Az alábbi írás, valamint a benne lévő videó elég hosszú. Ennek ellenére végigolvasása, valamint megnézése azért javasolt, mert betekintést ad a batikbanya-jelenségbe: rusnya svéd némberek hatalmi pozíciójukat és az adófizetők pénzét kihasználva menekült „fiúkat” (valójában fiatal férfiakat) tartanak Svédországban azért, hogy szexuális igényeiket kielégítsék.
Mi az a batik?
A batik, illetve batikolás egy ruhadíszítési eljárás, ami főleg az Indonéziában lévő Jáva szigetére jellemző. A ruha egy részét viasszal bekenik, ami ellenáll a festésnek, majd a ruhát festékbe áztatják. Ezután a ruhát kiveszik, a viaszt leolvasztják és máshová kenik fel, majd a ruhát egy másik festékbe áztatják, és így tovább, és így tovább. Ezzel az eljárással tarkabarka ruhákat tudnak létrehozni.
Az ilyen hippiszerű ruhákat a batikbanyák előszeretettel viselik.
Mi az a batikbanya (batikhäxa)?
A batikbanya (batikhäxa)  egy svéd kifejezés, amit körülbelül a 2000-es évek eleje óta használnak.
A batikbanya általában szociális munkásként, óvónőként, kulturális munkásként dolgozik a segélyhivatalban vagy a bevándorlási bizottságban. Minden problémát társadalomgazdasági problémaként lát, ahol az egyénnek soha nincs felelőssége, és ha az egyén képtelen beilleszkedni, akkor az mindig valaki más hibája. A batikbanya szép és nyugodt környéken lakik, de a külváros szószólója. Nagylelkű akar lenni – más emberek pénzével. A batikbanya boldogan játssza ki a rasszizmuskártyát az ellen, akinek nem ugyanaz a véleménye, mint neki.
  1. Nő.
  2. Legalább 40 éves.
  3. Trampli megjelenésű.
  4. Szélsőségesen polkorrekt véleménye van a feminizmus és az integráció kérdésében.
  5.  „Forrófejű” és általában nyers a politikai vitában, durva az olyan nézetekkel szemben, melyek nem a bevándorlókat, az alacsony jövedelműeket és a nőket pártolják. A vitában úgy viselkedik, mint elefánt a porcelánboltban.
  6. Szellemileg még mindig az 1960-as/70-es években él. Nem racionálisan dönt, hanem az érzelmei alapján.
  7. Biztonságos és nélkülözésmentes módon cseperedett fel, de azt hiszi, hogy milyen nehéz sorsa volt.
  8. A lakhelye egy jómódú negyedben van, de a szíve a külvárosban.
  9. Elgyengül az olyan versek, színművek, valamint organikus agyagból készült szobrok iránt, melyek a női altestet ábrázolják. (Megjegyzés: lásd például a zsidó Eve Ensler A vagina-monológok c. művét)
  10. Nem tudja, hogy ő maga egy batikbanya.
Menekült „gyerekek” és a nők, akik szexuálisan kihasználják őket
Aki beszél angolul, javaslom, hogy nézze meg az alábbi kb. félórás felvételt. Aki nem beszél angolul, annak leírom, hogy miről van benne szó, kiegészítve egy-két megjegyzéssel.
00:00
Az Igazságügyi Orvostan Nemzeti Bizottsága 581 migráns gyereket tesztelt, és kiderült, hogy 75%-uk idősebb 18-nál. Ez a svéd médiában hullámokat vert, és nagy hírértéke volt.
Mégis miért? Ezt a tényt a racionális emberek legalább öt éve tudják.
Pontosan ez az oka az alternatív média előretörésének, mert a fősodratú média évekkel le van maradva attól, hogy mi is történik. (Megjegyzés: inkább arról van szó, hogy tudják, hogy mi történik, de propagandaokból hazudnak róla.)
00:35
Dánia, 2012: 637 kísérővel nem rendelkező menekültgyerekből 51% volt 18 évnél idősebb.
Norvégia, 2015: 877 gyereket teszteltek, 34%-uk legalább 18 éves volt.
Finnország, 2015: 149 gyereket teszteltek, 62%-uk felnőtt volt. 2016-ban 630 gyereket teszteltek, 65%-uk felnőtt volt.
Dánia, 2016: 800 gyereket teszteltek, 74%-uk volt 18 évesnél idősebb.
Zoom
Rasszizmus megvizsgálni ezt a magát 12 évesnek mondó sáskát is
01:15

Svédországban miért lenne másképpen? Nincs is, mert ez nyílt titok. Emberek, akik migránsokkal foglalkoznak menedékházakban, iskolákban és bevándorlási bizottságokban, ezt pontosan tudják, de a közvélemény előtt nem szólalnak meg, mert nem akarják elveszíteni az állásukat. Svédország ugyanis ilyen ország: az igazság kimondásáért kirúgnak, valamint társadalmilag kiközösítenek.
1:38
Annak megértése, hogy valami nincs rendjén, nem kíván mást, csak rá kell nézni ezekre a „gyerekekre”.
1:47
Több olyan férfit látunk, akikről lerí, hogy felnőttek, de 14-17 évesnek hazudják magukat. Aki pedig ezt a nevetséges hazugságot nem fogadja el, azt mind a jobboldal, mind a baloldal rasszistának nevezi. Az egyetlen párt, ami nevén nevezi a problémát, a nacionalista érzelmű svéd demokraták. Az irónia az, hogy akik rasszistáznak, egy idő után ellopják a svéd demokraták ötleteit.
2:35
Egy 2012. április 26-i vitaműsorban Björn Söder svéd demokrata politikus ésszerűtlennek nevezte, hogy a kis Svédország fogadja be az EU-ba érkező ún. kísérővel nem rendelkező menekült gyerekek 25%-át. Hozzátette, hogy a probléma az, hogy a svéd kormányok bevándorlási politikája felelőtlen, elvonja a pénzt a jóléti államtól, és ugye a pénz nem terem a fákon.
03:02
Válaszában egy Margret nevű batikbanya így próbált az érzelmekre hatni: itt gyerekekről van szó, akik a leginkább sérülékeny csoport; gyerekek, akik a Nyugat által előidézett háborúból jönnek, amit Svédország segített előidézni! Itt gyerekekről van szó, nem pénzről. (Megjegyzés: milyen háborút idézett elő vagy segített előidézni Svédország, te rusnya batikbanya?)
3:30
Björn Sören elmondta, hogy itt általában nem gyerekekről van szó. A Svédországgal szomszédos országokban kimutatták, hogy 48-73%-uk felnőtt. Ezért (a tesztelés miatt) kevesebb migráns ad be ott kérelmet, miközben Svédország többet kap belőlük.
3:51
A műsor után Björn Sören racionálisan próbált érvelni egy felelős bevándorlási politika mellett, mire az érzelemvezérelt, hisztériás batikbanya odatolakodott: gyerekekről van szó, a fenébe veled!!! (Megjegyzés: Svédországban az 1960-as évektől a du-reformen következtében, amolyan felforgató jakobinus és hippi módon áttértek az általános tegeződésre, ami alól csak a svéd királyi családot érintő ügyek kivételek.) Sören felvetette, hogy ők (a migránsok pártolói) miért nem fogadnak be menekülteket a saját házukba, mire a batikbanya erényvillogtatásba kezdett az értékekről meg a gyerekjogi egyezményről. Sören hozzátette, hogy egy demokrácia arról szól, hogy tisztelni kell az eltérő véleményt, mire a batikbanya mantraként kezdte mondogatni: te nem tiszteled a bevándorlókat, te nem tiszteled a menekült gyerekeket és a véleményüket… Ez a svéd vitakultúra dióhéjban.
Zoom
Svédországban végre mosolyoghatnak a sokat szenvedett "kisfiúk"
4:46

Egy menekült „gyermek”, aki nyilvánvalóan felnőtt férfi, látható az uszoda vizében, ahogyan egy felnőtt tartja.
Ezek a felnőtt menekült csalók valódi éhező és haldokló gyerekek helyét veszik el, ráadásul fiatal lányokat erőszakolnak meg. A számos idevágó cikkből látható néhány.
Ezek a „gyerekek”, akik főleg Afganisztánból származnak, azt hozták el Svédországba, hogy a fürdőházak és a zenefesztiválok a nemi erőszak melegágyává váltak, valamint elterjedt a csoportos molesztálás. A rendőrségi jelentés szerint a fürdőházbeli szexuális bűncselekmények 80%-át újonnan érkezett migránsok követték el.
5:31
Egy magát kiskorúnak kiadó, de szemmel láthatóan felnőtt migráns férfi egy degenerált svéd férfi ölében ül, mintha gyerek lenne, és ebbe a perverz szemfényvesztésbe mindenki belemegy. Ez a kép tipikusan mutatja be a politikai korrektség elmebaját.
5:47
Svéd politikusok felnőtt férfiakat egy iskolába helyeztek, egy iskolabuszra ültettek fiatal lányokkal, melynek következtében ezeket a lányokat molesztálták és megerőszakolták. Mindezek ellenére svéd önkormányzatok olyan programokat futtatnak, ahol például egy lovas iskolában menekült „gyerekeket” és svéd lányokat egy munkapárossá szerveznek.
06:13
A felvételen látható férfi Svédországban jár-kel, és a szexuális zaklatásról tart előadást. Számos helyen fiatal lányok szóltak neki, hogy a migránsok mind iskolán belül, mind iskolán kívül zaklatják őket, az iskolában nem érzik biztonságban magukat, és ezért többé már nem egyedül mennek haza iskola után. Amikor a lányok erről szólnak az iskolaszemélyzetnek, akkor rasszistának nevezik őket.
Ez történik, amikor a fehér bűntudatot a józan ész fölé emelik. A svéd helyzet áll elő, amikor olyan retorikát alkalmaznak a bevándorlás kérdésében, mint a posztkolonializmus (kb. gyarmatosítás utáni bűntudat). (Megjegyzés: itt lepleződik le a felforgatók hazugsága, hogy jaj, a gyarmatosítás az oka mindennek, hiszen Svédország soha nem gyarmatosított Afrikában vagy a Közel-Keleten.) A svéd helyzet áll elő, amikor egy országot vállalatként működtetnek, nem pedig társadalomként, ahol a polgárok jólétéért kell felelősnek lenni.
07:08
Uppsalában az elmúlt évben ezek a „gyerekek” voltak a felelősek a rablások többségéért, amiből a heroinhasználatot fedezik. A nyugdíjasokat is megtámadják.
7:24
A svéd kormányzatot amúgy sem érdeklik a nyugdíjasok. A felvételen látható cikkben arról van szó, hogy 90 éves nyugdíjasokat kidobtak a lakásukból, hogy menekülteknek helyet csináljanak. Az egyik idős ember lánya elmondta, hogy az anyja csak sírt és sírt, nagyon depressziós lett, és ezt mondta: „ezen a ponton már csak a halált várom”.
7:53
A svéd fiatalsággal sem bánik jobban a kormány. Akinek komoly problémája van (otthoni probléma, függőség stb.), attól megtagadják az átmeneti ifjúsági szállást, és inkább a menekülteket helyezik el. Egy magát kiskorúnak hazudó migráns napi 3000-16 000 koronába kerül a svéd adófizetőknek. Csak összehasonlításul, hogy ez milyen irtózatos összeg:
50 korona: egy hónapi iskolai ebéd egy gyereknek Ugandában
200 korona: egy osztálynyi toll és papír Afganisztánban
40 korona: egy szemüveg Tanzániában
200 korona: 64 gyerek tüdőgyulladásának kezelése Szenegálban
Egy 385 koronába kerülő vöröskeresztes élelmiszercsomag egy hónapig egy családot el tud látni egy Szíria közelében lévő menekülttáborban. (Megjegyzés: nem mintha Svédország bármivel is tartozna Ugandának, Afganisztánnak, Tanzániának, Szenegálnak vagy Szíriának.)
8:42
Svédország csökkentette nemzetközi segélykeretét azért, hogy a Svédországba érkezett menedékkérőket finanszírozza. 2015-ben elvettek 8,2 milliárd koronát a segélykeretből, és a svédországi menedékkérőkhöz csapták. Mindezt úgy, hogy előtte az ENSZ elmondta, hogy pénzhiány miatt a konfliktusterületeken lévő 360 000 menekült részére való élelmiszer- és vízprogramot el kellett törölniük. Svédország szó szerint kivette a falatot az Afrikában és a Közel-Keleten éhező gyerekek szájából, hogy a Svédországban lévő csalókat támogassa.
9:36
Az ún. menekült gyerekek többe kerülnek, mint a svéd rendőrség. A magukat gyereknek hazudó migránsokra költött pénz a teljes bevándorlási keret közel felét teszi ki. 2016-ban a tömeges bevándorlás Svédországban 73 milliárd koronába került, ami csak a menekültügyi eljárást jelenti, mert erre még rájönnek az egyéb kiadások, mint a munkanélküliség, a segély, a beiskolázás, a kórházi ellátás és a bűnözés. Mindezt úgy, hogy Svédország kb. 160 000 embert fogadott be.
Csak összehasonlításul: 2016-ban az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának költségvetése világszerte, 70 millió menekültre vonatkozva 65 milliárd korona volt.
10:28
Öt afgán ún. menekült fiatal megerőszakolt egy szintén Afganisztánból származó, 15 évnél fiatalabb fiút. A bíróság 6 évre ítélte őket, de mivel 18 évnél fiatalabbnak mondták magukat, végül 1 évet kaptak, valamint 10 évnyi kiutasítást, ami után visszatérhetnek Svédországba. Általában ezek az elkövetők azzal, hogy hazudnak az életkorukról, sokkal enyhébb büntetést kapnak az olyan súlyos bűncselekményekért, mint a nemi erőszak, és a börtön helyett a kényelmes fiatalkorúak javítóintézetében tölthetik le a büntetésüket.
11:13
Az afgán migránsok következtében elterjedt a fiúk elleni csoportos nemi erőszak, amit a média kulturális sajátosságként próbál szépíteni. Mindez ellentmond annak a polkorrekt ökörségnek, hogy minden kultúra egyenrangú.
11:33
A svéd orvosszövetség polkorrekt módon kifejtette, hogy az életkor tesztelése nem etikus, mert a pontos életkort nem lehet megállapítani. Ez így van, azonban azt igenis meg lehet állapítani, hogy valaki felnőtt-e vagy sem. Ezenkívül Dániában és Finnországban az orvosoknak nincs kifogása az életkori teszt ellen – akkor ott az orvosok nem etikusak és nem értenek a szakmájukhoz?
12:28
Anne Ramberg, a svéd ügyvédszövetség elnöknője – több más csúcsjogásszal együtt – azt mondta, hogy az életkori teszt elfogadhatatlan, és az a sérülékeny emberek megzsarolása. Aztán kiderült, hogy csak a bevételi forrását félti, ugyanis milliókat keres a menekültügyi eljárásokban való részvételével. Ez a nő évi kétmillió koronát keres, Svédország egyik legszebb kerületében él, ahol nincs kitéve a kormányzat felelőtlen bevándorlási politikájának. Ezenkívül szó szerint azt mondta, hogy a svéd nyugdíjasoknak le kellene mondaniuk a jólétükről, hogy Svédország több migránst tudjon befogadni.
(Megjegyzés: Anne Ramberg nemcsak a svéd ügyvédszövetség elnöknője, hanem a „Micael Bindefeld alapítványa a holokauszt emlékére” nevű szervezet igazgatótanácsának is tagja)
13:25
A svéd baloldali kormány sem fog semmit tenni a megoldás érdekében. Magdalena Andersson pénzügyminiszter nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy az életkorral kapcsolatos hazugság miatt törvénytelenül kiadott tartózkodási engedélyek közül egyet sem fognak visszavonni. A norvég kormány visszavonja az ilyen engedélyeket, ellenben a svéd kormány elismerte, hogy van ilyen probléma, de gyakorlatilag semmit nem akar tenni annak megoldására.
A vörös-zöld koalíció nemcsak hogy az adófizetők milliárdjait pazarolja, hanem a „menekülteket” még arra is ösztönzi, hogy az iskolában bukjanak meg. Annak ugyanis, aki megbukott, meghosszabbítják a tartózkodási engedélyét, hogy elvégezhesse az iskolát.
14:23
A batikbanya (batikhäxa) leírásáról van szó. A batik egy jávai ruhadíszítési eljárás, amit az 1970-es években a svéd hippik átvettek. A batikbanya egyfajta társadalmi igazságosság harcos. (A social justice warrior vagy SJW hivatalosan azért küzd, hogy senkit ne nyomjanak el a társadalomban, de valójában egy kultúrmarxista felforgatóról van szó, aki mindent támad, ami fehér, férfias, keresztény, heteroszexuális, és mindent pártol, ami színesbőrű, női, nem keresztény, homoszexuális.)
15:15
Batikbanyák mintapéldányai láthatóak képpel és videóval.
A batikbanya egy nő, aki legalább 30 éves, és nyilvánvalóan nem érdekli, hogy hogyan néz ki.
Félhippi, durva ruhákban jár.
A közszférában dolgozik, mint például a segélyhivatal vagy a bevándorlási bizottság.
Ha nyilvános vitára kerül sor, polkorrekt gőzhengerként viselkedik, és ordít, mint az elefánt, ha valaki megkérdőjelezi a nyitott határokat.
Talán annyiban különbözik a többi társadalmi igazságossági harcostól, hogy hatalmi pozícióban van, így az állam legitimizálja. Tipikusan szociális munkás, óvónő, vagy a kulturális szektorban tölt be valamilyen egzotikus álbeosztást, ahol felmagasztalja az olyan szobrászokat, akik ökológiai agyagból vaginát formáznak meg.
Elméjében minden probléma társadalomgazdasági problémaként fogalmazódik meg, ahol az egyénnek nincs felelőssége.
Dicsőíti a multikulturális gettót, miközben gondoskodik arról, hogy ő maga egy csupa fehérekből álló környéken éljen.
Inkább érzelemvezérelt, mint racionális.
Nem minden balos nő batikbanya, ugyanis ehhez egy bizonyos szintű hisztéria szükséges, ami majdnem kizárólag a svéd nőkre jellemző, akik a nyitott határokért szétrakják a lábukat. Azt lehet mondani, hogy Svédország egyedülálló öngyilkos bevándorlási politikája hozza létre a batikbanyát azzal, hogy hozzáadódik egy már eleve instabil, érzelemvezérelt agyhoz, ami a lakosság bizonyos részében megtalálható. A banya és a politikai rendszer szimbiózisban (kölcsönös segítségben) létezik: ott vannak a kormányban, a városházán, a szociális hivatalban és a médiában.
A felvétel készítője kifejti, hogy a batikhäxa szó szerinti angol fordítása, a tie-dye witch nem igazán adja vissza a svéd eredeti lényegét, ezért talán egy másfajta kifejezést kellene rá használni, mondjuk ezt: a társadalmi igazságosság f@szkoboldja (social justice cock goblin). A f@szkobold kifejezés úgy hangzik, mint egy gonosz f@szszopó lény, ami elég jól leírja ezeket a nőket, ugyanis a migránsokkal kapcsolatban pontosan ezt teszik.
Zoom
A liberális svéd banyák kiélhetik az anyain túlmutató ösztöneiket
17:32

Ezek a nők az internetes mémek (kb. divatszerűen terjedő karikatúrák) céltáblái lettek, ahogyan nevetséges túlzásokba esnek a bevándorlást támogató tevékenységük miatt, ami úgy tűnik, hogy abban az el nem haló szenvedélyben gyökerezik, hogy színesbőrű f@szt akarnak. A társadalmi igazságosság f@szkoboldját meg lehet találni a társas médiában, ahogyan azzal dicsekszik, hogy milyen hatalmas benne a humanizmus, és hogy mennyire szereti gondját viselni menekült fiának.
Ezek a szociális munkások a #nemtudjukelviselni (#vistårinteut) nevű szervezetben tevékenykednek – mármint nem tudják elviselni, hogy a fiújátékszerüket elveszik tőlük. Az egyetlen céljuk, hogy az egyedülálló, főleg Afganisztánból származó, magukat gyereknek valló férfiakat ne teszteljék életkorra, és ne deportálják őket még akkor sem, ha se igazolványuk nincs, se jogalapjuk arra, hogy menedéket kérjenek.
Érdekes, hogy mennyi erőfeszítést tesznek arra, hogy fiatal férfiakat hozzanak be, nem pedig afgán lányokat, pedig a lányok sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, sokkal rosszabbul bánnak velük (pl. mérgezés, savas támadás csak azért, mert iskolába merészelnek járni).
18:30
A batikbanyák hozzáállása körülbelül ez: "ó, mi olyan polkorrektek vagyunk, hogy éhező gyerekeket visszataszító körülmények között hagyunk háború tépázta országokban, de magukat gyerekeknek álcázó férfiakat hozunk be, hogy kielégíthessük öreg kiszáradt muffunkat, és elviseljék utálatos személyiségünket, ami a férjeinket évekkel ezelőtt elriasztotta tőlünk".
18:45
Amikor 20 migránst hazadeportáltak, mintegy 60 batikbanya hangos tüntetést tartott, végül sírt, ordítozott, és olyan táblákat tartott fel, hogy „Svédország öl”.
19:23
A legabszurdabb az volt, amikor a média meginterjúvolt két ilyen aktivistát. Az egyik úgy utalt a kísérő nélküli migránsra, mint a fiára. A másik elsírta magát, és elmondta, hogy szegény migráns „fiának” az életkorát magasabban állapították meg, a kérelmét elutasították, ami után illegálisként bujkálni kezdett, hajléktalan lett, majd a rendőrség elfogta, és bezárta, mint egy állatot, mint egy foglyot.
21:04
Amit Svédország lényegében tesz, az az emberi történelem legnagyobb dzsigolóbehozatala, ahol az adófizetőknek kell állniuk a számlát, és mindezt humanitárius dolognak nevezik.
Zoom
A rasszista rendőrség elkapta ennek a histerica batikhäxának a koráról hazudozó kis védencét
21:21

Egy cikkben egy migránsaktivista nő elmesélte, hogy hogyan karolt fel egy traumatizált csendes menekült „gyereket” a vasútállomáson, majd otthon szendvicset adott neki, és hagyta a kanapén aludni. A bevándorlási bizottság egy speciális lakóépületben helyezte el a „fiút”, de hébe-hóba a nőnél töltötte az éjszakát. A kanapé többé már nem járta, és a „fiú” eljutott az ágyba. Amikor a nő SMS-ezett egy barátnőjének, hogy segítsen, mert szüksége van a „fiúra” az ágyban, ezt a választ kapta: „Ez teljesen rendben van, mi mindannyian ezt csináljuk. Egyszerűen így mennek a dolgok. Adj neki intimitást, ez az, amit megtehetsz neki. Ez az, amit megtehetsz neki”. A nő így is tett, és a „fiú” satuként, fájdalmasan szorította, zárul a cikk.
22:25
Számos példa látható, hogy különféle menekültszállásokon a női alkalmazottak szexuális kapcsolatot folytattak az ún. kísérő nélküli menekültgyerekekkel.
23:14
2017 nyarán Svédországban az egyik legfelkapottabb eset az arbogai ügy (Megjegyzés: Arboga községben van egy "menekült"szállás). Egy nő, aki korábban szociális munkás volt, az ún. menekültgyerekek részére házat üzemeltetett, és hatalmas profitra tett szert, mert egyetlen migránsért havonta 100 000 koronát számított fel, amit az adófizetők álltak.
A létesítményben volt drog és alkohol dögivel. A nő visszaélt a hatalmával, szexre kényszerített fiatalembereket azzal, hogy megfenyegette őket: ha nem engedelmeskednek, szól a bevándorlási bizottságnak, és deportáltatja őket. Ez nemi erőszaknak számít, amit egyébként kamerával fel is vett. Amikor a két érintett férfit meginterjúvolták, elmondták, hogy azért mentek bele a dologba, mert sem a rendőrség, sem a szociális hivatal nem segített nekik. Azért is találták az egészet nagyon kínosnak, mert a származási országukban a házasságon kívüli szexért halálbüntetés jár. A nő ellen eljárás indult, de az azután abbamaradt.
Nem sokkal később a két férfit a lakásukban tíz másik férfi összeverte. A sértettek két támadót felismertek: ők a nő migráns szeretője, valamint a nő egyik gyerekének az élettársa voltak. Néhányan azt mondják, hogy a szerető 19 éves, mások szerint 25, de hát ki tudja?
A támadás után a nő meggyőzte „menekült” fiújátékszerét, hogy ölje meg a saját – mármint a nő – anyját és apját, cserébe házasságot, pénzt ígért, valamint jövőt Svédországban. Az anya túlélte a támadást, és amikor magához tért, elmondta, hogy legvalószínűbb, hogy a lánya a felelős.
Zoom
Johanna Möller a saját apját is megölette
Ezt az abogai nőt azzal is gyanúsítják, hogy 2015-ben megölte az exférjét. Bár akkor már különváltak, a nő életbiztosítást kötött rá, és nem sokkal később a férfi titokzatos körülmények között vízbe fulladt. Nagyon jó úszó volt, mégis egy egyméteres vízbe fulladva találták meg. Ezenkívül a nő korábban megfenyegette, hogy felakasztja egy fára, valamint többször embereket próbált meggyőzni, beleértve a két lányát, hogy öljék meg az exférjét.
Ennek a nőnek összesen hat gyereke van három különböző férfitól. A vádakat tagadja, és másokat hibáztat, beleértve a fiát. Ezenkívül a gyerekeinek egymillió koronát ígért, ha átvállalják a gyilkosságokat.
A pénz tűnik a gyilkosságok motívumának. Nyilvánvalóan jobban költekezett, mint amennyi a vagyona volt, és pénzügyileg gyakran a szülei segítették ki, akik még egy lakást is vettek neki. Az anyja azt gondolja, hogy a gyilkosság bosszú volt, mert nem akarták neki eladni a családi vityillót. A nő mindkét szülőjét gyűlölte, az anyját talán jobban.
A nő azt is elmondta, hogy sok kapcsolata volt férfiakkal, de azokból hiányzott az érzelem, és inkább csak a társadalom és a szülei elvárásának akart megfelelni.
2017 nyarán a tárgyalás még folyik.
26:36
Egy bálványozó cikk látható, ami Svédország legnagyobb balos újságjában, az Aftonbladetben jelent meg Dominika Peczynski tollából, és amiben körülbelül erről van szó.
Dominika Peczynski leírja, hogy az undor mellett egy csipetnyi irigységet is érez, de nem a fájdalom miatt, amit a nő az áldozatoknak okozott, hanem mert híján van a korlátoknak. Egy olyan nőt lát, akinek nincsenek szokásos korlátai, ami az embereket megakadályozza abban, hogy azonnali szükségleteiket és fantáziájukat kiéljék.
Hozzáteszi, hogy ki nem gondolt arra, hogy hébe-hóba eleressze magát. Ez a nő ezt meg merte tenni. Hat gyereket vállal, akikből klánt alkot, ahol ő a vezér. A gyerekek apjai másodlagos lényeknek tűnnek. Ellentmondásos, de busás vállalkozást indít, ahol a hatalmát kihasználva szexet kap. Jóval vagyona felett költ, tudván, hogy valaki majd rendberakja a szarát. Mások fantáziálnak a bosszúról, ő kiéli azt.
Korlátok nélküli élete undorít és megborzongat. Félünk ettől a nőtől, de egyidejűleg elkápráztat és megriaszt minket. Mit mond ez rólunk? Tényleg meg akarjuk tudni? A cikkírónő ezekkel a kérdésekkel zárja sorait.
(Megjegyzés: a zsidó Dominika Peczynski Lengyelországban született, később a szüleivel Svédországba ette a fene. Ő is úgy illik oda, mint Ahmed, vagy mint Mickey, a lóistállóba.)
Zoom
Dominika Peczynski irigykedik a "fantáziáit kiélő" Johanna Möllerre
28:34

A felvétel készítője felveti: képzeljük el, hogy 35 000 fiatal nő Ukrajnából Svédországba érkezik menekültként, akik néhány évvel idősebbek, mint aminek mondják magukat. Képzeljük el, hogy ezek a fiatal nők rengeteg figyelmet kapnak idősebb svéd férfiaktól, aki körülöttük rajzanak és kedvüket lelik bennük, meg akarják őket ölelni és „gondjukat akarják viselni”. Vajon a feministák, a média és a közvélemény hogyan reagálna?
Ennek az egésznek pontosan ez a gusztustalan vetülete: a kettős mérce, a képmutatás. Ha a mostani helyzetet vennénk és a nemeket megfordítanánk, a pedofília és az emberkereskedelem vádja harsogna mindenfelé.
Mivel azonban itt nők viselkednek hátborzongatóan, kapnak egy hashtaget (a Twitteren használt jelet csoportok és ügyek összekapcsolására), és a média úgy mutatja be őket, mint „aktivistákat”, nem pedig perverzeket.
29:32
A felvétel készítője végül, de nem utolsó sorban elmondja megoldási javaslatát.
Az Expressen egy fősodratú újság, ami hosszú éveken át hamis híreket hozott le azt állítva, hogy a migráns gyerekek igenis gyerekek. Most, hogy rájöttek, hogy a "rasszista" hírek jobban fizetnek, meginterjúvoltak egy migránst, aki bevallotta, hogy hazudott, mert Afganisztánban 22 éves, és csak Svédországban változott 17 évessé. Hozzátette, hogy 30 000 koronát kapott hazatérési pénzként.
A felvétel készítőjének a javaslata:
  1. A törvény tegye kötelezővé az életkori tesztet azokra vonatkozóan, akik gyereknek vallják magukat.
  2. Vonják vissza a tartózkodási engedélyt az összes büdös hazudozótól, valamint deportálják őket.
  3. Akiknek van tartózkodási engedélyük, 18 évnél idősebbek és valódi az életkoruk, számukra hozzanak létre ösztönzőket, hogy térjenek haza a saját országukba. Legyen ez mondjuk 50 000 svéd korona, ha megígérik, hogy soha nem jönnek vissza Svédországba. Ez a pénz azokban az országokban sokra elég, és ez a megoldás sokkal olcsóbb, mint azok a milliók, amit Svédországnak el kellene költenie az itteni elszállásolásukra.
(Megjegyzés: ez nem jó, mert még mindig arra ösztönözné őket, hogy jöjjenek, illetve azt a hamis tudatot tartaná fenn bennük, hogy Svédország valamivel tartozik nekik. Ezért inkább a kötelező őrizetet, az azonnali elutasítást, valamint a fegyveres őrség melletti deportálást javaslom. Mi köze van Svédországnak ahhoz, hogy a világ túlfelén lévő koszfészkekben pocsék a helyzet, különösen úgy, hogy ezek a migránsok az új hazájukat a régihez hasonló koszfészekké akarják alakítani? Semmi! Oldják meg a saját problémájukat maguktól, otthon!)
A felvétel készítője azzal zárja, hogy ezt a helyzetet könnyen meg lehetne oldani, ha a politikusok akarnák.
Hidra - Kuruc.info
Forrás:
Néhány kapcsolódó "menekült gyerekekkel":