  • Maga is aktív a szexuális támadások elleni feminista #Meetoo-hálózatban [#Engem is ért szexuális támadás]
  • Amikor azonban a "menekült gyerek" szexuálisan megtámadta a nő saját lányát, visszautasította, hogy feljelentést tegyen: "Hiszen akár ki is utasíthatják"
  • Most a "menekült gyereket" – de nem az anyát – közmunkára ítélték
Egy középkorú nő, aki egy HVB-otthonban dolgozott, viszonyt kezdett a "menekült gyerekek" egyikével, és megengedte neki, hogy hozzá költözzön. Ez azzal végződött, hogy az afgán a nő 12 éves lányát szexuálisan megtámadta – a nő azonban megtagadta, hogy az afgánt feljelentse, hanem megengedte neki, hogy továbbra is a lányával lakjon.
"Attól féltem, hogy vissza fogják küldeni Afganisztánba" – magyarázta a nő. 
Zoom
Friss pipihús a beilleszkedni vágyóknak...
A lány elmondta a tárgyalás során, hogy az anyja, aki 45 éves, egy Sölvesborgban lévő, egyedül érkezettek részére való otthonban dolgozott. Amikor az egyik "menekült gyerek" nagykorúvá vált, és nem lakhatott tovább az otthonban, az anya viszonyt kezdett vele, és megengedte neki, hogy lakásába költözzön. Hamarosan az afgán elkezdett rámozdulni a nő 12 éves lányára is, meg akarta ölelni és csókolni a lányt. 
2017. szeptember végén egy szombat estén, amikor leültek kártyázni, és a "menekült gyerek" alkoholt ivott, táncolni akart a lánnyal. Amikor az anya kiment a toalettre, az afgán az egyik kezét a 12 éves lány bugyijába csúsztatta, és az ujjait előre-hátra mozgatta. 
A lány feldúlttá vált, és beszaladt a hálószobába. Elmondta az anyjának, hogy mi történt, azonban a "menekült gyerek" kérdőre vonása után a középkorú nő mégis megengedte afgán fiújának, hogy továbbra is ott lakjon.
Tovább lakhat ott - a visszaélés ellenére
"Továbbra is nálunk lakott, de megvallom, hogy ez furcsa volt számomra", mondta a lány a tárgyalás során. 
Másnap a 12 éves lány megtagadta, hogy az iskolából az anyjához anélkül menjen haza, hogy apjával beszélt volna, aki az anyától különválva élt. Mivel az anya megtagadta, hogy új fiúját a rendőrségen feljelentse, ezt az apa tette meg. 
"Anya nem akart rendőrségi feljelentést, mivel attól félt, hogy akkor [az afgánnak] el kellene hagynia Svédországot", mondta a lány. 
Ezt maga a nő is megerősítette a tárgyalás során. Elmagyarázta, hogy "attól félt, hogy [a férfit] visszaküldenék Afganisztánba".
"Igazán nagyon kedveli" 
"Igazán nagyon kedveltem őt, így nálam lakhatott", mondta az anya.
A 12 éves lány a nővérének is elmondta a dolgot, aki szintén arról tanúskodott, hogy az anya azt mondta neki, hogy "semmit ne mondjon" arról, ami történt. 
Egy idő után maga az afgán mégis úgy döntött, hogy elköltözik. És most a nő fellélegezhet – az afgán Svédországban maradhat azután, hogy elítélték a lány elleni szexuális támadásért. Ez azért van, mivel az ügyész nem kérte a kiutasítást. 
Helyette a "menekült gyerek" a szexuális támadásért kiszabott 100 órányi közmunka feltételes ítéletével megússza, mivel azt állította, hogy a bűncselekmény idején 18 éves volt.
"Ha helyette börtönt szabtak volna ki büntetésként, az 3 hónapnyi börtönt jelentett volna", írja a Blekingei Kerületi Bíróság az ítéletben.
Új otthont keres a "csodálatos" afgánnak
Az anyának az afgán iránti elkötelezettségét kétségtelenül továbbra is erősnek ítélik meg. 
Egy az afgánok kiutasítása elleni Facebook-csoportban azt írja 2017. novemberben, hogy van egy "legénye", akinek többé nincs állandó lakhelye. 
Azt kérdezi a csoporttól, hogy a többi középkorú nő közül valakinek van-e kedve ezt a "csodálatos" afgánt átvenni. 
(Hidra - Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready