"Az öt fős gyerek-bűnbanda ámokfutása a gyilkosságban csúcsosodott ki" - írja bevezetőjében két helyesírási hibával a nem magyar anyanyelvű 24.hu, alább a folytatás.
Öt gyereket tartóztattak le gyilkosság vádjával Nashville-ben, miután a gyerekbanda lelőtte egy helyi rockzenekar énekesét, mert az nem adta át nekik a kocsikulcsát. A huszonnégy éves énekesre a háza előtt támadtak rá, ellopták a pénztárcáját, majd a kocsikulcsait követelték, amikor pedig nem kapták meg, rálőttek a férfire, aki még vissza tudott menni a házba, ahol lakótársa talált rá. Kórházba vitték, de ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
Zoom
Kyle Yorlets, az áldozat
Az öt gyerek – három lány és két fiú, tizenkettő, tizenhárom, tizennégy, tizenöt és tizenhat évesek – ellen gyilkosság a vád, ha elítélik őket, fiatalkorúak börtönébe kerülnek majd. A lövést több egyéb bűncselekmény előzte meg, már az autó, amit vezettek, is lopott volt, a gyilkos fegyvert is lopták, és a nyugat-nashville-i Walmartban, ahol végül elkapták őket, találtak még egy lopott lőfegyvert, ami valószínűleg szintén a gyerekeké volt. Az áldozat halála előtt értetlenül állnak zenekari társai, akik Facebook-oldalukon nyilvánítottak részvétet.
Sajnos a figyelmetlen lap pont a legfontosabbat hagyta ki tudósításából, miszerint ismét niggerek gyilkoltak fehéret. Íme, a kis csínytevőkről készült rendőrségi képek:
Zoom
(A két 14 éven aluliról a tennessee-i törvények értelmében nem készülhetett fotó, de kábé ugyanúgy nézhetnek ki, mint a fentiek.)
A fehér áldozat, a 24 éves Kyle Yorlets a Carverton nevű Nashville-i rockegyüttes frontembere volt.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: